Zvezdniki zvezdnika: »srebrni gumb«

Kdo izmed vas ne ve za obstoj storitve YouTube? To je posebna socialna mreža, kjer uporabniki ne samo učijo videoposnetke, temveč tudi ustvarjajo tematske kanale, spodbujajo in zaslužijo denar. Vendar niso vsi slišali, da obstajajo posebni znaki YouTubeovih razlik: "srebrni gumb", "zlato", "platina" in "diamant". Spomnimo se na prvo fazo te "hit parade".

Kaj je "srebrni gumb" za YouTube?

Nagrada YouTube - "srebrni gumb" - je darilo za upravljanje virov. Prejme absolutno vsakega lastnika kanala, ki ima 100.000 naročnikov. V trenutnih razmerah to ni tako prepričljiv kazalnik. Še bolj zapleteno pri pridobivanju "zlatega gumba" (podeljeno je 1 milijon naročnikov) je bilo že dodeljenih več kot ducat krat.


Iz tega lahko sklepamo: vsakdo, ki ima svoj kanal na YouTubu, je povsem sposoben prejeti tako nagrado. Za to pa bo potrebno dolgo in trdo delo, ki bo povečalo zanimanje javnosti. Mimogrede, posebej registrirani v nekaterih programih ali zaprosijo za prosilce ni potrebno. Nagrada sam najde zmagovalce. Kako? Beri naprej.

Kako dobiti "srebrni gumb" na YouTube?

Razpoznavni znak na YouTubu ("srebrni gumb") je predstavljen na letnem festivalu in poslan tudi po pošti. Če želite priti do števila srečnih ljudi, morate pritegniti več kot 100.000 naročnikov na vaš kanal in počakati. Ne bodite vznemirjeni, če imate zakladnico sto in niste bili na seznamu "zmagovalcev".Vodnik za storitve zbira statistične podatke veliko starejših nagrad. Dokler bodo podatki obdelani, medtem ko so nagrajeni gumbi izdelani sami (in to ni le diplomo o kartici), traja več mesecev.


Poleg tega noben razlikovalni znak YouTube, vključno s srebrnim gumbom, ne prinaša nobenih koristi, prav tako ni dopolnjen z denarno nagrado ali nečim podobnim. To je najbolj spodbudna nagrada. Vendar je treba upoštevati še eno pomembno točko: YouTube pozorno opazuje, kako se vse dogaja pošteno. Če je lastnik kanala izpostavljen v svežnju ali na drug nezakonit način za povečanje občinstva, "srebrni gumb" (kot vsi ostali, seveda), ni videl. In kaj, če bi delal pošteno, tvoja cenjena stotina je že zdavnaj dobila, in ni razlik? Potem bodite pozorni na svoj nabiralnik. Vprašanje je, da morajo podjetja, ki se ukvarjajo z distribucijo daril iz YouTuba, nujno potrditi prejemnikove podatke. V ta namen pošljejo pismo na njegov naslov. Seveda se dandanes le redko strinja, da pošljejo svoje podatke o potnem listu (to je potrebno za potrditev) tretjim osebam. Zato se mnogi "gumbi" preprosto vrnejo v skladišče.

Znani lastniki "srebrnega gumba"

Kot smo že omenili, je bil "srebrni gumb" YouTuba že večkrat podan, vendar je bralec vsekakor bolj zainteresiran za "podvige" rojakov. To ni skrivnost, da je v ZDA priljubljenost video gostovanja krat višja, ker tam posedujejo "srebro" - to ni tako prestižno. V Rusiji za zdajtrenutek je več kot 40 kanalov nagrajenih z "srebrnim gumbom". Med njimi so še posebej znani:
  • kanal Tutorials "TheWikiHow";
  • zabavni kanal Zhorik Revazov;
  • Kanal priljubljene igre "WorldOfTanksCom" in mnogi drugi.
  • Sorodne publikacije