Bosch KGN39VI15R Hladilnik z zamrzovalnim dnom: opis, značilnosti, pregledi

Ko pride čas za odstranitev starega hladilnika, zagotovo želi najti dostojno zamenjavo. Je dragocena naprava, ki je služila vero in resnico že več let. Da bi zagotovili kakovost in skladnost cen, večina potrošnikov poskuša kupiti hladilnik od dokazanega proizvajalca, ki je dokazal svoj ugled.

Takšno podjetje je Bosch. Ravnilo tega proizvajalca je precej raznoliko. Med modeli bodo vsi našli najboljšo možnost zase. Hladilnik z spodnjim zamrzovalnikom Bosch KGN39VI15R - sodoben model z naprednimi funkcijami in avtomatskim sistemom za odmrzovanje, ki je zelo potreben med potrošniki.


O proizvajalcu

Ustanovitev močnega proizvajalca strojev se je začela v 80. letih prejšnjega stoletja v Stuttgartu. V načrtih R. Boscha je bila odprta majhna delavnica, kjer so izvajali popravila električnih in gospodinjskih aparatov. Takrat je ekipo sestavljala samo ena oseba. Sčasoma je družba začela rasti in začela s proizvodnjo gospodinjskih izdelkov. V bistvu so bili telefoni in senzorji za oskrbo z vodo. S prihodom 20. stoletja se je razširilo podjetje s svetovnim ugledom, ključna proizvodnja pa je bil razvoj najnovejšega sistema vžiga. Danes je Bosch svetovni proizvajalec in še naprej raste v različnih panogah.

Splošni opis hladilnika Bosch KGN39VI15R

Poglejmo ta modelpodrobneje. Hladilnik s spodnjo komoro zamrzovalnika Bosch KGN39VI15R se je na trgu pojavil leta 2015. Gre za klasični hladilnik z zamrzovalnikom za dolgoročno skladiščenje izdelkov.


Zahvaljujoč srebrni barvi nerjavečega jekla se odlično prilega vsaki notranjosti. Upravljanje naprave poteka z vgrajenim elektronskim sistemom. Za tiste, ki so navajeni na shranjevanje zamrznjenih živil, je to idealna možnost, saj povprečna dnevna stopnja doseže 14 kg na dan.

Značilnosti modela

Maksimalna temperatura v zamrzovalniku se lahko prilagodi na -24 stopinj, kar kaže na možnost globokega zamrzovanja izdelkov. Tako tudi v nekaj mesecih ohranijo svojo kakovost. To je odličen način, da zamrznete poletne praznine zelenjave, zelenja, jagodičja, gob. V zvezi z vrsto odmrzovanja, nato pod pogojem, najnovejše funkcije na področju opreme, imenovane No Frost. Naprava se odmrzne in prepreči kopičenje zmrzali, preprečuje popolno delo in ustvarja dodatno obremenitev.

Specifikacije Boschevega hladilnika KGN39VI15R

Ta model je upravičeno uvrščen v razred A (varčevanje z energijo), saj proizvajalec navaja, da hladilnik ne uporablja več kot 383 kW na leto. Na primeru je elektronski zaslon, kjer lahko vsak potrošnik neodvisno nastavi nastavitve in spremeni način temperature. To je odlična možnost za družino z majhnimi otroki, saj raven hrupa ne presega 42 dB.
Za primerjavo: to je raven navadnega glasu. To je praktična možnost, ki nima številnih dodatnih funkcij. Hladilnik je zasnovan tako, da opravlja kakovost glavnega dela na skladiščenju izdelkov. Treba je omeniti samo način "B-počitnice", ko uporabnik dolgo potuje na izlet. V tem primeru se uredba izvaja neodvisno.

Notranja naprava

Boschev proizvajalec skrbi za udobje svojih strank, tako da je notranja naprava narejena tako, da razdeli hrano in organizira prostor čim bolj priročno. Poleg glavnih polic, izdelanih iz odebeljenega stekla, lahko določite dodatno polico za vino in celico v stranskih vratih za shranjevanje jajc. Tudi v hladilniku s spodnjo komoro zamrzovalnika Bosch KGN39VI15R obstaja možnost, da odtehta vrata na priročni strani, ne da bi spremenili položaj same naprave. Kljub prisotnosti elektronskega zaslona lahko podobne dejavnosti opravljate samostojno, ne da bi poklicali strokovnjaka. Podroben načrt dela je v priročniku.

Varnostni ukrepi

Bosch KGN39VI15R - dober hladilnik. Da bi naprava lahko služila zvesto in najdlje, je nujno, da se držite pravil obratovanja, kot je predpisano v priloženem navodilu. Prva zahteva proizvajalca za varno delovanje je ustrezna lokacija naprave. Hladilnika ne postavljajte v bližino grelnih elementov, npr. Blizu kuhališča ali pečice. To vodi do dodatnegaobremenitev in na koncu lahko naprava preprosto ne uspe.
Poleg tega ni priporočljivo, da hladilnik postavite blizu stene. Najmanjša razdalja je 1-2 cm. Zelo pomembno je, da zrak kroži in preprečuje pregrevanje hladilnika. Priporočamo, da napravo ne postavite tako, da bi na njej padla neposredna sončna žarka. To lahko povzroči pregrevanje. Namestitev naprave je treba izvesti na ravni. Za poravnavo od spodaj so na gumijasti podlagi na voljo posebne ovijalne noge. Prednosti in slabosti
Očitne prednosti, glede na preglede hladilnika Bosch KGN39VI15R, so:
  • Privlačna kovinska oblika z priročnim elektronskim zaslonom na zunanji strani vrat.
  • No Frost ne dela vsega za lastnika, zato hladilnika ni potrebno odlediti. Napravo izklopite enkrat letno, samo da jo izperete od znotraj.
  • Kljub veliki zmogljivosti, je vizualno videti precej urejeno in ne pokvari notranjosti.
  • Ergonomija in številni dodatni deli za shranjevanje pomagajo pravilno shranjevati izdelke in omogočajo čim bolj udobno uporabo.
  • Elektronski zaslon je zasnovan tako, da ga lahko obvladujejo tudi starejši ljudje.
  • Ko govorimo o resnih pomanjkljivostih hladilnika z spodnjo zamrzovalno komoro Bosch KGN39VI15R, ki temelji na podrobnih pregledih, lahko sklepamo, da je model v navedenih karakteristikah zelo glasen. KakoPravilo je, da ko je naprava v kuhinji, je ni mogoče slišati iz sob. Toda za nekatere kupce ta možnost nekoliko ovira. V splošnem je Bosch KGN39VI15R dober hladilnik, ki se popolnoma prilega vsaki kuhinji sodobnih potrošnikov.

    Sorodne publikacije