Ocene zunanje baterije Power Bank 50000 mAh: naj kupim?

Zunanji pregledi baterij Power Bank 50000 mAh pravijo, da je to še ena ponaredek. Po mnenju strokovnjakov, naprava s trditvijo, moč še ni sprosti nobena znana blagovna znamka in bi morala izgledati drugače. O tem, kako ne postati žrtev prevare, bomo razpravljali v članku.

O pripomočku

Power Bank, bolj znan kot "Banka", je postal priljubljen kot priročna prenosna naprava, ki omogoča priklic, ko je pametni telefon izpraznjen na cesti ali na javnem mestu. Uporablja se, kadar mobilne naprave ni mogoče polniti iz omrežja. Zunanja baterija se priključi na telefon in napolni baterijo. Moč "bank" je odvisna od časa polnjenja.

Nakup

Glede na preglede, zunanji Power Bank 50000 mAh baterije ni enostavno izbrati. Najprej morate biti pozorni na blagovno znamko. Če najdete izdelke na internetu, ne bodo imeli nobenega imena ali oznake proizvajalca.


To kaže na pomanjkanje potrdila o kakovosti, zato prodajalec ni odgovoren za pripomoček. "Banke" uradnih proizvajalcev na telesu so vedno označene z imenom blagovne znamke in podatki o podjetju: naslov, spletna stran in informacije o mednarodnem certificiranju. Vsak element ima številko za identifikacijo - zato se izvirniki razlikujejo od nedovoljenih posegov. Teža igra pomembno vlogo. Po ocenah Power Bank 50000 mAh, ki je predstavljen v spletnih trgovinah, tehta 200-400 gramov. Za temeljito razumevanje naprave, je treba opozoriti, dav notranjosti so dodatne baterije in napajalniki. Vse to skupaj mora zagotoviti deklarirano moč.


Baterija 2000 mAh od Samsunga, na primer, tehta približno 30 gramov. Torej, za dosego te številke potrebujete 700-800 gramov. To je teža izdelka brez čipov in ohišja. Zbirka presega 1 kg. Pred tem bo velikost pripomočka takšna, da se ne bo prilegala žepu, kar ne ustreza konceptu prenosne naprave. Po ocenah bo Power Bank 50000 mAh, ki tehta 300-400 gramov, v najboljšem primeru moč 9-10 tisoč mAh. Poleg tega sestava obrti ne zagotavlja visoke kakovosti vgrajenih baterij: v enem tednu lahko propadejo ali popolnoma raznesejo, kar povzroči škodo potrošniku.

Sončne celice

Druga možnost za "banke" s trditvijo, da ima moč, je Solar Power Bank 50000 mAh. Pripombe pravijo, da je izdelek prvič prišel na domači trg z "Alyexpress". Po opisu je vzdolž telesa panel, ki pretvarja sončno energijo v dragocene ojačevalnike za nadaljnje polnjenje telefona. Ocene o Power Bank 50.000 mAh Solar kažejo, da izdelek ne izpolnjuje zahtevanih lastnosti. Kupci pišejo o pokvarjenem sončnem panelu in zmogljivosti samo 5 tisoč mAh, kar kaže, da je nadzorna plošča okvarjena, da hitro odpove. Prvotno je bil zasnovan kot sredstvo za polnjenje telefona kjerkoli, pravzaprav se nenehno prazni. Zato se denar, ki ga porabimo, ne splača.

Splošne ocene

Zunanja baterija Power Bank 50000 mAh brez sončne celice tudi ni verodostojna.Uporabniki verjamejo, da je to popolna goljufija, ker mora biti produkt take moči okoren (kot je prikazano na spodnji sliki).
Drugi potrošniki poudarjajo, da je model nekje v tednu ali dveh prenehal delovati, moč pa je bila približno 10 tisoč mAh, vendar ni visela okoli 50 tisoč. s takšno močjo, ki je zasnovana za polnjenje prenosnih računalnikov in sploh ni prenosna. Če je nujno potrebna takšna proizvodna zmogljivost, je bolje kupiti dve "banki" svetovno znanih proizvajalcev in ju uporabljati istočasno. Nizko kakovostna Power Bank lahko "zažge" mobilno napravo in škodi potrošniku. Zato je pomembno upoštevati obstoječe preglede. Power Bank 50000 mAh kot zunanja baterija se ni navadila na domači trg.

Sorodne publikacije