Izboljšave v zvoku: Pregled priljubljenih programov

Izboljšave zvoka v računalniku se lahko uporabljajo v različnih scenarijih. Nekatere matične plošče so opremljene s povprečno zvočno kartico ali pa operacijski sistem ne more popolnoma razkriti potenciala akustike in slušalk. Razlogi za uporabo programov za povečanje zvoka so lahko množični. Na spletu lahko najdete veliko podobne programske opreme, vendar ne vsak program izpolnjuje naloge. Nekateri zvok pretvarjajo v kakofonijo, drugi preprosto podvajajo drsnik za nadzor glasnosti v operacijskem sistemu, tretji pa sploh ne deluje. Poskušali bomo identificirati najbolj priljubljene programe za izboljšanje zvoka, ki se odlikujejo po učinkovitosti in odpornosti sistemskih virov ter imajo veliko število pozitivnih povratnih informacij uporabnikov. Vso to programsko opremo lahko najdete na uradnih mestih za razvijalce, tako da s testiranjem ne bo nobenih težav.


Sound Booster

To je univerzalni program za izboljšanje zvoka v slušalkah in zvočnikih. Izdelek se je razlikoval po intuitivnem vmesniku in skromni porabi sistemskih virov. Ko namestite pripomoček, bo neodvisno določil vašo zvočno kartico in izbral najboljše nastavitve.
Program za zvok Sound Boostera presega petkratno omejitev, ki jo je določila platforma, kar pomeni, da imamo tukaj 500% dobička. Aplikacija se je odlično pokazala v povezovanju s Skype, ICQ, MSN, spletnimi brskalniki, kot tudi z avdio in video predvajalniki.Zahvaljujoč dobro premišljenim filtrom program za izboljšanje zvoka ne izkrivlja sledi pri največji glasnosti in zvoka ne pretvarja v kakofonijo. Pod pogojem, da je vir zagotovljen z ustrezno kakovostjo in visoko bitno hitrostjo.


Poslušaj

Če se Sound Booster odlikuje po minimalizmu in preprostosti, potem imamo ravno nasprotno. Ta izdelek lahko imenujemo celoten kompleks dela z zvokom. Veliko funkcionalnosti in orodij je impresivno.
Obstaja praktično vse, od izenačevalnika do atmosferskega in prostorskega 3D zvoka. Vmesnik se zdi malo zmeden, vendar se boste po nekaj urah uporabe navadili nanj. Poleg tega je razdelek Pomoč ustrezen čarovnik za pomočnike, in ko ga vklopite, vas bo vodil skozi vse "slabe točke" programa. Seveda takšen vsestranski in učinkovit izdelek ne more biti brezplačen. Licenca stane tudi, če je majhna (kot ena igra v Googlu Play), vendar še vedno denar, vendar deluje v celoti.

SRS Audio SandBox

Vredno je omeniti, da je ta programska oprema priljubljena pri mnogih naprednih uporabnikih. Vendar to ne pomeni, da je programski vmesnik preobremenjen z različnimi nastavitvami in ima visok vhodni prag.
S programom bo praktično vsak uporabnik, imenovan srednja roka, obvladal. Da bi razumeli vsa orodja in jih poskusili v pol ure, ali celo manj. Pripomoček nadzoruje ravnotežje 3D, frekvenco zvočnikov, jasnost zvoka in poveča največjo omejitev glasnosti. Filtri za razlago inPrednastavitve ne prekinejo zvoka v kakofoniji in ne izkrivljajo frekvenc.

Sorodne publikacije