Foxit Reader - Kaj je ta program? Quick plugin za ogled pdf formata

Včasih obstajajo situacije, ko se nekatere datoteke v računalniku ne odprejo. Ali pa na primer pošiljate pomembne dokumente po pošti in na žalost nimate programov za branje te oblike. V tem članku bomo obravnavali večnamenski program Foxit Reader. Kaj je ta program? Pogosto uporabniki računalnika postavljajo točno to vprašanje. To bomo poskušali podrobneje razumeti.

Kaj potrebuje Foxit Reader in zakaj je drugačen?

Format pdf je dešifriran kot prenosni format dokumenta (Portable Document Format). To vrsto datotek z bogatimi funkcijami je razvila znana družba Adobe Systems in vam omogoča, da združite obe tabeli z risbami in različnimi seznami, besedilom itd.
Za razliko od Acrobat Readerja je glavna značilnost te aplikacije izjemna hitrost. Poleg tega je obseg programa pri namestitvi na trenutke manj kot konkurent. Iz tega sledi, da so minimalne sistemske zahteve tega programa precej skromnejše od njegovega glavnega konkurenta, igralca dvigovanja uteži, vsako leto pa več sto megabajtov dodatnega volumna.

S preprostim in intuitivnim vmesnikom je program Foxit PDF Reader opazno pred svojimi tekmeci. Z njegovo pomočjo je možno ne le pregledovati, urejati grafične podobe v pdf formatu, temveč jih tudi pretvoriti v besedilne datoteke. Najnovejšo različico programa lahko prenesete na uradno spletno stran na internetu, tako da obiščete kateri koli iskalnik. PoglejmoVeč osnovnih funkcij in funkcij, kot tudi koraki za namestitev bralnika foxit. Kaj je program ,in kakšne so njegove značilnosti?

Podpora za ruski jezik

Drug pomemben dejavnik je dejstvo, da Foxit Reader poleg brezplačne distribucije ne pozablja na podporo jezikov, vključno z ruskim. Če uporabljate rusko različico operacijskega sistema, vas bo prenos datoteke samodejno pozval, da prenesete zahtevano različico Foxit Readerja. Kaj je ta program? Kako poteka postopek namestitve?

Osnovni namestitveni koraki

Tako kot mnogi drugi programi, je Foxit Reader privzeto nameščen v mapi Programske datoteke na disku C, če je sam operacijski sistem nameščen na tej particiji trdega diska. Dovolj je, da se strinjate s predlagano možnostjo namestitve.

Naslednja točka namestitve si zasluži posebno pozornost. Predlaga se namestitev dodatnih vtičnikov za shranjevanje dokumentov v formatu Word ali Excel. Na primer, vaš kolega je poslal dokumente v pripono pdf, in morate urediti ta dokument z besedilom in ga posredovati drugi osebi v obliki, vendar že v obliki Microsoft Worda. Foxit Reader je sposoben za to!
Na naslednjih stopnjah namestitve je predlagano, da ustvarite bližnjice. To je že odvisno od uporabniških nastavitev. Potrditveno polje »Nastavite Foxit Reader kot privzeti program«, če obstajajo drugi programi za odpiranje te oblike. Zato kliknemo gumb za dokončanje namestitve in nadaljujemo z zagonom programa. Posebno pozornost je treba namenitizačetni zagon Razvijalci ponujajo funkcionalnost razširjene plačane različice. Uporabnik se lahko strinja, nato pa v roku 14 dni lahko vse dodatne funkcije programa Foxit Reader v celoti ocenite brezplačno.
Zdaj, če odprete katerikoli dokument v formatu pdf, bo privzeto zagnan Foxit Reader. Kaj je ta program in kakšne so njegove glavne značilnosti, in upoštevamo v našem članku.

Glavne značilnosti

Najnovejša različica programa se ponaša s širokim izborom funkcij, čeprav je plačana različica programa veliko širša. Uporabniki najnovejših različic sistema Microsoft Office lahko zlahka razumejo vmesnik programa, saj spominja na Microsoft Word.
Foxit Reader ima veliko funkcij:
 • pogled, urejanje besedila, funkcija povratnega iskanja;
 • ustvarite pdf dokumente, ki bodo odprti v podobnem urejevalniku;
 • Vstaviti komentarje in navedbe za oznake in prilagoditve;
 • tukaj se izvaja priročna funkcija iskanja;
 • lahko uporabljajo funkcijo elektronskega podpisa dokumentov;
 • je varen način za onemogočanje vgrajenih skriptov (vključno z java-skripti) in preprečevanje okužbe z virusnimi programi;
 • Predpostavimo shranjevanje v druge grafične formate;
 • Možno je postaviti prepovedno geslo za urejanje in kopiranje besedila iz datoteke.
 • Zato je Foxit Reader hiter in priročen program. Ima vse potrebne funkcije in se popolnoma razširibrezplačno Potreben je program foxit reader, vsak odloča sam, vendar so vse njegove koristi očitne.

  Sorodne publikacije