War Thunder: Ladje v igri. Datum izdaje in zanimiva dejstva

zanimive zračne bitke v letalih in platoons cisterne razlog bojnih so že na voljo v igri, vendar pa to še vedno zainteresirani za nastanek tretje prevozno vojne Thunder. Ladje - glavna tema pogovorov, saj napovedi o skorajšnji pojav priložnosti projekta, da se počutijo admirala. Dodajanje morskih plovil v zadnjih letih porasli veliko dejstva in govorice, da se bodo obrestne vsak ventilator.

Obvestilo dopolnila

V letu 2012 je družba Gaijin Entertainment je povedal igralcem, da dodate svoje načrte v vojni Thunder ladje. Ideja je takoj dobil pozitivne ocene v skupnosti oboževalcev. Potem ko so se preizkusili v morju bitki in dosegli zmage ne sme biti manj razburljiv kot boj na zemlji ali v zraku.

Ko so čustva opravili, je obdobje negotovosti, ki je trajala do leta 2016. Občasno igralci postavljeno temo, vendar razvijalci samo odgovoril, da se delo nadaljuje in vse vredno malo počakati. V tem času se je igra občinstvo rasla kot priljubljenost projekta.

Prve ladje

Dejstvo, da se prej ali slej pojavi v vojni Thunder ladje, je dejal, dejstvo njihove prisotnosti na nekaterih zemljevidih. Lokacije vodnih pryberezhnыmy dovoljeno igralcem gledati pristanek z ladij in pomorskih sil so bojnih ladij in rušilcev. Vendar pa je bil celoten problem, da se povsem izključiti umetno inteligenco in igralci to ni bilo mogoče. Bili so presenečeni, da je z uvedbo morja bitke razvijalci še naprej ostajal.Zdi se, da že imajo pripravljeno kodo za nekatere modele, delo pri ustvarjanju drugih vzorcev pa ne sme biti odloženo.

Zanimivi igralci, ki so sodelovali v misijah, so večkrat čutili moč flotile na vojaških letalih. Neposredni napad na rušilca ​​se je vedno končal z neuspehom, ker je zračna obramba uspela nadaljevati in povzročiti kritično škodo tudi za hiter cilj. Za njihovo odstranjevanje in zmanjšanje tveganja udarca na plažo so igralci odleteli na vrh cilja in na koordinate izpustili bombe. Ta taktika se je izkazala za zelo učinkovito v boju proti močnim sodobnim vozilom.

Razmišljanja o voznikih flote

Po napovedih, da bodo ladje War Thunder na voljo za upravljanje, so igralci takoj začeli razmišljati o vrstah razpoložljivih modelov. Ker je igra že videla uničence in bojne ladje, ki poganjajo računalnike, so navijači čutili, da je njihov videz obvezen. Poleg tega so igralci sanjali, da bodo videli v akciji velike letalske nosilce, ki bi lahko vzeli na krov letal in zagotovili vzdrževanje. V skladu s tem načrtom bi morale biti ladje razdeljene v razrede: hitre, dolge razdalje, obrambne in napadalne. Takšna delitev bi bila logična z vidika komponente vloge.
Nevarnost je bila le v tem, da bi bitka z desetimi letalskimi prevozniki lahko vodila do zasedbe celotnega kartografskega prostora. Manjše ladje ne bi imele manevrskega prostora, kar bi povzročilo moteče uporabnike. Zato so igralci prišli do zaključka, da je treba omejiti sodelovanje letalskih prevoznikov v bitkah in jih pripeljati do razvijalcev. Razvijalci odzvali na to, vedoč o takem problemu innadaljevati delo v tej smeri.

Flotila za jadranje

Vprašanje, kdaj bodo ladje War Thunder izšle, je postalo bolj odprto marca 2016. Takrat so razvijalci napovedali zaprt dodatek za testiranje, ki bi sprožil bitko jadralnih ladij.

Ta nestandardni način prevoza je bil sprejet zaradi velike zgodovine svetovne flote. Ladje so bile oborožene s kartažinci, Grki in Rimljani. Vendar pa je doba blaginje flote padla na XVII stoletja. To je tisto, kar bo izhodišče za prevoz prometa. Ni znano, kdaj se bodo pojavile ladje War Thunder. Datum izdaje je skrit. Vendar pa lahko igralci že sodelujejo v bitkah. Če želite to narediti, je dovolj v stranki, da gredo na zavihek "Dogodki", in bo bitka na morjih, če v tem trenutku, seveda, dogodek je potekala.
Kockarji za test na prvem testu so odprli britansko galijo prvega reda "zlata trata". Sčasoma bodo razvijalci v tem razdelku dodali modele iz drugih držav. Načrtovano število ladij je še vedno neznano, vendar bodo avtorji projekta sčasoma predstavili nove modele za povečanje zanimanja oboževalcev.

Spremembe v igri z uvedbo flote

Leta 2015 so se pojavili prvi namigi v ladji War Thunder. Datum izdaje je predviden za približno tekoče leto, vendar natančno število razvijalcev ne določa. Igralci so ugibali uvedbo sodišč po nastanku morske vode z realistično fiziko. Hkrati je bilo opravljeno delo za ustvarjanje različnih vremenskih razmer na bitkah. Ko vstopitebitka bo morala takoj upoštevati stanje vode in sicer izbrana taktika se preprosto ne more upravičiti. Mir na morjih se bo pojavil pogosto kot divja nevihta. Treba se je pripraviti na dejstvo, da bo glavni nasprotnik v bitki vremenske razmere. Včasih bo bolje, da si vzamemo pozicijo čakanja-in-videnja in pogledamo sovražnikovo borbo, da bi se spoprijeli z naravo, kot da bi izvedli frontalni napad. Po ogledu video posnetka iz prvega testa, imajo mnogi igralci vprašanje o tem, kako igrati vojaške vojne in kdaj je to mogoče. Igralci bodo morali čakati na prihodnje teste, saj razvijalci nenehno delajo na dodatku in ne želijo sproščati surovih izdelkov.

Grafika in realizem

Ko so razvijalci pokazali video iz prvega testa jadralske flote, se je na forumih vse bolj pojavilo vprašanje, kako igrati na ladji. War Thunder obljublja ne le nove vrste bitk, ampak resnično spektakularne bitke. Navsezadnje so transportni modeli izdelani z visokim realizmom in celo najmanjše podrobnosti, izdelane v skladu z zgodovinskim opisom. Uničenje v bitki je prav tako všeč. Iz ladij izhaja trska, jedra odletijo z iskrami, jadra se prebijejo in sčasoma gredo na dno. Razvijalci so poskušali čim bolj iztrgati jedro igre. Posnetek prikazuje tudi tehnologijo fotorealističnega izračuna neba in oblakov. Igralci se bodo morali boriti več kot enkrat ob sončnem zahodu, ob zori ali celo v mraku. Skupaj s spremembo vremena bo ta vidik predvsem vplival na taktiko. Ljubitelji vsehsvet mora počakati na sprostitev dodatka, da bi osvojil morje.

Sorodne publikacije