"Smart" ura Smart Baby Watch Q50: pregledi, izbor, opis

Otroške ure Smart Baby Watch Q50, ki jih bomo upoštevali med pregledom, je potrebno predhodno konfigurirati. Nato bodo lahko zagotovili jasno in neprekinjeno delovanje. Ta naprava bo staršem omogočila, da vedno vedo, kje je njihov otrok.

Značilnosti naprave

Vsi starši v pregledih o tej napravi pišejo, da je glavna stvar, da pravilno nastavite uro. Preden to storite, se morate seznaniti s tehničnimi značilnostmi naprave. Velikost zaslona OLED podobnega zaslona je 09 palcev. Ocene strank o Smart Baby Watch Q50 nam omogočajo, da zaključimo, da je zaslon enobarven. Ločljivost je bila 64 x 128 slikovnih pik. Procesor ima frekvenco 364 megahertz. Ura ima vgrajen mikrofon in zvočnik. Poleg tega so na voljo vrata za vstavljanje mikro karte. Lahko delate z mobilnim internetom. Zaradi njega je določena geolokacija. Vgrajen senzor za ročno izbiranje in merilnik pospeška. Kapaciteta baterije je 400 mga. Ohišje je narejeno iz plastike in silikonskega traku. Opozoriti je treba, da ima slednji hipoalergen tip. V stanju pripravljenosti, glede na lastnike, naprava lahko delajo približno 4 dni, v pogovoru - približno 6 ur. Naprava tehta le 40 g, prav tako so te ure zaščitene pred udarci in vodo. Deluje z operacijskimi sistemi iOS in Android.


Videz naprave

To napravo je mogoče natančno prilagoditi le s popolnim pogledom na videz.Vsi lastniki govorijo o tem. Na kaj morate biti pozorni? Ohišje ima poseben dekor. Predstavlja citirane kotacije. Zaslon je črno-bele barve, zaobljen kot. Na desni strani so tipke za vklop in funkcija hitrega klicanja. Lastniki ugotavljajo, da imajo dobro potezo. Na levi površini lahko enostavno vidite vrata za polnilnik. Obstaja tudi tipka za klic v sili. Na zadnji plošči lahko vidite senzor ure. Na zaslonu se prikaže datum, čas, raven sprejema omrežja, odstotek napolnjenosti baterije in število korakov, ki jih otrok opravi v tekočem dnevu. Ker je Smart Baby Watch Q50 smiseln, je pametno štetje resnično.

Clock program

Glede na preglede, za najbolj natančno konfiguracijo naprave, morate ne samo preučiti priročnik, ampak tudi namestiti program. To vam bo omogočilo, da prejmete točne informacije o lokaciji otroka. Naložiti morate pripomoček SeTracker. Distribuira se brezplačno, preprosto je nastaviti. Za kaj je potrebno? Omogoča vam izmenjavo glasovnih sporočil. Še več, pošiljajo tako pametni telefon kot druge ure podobnega tipa. Hkrati lahko vidite zemljevid s točko, ki prikazuje lokacijo otroka. Poleg tega je dovoljeno, da ugotovite raven napolnjenosti akumulatorja v času doma. V računalniku si lahko ogledate informacije o številu korakov. V statistični ali dinamični obliki je dovoljeno shraniti zapis poti. To pomeni, da bo otrok vedno pod nadzorom staršev. Zato o pregledihSmart Baby Watch Q50 ure od odraslih so dobri. S tem pripomočkom lahko ugotovite, kateri parametri so nameščeni na napravi. Poleg opisanih možnosti vam program omogoča, da ugotovite, da otrok presega razpoložljivo območje. To pomeni, da če nastavite posebne možnosti in določite območje, v katerem lahko imate otroka, potem bodo starši pri prehodu svojih meja opozorjeni. Če se otrok dobro obnaša, mu lahko pošljete virtualno srce. Poleg tega vam bo program omogočil prijavo v dnevnik dogodkov, ki v celoti poroča o tem, kaj se dela z uro. Nastavite lahko tudi alarme ali opomnike na daljavo. Če se ura izgubi, jih lahko s pomočjo tega programa preprosto najdete.

Izbira mobilnega operaterja

Kot starši poročajo v svojih odgovorih, morate nujno imeti SIM kartico mobilnega operaterja. Šele takrat lahko dobite najbolj stabilno delovanje naprave in popolno delovanje funkcij. Kaj je treba upoštevati, izbiro za sebe sedem kartico? Prvič, številke istega operaterja morajo biti nastavljene v pametnem telefonu in v urah. Vse plačane storitve bi morale biti popolnoma izključene, ker niso potrebne. Zaželeno je, da bi tarifa pomenila uporabo približno 20 megabajtov na mesec. Internet bi moral delovati pri 900/1800. Potem je ura Smart Baby Watch Q50 (pozitivna povratna informacija o tej možnosti) popolnoma izvedena.

Nastavitve ure

Ko berete preglede na internetu, lahko razumete, da je postopek namestitve še vedno naporen in zapleten.Zato morajo biti starši pripravljeni na potreben čas in koncentracijo. Če pa je naprava, podobna tisti, ki je bila kupljena za otroka, potrebna ustrezna dejanja, preden začnete z njim delati. Takoj morate konfigurirati napravo in jo narediti čim bolj funkcionalno.

Za začetek odstranite zadnji pokrov z izvijačem. Prvič, orodja so vključena, in drugič, zahvaljujoč tej akciji lahko vstavite sim kartico. Po tem postopku morate zategniti vijake nazaj in namestiti pokrov. Nato morate namestiti pripomoček SeTracker v telefonu, tabličnem računalniku ali Windows (obstaja različica za računalnik). Zdaj morate iti skozi postopek registracije. Je čim bolj preprosta in brezplačna. Za to vnesite telefonsko številko, e-pošto in geslo. V regiji ukrepanja je zaželeno izbrati Evropo in Afriko. Pogosto zastavljena vprašanja: Kaj je pametna kartica Baby Smart QW50? Nastavite število vseh operaterjev. Odpre se pogovorno okno. Določiti mora ID naprave. Kaj je to? To je posebna koda. Sestavljen je iz 10 števk in je napisan na zadnji strani ur. Nato morate vnesti prijavo. To je telefonska številka ali e-pošta. Praviloma se slednji uporablja za vstop v program. Prav tako boste morali podati otrokovo ime, da bo pravilno prikazano na zemljevidu. Nato vnesite telefonsko številko, ki bo uporabljena v urah. Po tem dvokliknite geslo za dostop do pripomočka. Takoj, ko oseba klikne OK, bo preklopil na glavno funkcionalnost programa. Tam lahkoopaziti veliko zanimivih možnosti. Razmislite o glavnih.

Funkcije

"SOS". Tukaj so tri glavne številke, ki jih bo otrok lahko poklical s pritiskom na tipke za klic v sili in v sili. Kaj pomeni "povratni klic"? To naj bo telefonska številka, ki bo samodejno ujela uro. Značilnost tega klica je, da se zahteva neposredno iz programske opreme. To pomeni, da ga otrok ne potrebuje. Starši morajo vedeti, kaj se dogaja v okolju otroka.
"Način dela" je frekvenca, ki temelji na njej, v programu pa se zaprosi za lokacijo otroka. To pomeni, da bolj ko je kazalnik, tem bolj počasi se bodo informacije na zemljevidu posodabljale. Način »Ne moti« je potreben, da starši med učnimi urami ne bi pomotoma poklicali otroka. Če želite nastaviti sporočilo, morate vnesti telefonsko številko. On bo tisti, ki bo prejel vsa obvestila iz ur. V dovoljenih se mora navesti 10 številk, s katerih lahko pokličete uro. Tudi "telefonski imenik" je še ena funkcija. Tu so prikazane vse številke, ki dovoljujejo poklicati otroka. V programu lahko nastavite tudi jezik in začasne nastavitve. Poleg tega je na voljo tudi aktiviranje ročnega senzorja.

Zakaj starši menijo, da je ta naprava boljša od pametnega telefona?

Ko se je na trgu pojavilo veliko število mobilnih telefonov, je bilo lažje slediti njihovim otrokom, da bi razumeli, kje so. Vendar pa s funkcionalnostjo, ki je omenjena v pregledih Smart Baby Watch Q50 Black,tudi najbolj "pametni" pametni telefoni, ki stanejo veliko denarja, ne morejo obvladati. V priročniku najdete posebne informacije, ki v celoti opisujejo vse funkcije, ki so na voljo v napravi. Hkrati, kot poročajo lastniki, so poudarjeni tudi tisti, ki so odsotni v telefonih. Oglejmo si prednosti ure in slabosti pametnih telefonov.

Telefonski negativi

Na primer, pripomočki se pogosto kupijo ne glede na funkcionalnost, ampak s poudarkom na videzu in občutku. To pomeni, da otrok želi dobiti telefon, ki pritegne pozornost javnosti. V skladu s tem bo dojenček v nevarnosti, da ga oropajo, ker mu je to enostavno. Glede na to lahko rečemo, da je ura Smart Baby Watch Q50 odlična, kar je najboljša rešitev. Hkrati pa pametni telefon zaradi konstantne obremenitve (navsezadnje, otrok bo zagotovo igral na njem) sedi prehitro. Še več, po zakonu neumnosti se to zgodi v najbolj neprimernem trenutku. Če naj otrok uporablja internet v učnih urah ali drugih funkcijah, potem je zlahka raztresen od pouka. Prav tako lahko goljufi pokličejo telefon, in otrok jim bo z lahkoto verjel zaradi svoje naivnosti. To lahko privede do nepredvidenih dogodkov. Tudi, če je otrok majhen, lahko z lahkoto izgubi svoj dragi pripomoček. To so vse slabosti pametnih telefonov.

Pluses of the clock

Zakaj so navedene ure poudarjene s sledilnikom Smart Baby Watch Q50? Navodilo je vključeno. Podrobneje opisuje vse, kar se dogaja. Če ima otrok izredne razmere, se morate obrniti na staršev in pritisniti eno tipko.Odhodni in dohodni klici so na voljo le osebam, ki so ročno vnesene v imenik neposredno v programu. Otrok sam ne bo mogel izklopiti GPS-navigatorja, zato bodo starši vedno obveščeni, kje se nahaja. Na roki je ta naprava popolnoma pritrjena, zato se pri precej aktivnih igrah ne izgubi. Če otrok izvede kakšno dejanje, ki ga program prepoveduje ali ko je baterija znižana na kritično raven, bodo starši imeli SMS opomnike ali sporočila.

Nakup ponaredka

Mnogi starši ugotavljajo, da so opisane ure zelo priljubljene. Zato ni izključena možnost nakupa ponarejenega. Da se ne bi ujeli na takšne prevare goljufov in pridobili kakovostno trajno napravo, je treba upoštevati naslednje dejavnike. Treba je opozoriti, da večina ponarejenih naprav ne deluje v Rusiji in drugih državah Skupnosti neodvisnih držav. Ocene za Smart Baby Watch Q50 (ponaredek) so grozne. To je posledica dejstva, da je programska oprema, nameščena na uro, prilagojena Kitajski. Prav tako bodite pozorni na ID naprave. Vse nelicencirane kopije imajo praviloma enaka števila. Če ura ni resnična, bo ta koda individualna. Bodite pozorni tudi na zaslon. Za več informacij glejte priročnik Smart Baby Watch Q50. Prvotna različica ima dobre kote gledanja in še eno odlično svetlost. Vrnite se tudi na vmesnik. Ker je večina predmetov, kot je že omenjeno, sešijejo na Kitajsko, lastnik ruskega jezika ne bo našel nastavitev v nastavitvah. Razlikujemo tudi od ponarejanjaOriginalni model je na voljo z barvo modela. Bodite pozorni na vse podrobnosti naprave in na odtenke, v katerih so predstavljeni. Če so vsi različni toni, potem je naprava ponarejena. Prav tako v izvirni napravi ne sme biti nobenega popačenja. Verodostojna različica ure omogoča resnično kakovostno reprodukcijo zvoka brez popačenja. Na žalost številne lažne ure ne delujejo, ko jih odstranite iz roke. Tudi včasih se zgodi, da takega senzorja ni. Še ena močna in pomembna pripomba: številni kitajski ponaredki so radioaktivni. To lahko negativno vpliva na otroka. Če je naprava zloglasna, ima baterijo nizke kakovosti, kar pomeni, da bo predolgo prazna ali pa se bo dolgo časa polnila. Obstajajo primeri, ko so takšne podrobnosti eksplodirale. To ne bo samo poškodovalo same naprave, ampak lahko povzroči tudi poškodbo otroka.

Nasveti staršev: kako ne kupiti ponaredka

Veliko zaskrbljenih vprašanj: kako ne kupiti ponaredka? Pregledi pravijo, da morate vsekakor dati prednost res potrjenim prodajnim mestom. Morate biti pozorni na ugled trgovine, kot tudi, kaj preglede prepuščajo kupcem. Če je nekdo od znanca že kupil to napravo, potem je potrebno, da ga previdno. Če ni ponaredkov ali drugih napak, ki bi lahko povzročile dvome o izvirnosti naprave, lahko vprašate za kraj nakupa. Prav tako bi morali raziskati več pregledov na internetu. Priporočljivo je, da se ne berejo besedilni pregledi, temveč pogledativideo posnetke Takšni pregledi Smart Baby Watch Q50 so bolj resnični. Nato lahko ugotovite, kakšen izdelek želite kupiti. Če oseba kupi napravo v ruskih spletnih trgovinah, potem je treba paziti le na kakovostne in že preverjene storitve. Naj bodo malo dražje, vendar je kakovost zagotovljena. Če se ta naprava proda za manj kot 3 tisoč rubljev, potem morate biti prepričani, da je naprava ponaredek. Preden kupite ali prenesete denar, morate zahtevati vse dokumente. To je potrdilo o kakovosti, garancija, navodila za blago, in v ruščini, potrdilo o prejemu, kot tudi potrdilo o akreditaciji in registraciji naprave. Opozoriti je treba, da mora imeti garancijska kartica zapadlost najmanj 12 mesecev.

Kaj pogosto zahtevajo starši?

Tukaj je nekaj najbolj aktualnih in priljubljenih vprašanj staršev. Odgovore bomo našli med pregledi že preverjenih kupcev. Če se sprašujete, če se signal v celici lahko izkrivlja ali popolnoma izgine, morate reči: to je mogoče le, če na mestu, kjer se nahaja otrok, ni omrežja. Istočasno pa starši takoj, ko izginejo, pridejo do sporočila o zadnji lokaciji otroka. O tej funkciji so pregledi Wonlex Smart Baby Watch Q50 odlični. Ali lahko gledaš, kako se otrok premika? Opozoriti je treba, da zemljevid prikazuje svetilnik, ki se premika v realnem času. Toda če želite, lahko vedno vidite zgodbo.

Dodatna aktualna vprašanja

Še enaZelo aktualno vprašanje: ali otrok razume in ve, da ga nadzoruje? Treba je opozoriti, da gre za to, kako bodo starši naredili takšno darilo. Lahko rečemo, da te pametne ure potrebuje otrok kot modni dodatek, kot tudi za komunikacijo s starši. Vendar, glede na tehnični napredek in stopnjo razvoja otrok v sodobni realnosti, moramo ugibati, da bo otrok hitro razumeti vse dodatne možnosti naprave. Baterija traja približno en dan. V paket je vključena blagovna znamka, polnilec in navodila. Pregledi Smart Baby Watch Q50 so tako impresivni, da želi vsak od staršev takoj kupiti napravo.

Sorodne publikacije