Kako in kje kopati zbirko Zombie Fermi?

Ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij za socialno mreženje je igra Zombie Farm. Pred nekaj leti se je pojavila, vendar je zelo hitro pridobila zanimanje ne le za mlado publiko, ampak tudi za zelo stare odrasle. Kaj naj naredim v tej igri? V Zombie Farmu lahko zgradite različne zgradbe, zmanjšate vire, posadite rastline in žetev, obiščete prijatelje, zberete darila in poiščete zaklade, poleg tega pa lahko v tej igri zberete zbirke petih predmetov. Naj vam povem, kje izkopati zbirko zgradb Zombie Fermi.

Kako in kje izkopati stavbno zbirko "Zombie Fermi"?

Gradbena zbirka je sestavljena iz majhne sekiro, lopate, grablje, ostanka in velike sekiro. Če ga igralec zamenja, bo dobil eno leseno desko in dvesto enot izkušenj. Kje torej zgraditi zbirko Zombie Fermi? Postavke iz te zbirke lahko dobite pod roza plišastimi zvezdami, stolpom, pošastjo, grobom, praznično nočjo in trenerjem.


Kopajte z lovcem na zaklad

Če ne veste, kje kopati zbirko zgradb Zombie Fermi, ali pa tega ne želite, potem lahko kupite lovca na zombi zaklad. Izdelki v tej zbirki pogosto pridejo v torbah. Tudi vrečke iščejo zaklade vsakih 90 minut. Glavna stvar je, da jih očistimo v skladišču. Lahko uporabite bonus, potem se vreče pojavijo vsakih pol ure. V tem primeru bodo samodejno padli v skladišče.

Darila in nagrade

Predmeti v zbirki lahko padajo v skrivno zakladnico pošasti v prvem jesenskem darilu, v skromnem darilu, v nagradni zbirki in zbirni parceli. Poleg tega se predmeti lahko začnejo s čarobno palico pod safirskim slonom in dekoracijo v obliki možganov. Zdaj veste, kje kopati stavbno zbirko "Zombie Fermi". Ta zbirka je naletela na nekatere naloge, plošča pa je lahko koristna pri gradnji mnogih stavb (na primer piramid, mlin ali kripta). Prav tako lahko plošča, če ste pravilno nastavili filter, da prijateljem. In zadnji dodatek k iskanju predmetov iz zbirk. Ko dosežete sedmo raven v igri, kupite trgovca. Z njim lahko spreminjate ne samo predmete, ampak tudi zbirke (posamezne predmete in polne zbirke). Poleg tega bo za izmenjavo na voljo najbolj dragocen nabor izdelkov, in sicer zbirka Halloween.

Sorodne publikacije