"Witcher 3": "Divji lov" - udovi. Kako dobiti najboljši ud

Witcher 3: Wild Hunt je tretji del serije iger, ki pripoveduje o dogodivščinah Wittgemana Geralta. Vir za navdih za razvijalce so bili romani, ki jih je ustvaril poljski pisatelj znanstvene fantastike Andrzej Sapkowski.

Kaj je "čarovnica 3: divji lov"?

Zgodovina se odvija v izmišljenem fantazijskem svetu, nekaj podobnega evropskemu srednjeveškemu obdobju. Prevzemamo nadzor nad likom po imenu Geralt iz Rivie - Čarovnice, katerega strokovna dejavnost je uničenje pošasti. Vržemo se neposredno v središče hitrih dogodkov, tako da se tisti igralci, ki ne poznajo ozadja, zlahka zamenjajo s tem, kar se dogaja. Geralt išče svoj oddelek - dekle Cyrus, ki ima edinstvene nadnaravne sposobnosti. Dejstvo je, da se junakinja lahko premika v času in med svetovi, zaradi česar je postala tarča lovcev na divjega lova. Skupaj z Geraltom se moramo soočiti z mnogimi težavami in se srečati na poti najrazličnejših likov.


Glavna značilnost The Witcher 3: Wild Hunt je bila, da se zdaj zgodba odvija v odprtem svetu, ki obstaja po njegovih pravilih. Zdaj so igralci na voljo za potovanja na velikih lokacijah in neodvisne študije neznanih območij. Witcher 3: Wild Hunt je akcijska igra, v kateri prevladuje komponenta vloge. To je ta funkcija, ki vam omogoča, da se znova in znova vračate k prehodu in odpirate noveudov "Čarovnica 3: Divji lov" bo postala pustolovščina, ki jo bomo dolgo časa zapomnili.


Finale glavne ploskve

Koliko udi "čarovnica 3: divji lov"? Preden odgovorite na to vprašanje, boste morali upoštevati finale vsakega iskanja, ki je v igri dovolj. Zato bomo v tem članku govorili le o najpomembnejših udih iz "Witch 3: Wild Hunt". Gre za glavno zgodbo, o prvi obsežni aplikaciji, imenovani "Stone heart", in o nekaj tretjih strankah, ki se bodo zagotovo spominjale za vsakega igralca. Tudi med napovedjo The Witcher 3: Wild Hunt so razvijalci priznali, da se bo glavni prehod končal s tremi okončinami. Še več, veliko število gostov, ki sprejemajo odločitve, vplivajo tako na ploske črte kot na svet, bodo prejeli več kot 300 različnih različic. Pomembno je reči, da imajo vse tri glavne okončine v čarovnici 3: Divji lov neposredno povezavo s Cirillom (od Cyrusa), zato nobena odločitev, sprejeta do trenutka, ko najdemo dekle, ne vpliva na finale Igralci, ki se odločijo slediti samo glavni zgodbi, se lahko srečajo s junakinjo ob petindvajsetih urah prehoda. Tisti, ki so si zastavili cilj, da preizkusijo vsako stransko potovanje, bodo precej odložili dolgo pričakovano srečanje. Končno poslanstvo se imenuje "nekaj je konec, nekaj se začne" in je nujno za vse igralce, ne glede na to, kaj je bilo storjeno prej. Kar je drugačno, je delež cirkulacije v udih "čarovnica 3: divja".Lov. "

Glavna zgodba. Končno # 1 (slabo)

Pogoji: Ta ud se odpre samo, če izvedete nekaj (vsaj 3) naslednjih ključnih ukrepov:
 • Med prehodom "Pokrajina po bitki": Geralt in Zyrlla sta pijana.
 • V istem prizadevanju pripeljemo Cirilla k Emgirju in se strinjamo z denarno nagrado.
 • Obrnimo se k "zadnjim pripravam": spremljamo Cyrusa v svetu za čarovnike.
 • Zadnji del "Priprave na bitko": zavrnitev obiska kraja, kjer je pokopan Scyal, nasprotuje pomanjkanju časa.
 • To je najhujši ud v "Witch 3: Wild Hunt". Iz zgoraj navedenih dejanj lahko sklepamo, da se Geralt ni mogel izkazati kot dober mentor za Cirile. V težkem času za njo noče podpreti, ne zna razumeti njenega značaja in se včasih postavi pred njo v slabi svetlobi. Ko Ciri pade v drugo dimenzijo in se sreča z belo hladno, se začne pomikati po ključnih spominih svojega odnosa z Geraltom. Posledica tega je, da pomanjkanje ljubezni in podpore vodi k dejstvu, da dekle ostane v portalu za vedno (morda umira). Ta ud "Witch 3: Wild Hunt" nas popelje do močvirja, v katerem so prej živele Čarovnice. Geralt ubije zadnjega od njih in najde medaljon iz Vesemirja. Ko umre, čarovnica pravi, da Witcher ne bo izbran iz živih barij, po katerem bodo njegove pošasti obkrožene z vseh strani.

  Glavna zgodba. Končno # 2 (dobro)

  Pogoji: Odločite se za tri ključne točke.
 • Ko se sprehajate "Landscape after Battle": Raje igramo snežne kepe.
 • V istem iskanju obiščemo Emgyr, vendar ne želimo nagraditi.
 • Obrni se k "zadnjim pripravam": Cyrus mora obiskati čarovnike sam.
 • Vse v isti "Priprava": Strinjamo se, da obiščemo mesto pokopališča Scylah.
 • V pripravah na bitko, "naj dekle uniči Laboratorij Appalachia"
  Zelo pomembno je tudi, da:
 • obiščete Emgyr z cirilico;
 • Da bi dokončali naloge v zvezi z Radovidom in njegovim umorom, v "Stanju pravnih zadev", združujemo moči s podjetjem Roche in Taler.
 • Dober ud v čarovnici 3: Divji lov, ki prikazuje Geralta vrednega očeta in mentorja. Ko Ciri trči z belo hladno, se po spominih opomore. Epilog se začne z dejstvom, da se Geralt, Zhovtets in Zoltan zberejo v gostilni. Po tem se Wittmak odpravi na srečanje s Cirillom in preživlja čas z njo, vendar je jasno, da dekle nekaj grize. V finalu vidimo vojake Nilfgaard, ki so prispeli v vas. Ciri priznava, da je za njo in da se je odločila, da postane cesarica. Po žalostnem slovesu zapusti Geralta sam.

  Glavna zgodba. Končno # 3 (najboljše)

  Pogoji: od štirih sprejemamo dve odločitvi.
 • V "Pokrajini po bitki": raje igramo snežne kepe, ne pijemo.
 • Obrnimo se k "zadnjim pripravam", kjer dovoljujemo Cirillesu, da se posvetujejo čarovnikom sam.
 • Med prehodom"Priprave na bitko": Naj uniči laboratorij.
 • In končno, preidemo na "Priprave na bitko": Obiščemo kraj pokopa Scylaha.
 • Pomembno: ne hodite v Emgyr s Cirillom, tako da bomo takoj plavali proti planini Fox. To je najsrečnejši trenutek v "Witch 3: Wild Hunt" za Geralta in Cyrusa. Topli spomini pomagajo deklici, da se vrne iz belega hladu, toda Emgir poročamo o njeni smrti. Po tem Geralt pridobi veličasten srebrni meč, ki nato daje Cirilles kot novo čarovnico. Ta konec "Čarovnica 3: Divji lov" sledi posebnemu kanonu, v katerem glavni liki odidejo na skupne dogodivščine. Tsiri je najbolj primeren za takšno usodo, ker če se spomnite njenega značaja, potem je vse, o čemer je sanjala, svobodno in opravljati svoje najljubše posle. Po diplomi iz Geralta izbere samotno pot in kmalu zasluži slavo čarobne čarovnice, ki jo ves svet spozna.

  Najboljši zaključek in potek vojne

  \ t
  Govorili smo o tem, kako dobiti najboljši ud v čarovnici 3. Omeniti je treba tudi, da obstajajo še tri različice tega končnega, ki so povezane s temi vojaškimi zadevami. Da bi se končalo s končnimi št. 3.1 in # 3.2, morajo biti vsa opravila z Radovidom končana. Če tega pogoja ne izpolnite, se bo končno prikazalo na # 3.3.
 • # 3.1 ali "Nilfgaardovi pogoji": po smrti Radovida se pridružimo Vernonu in Tahlerju. Temirjem je dodeljen status vazalne države, ki dobi pravico do lastnega razvoja in vodenja gospodarstev.Emgirju uspe podrediti Sever in zatreti osnove opozicije.
 • # 3.2: združiti sile z DikeStrojem in ubiti Radovida.
 • # 3.3: Pod vodstvom Radovida (ki je še vedno živ) je celoten sever združen. Vojska Nilfgharda se srečuje s porazom in porazom. Kar se tiče Emgirja, umre iz rok izdajalcev.
 • Finale za Geralta

  Omejitve igre "Witcher 3: Wild Hunt" so tesno povezane z usodo likov. O nekaterih izmed njih vam bomo povedali več. V primeru Geralta je njegovo končno odvisno od ljubezenskih linij z čarovniki, če izključite slabo končno Cyrus iz "Witch 3: Wild Hunt", ki vodi do smrti junaka.
 • Geralt izbere Jennifer. Glavni pogoj za ta ud je izpolnitev prizadevanja "The Last Wish", v katerem iščemo duh. Namen jena je ukinitev Geraltove želje, ki jo je naredil pred nekaj leti. Na njegovo zahtevo je moral Gene trajno povezati svojo usodo. Ko Jennifer želi uničiti čarovnijo in ugotoviti, ali so njihova čustva resnično iskrena, jo bo sprejela v ljubezni. V zaključku bomo videli, da so Čarovnik in Čudežna dežela našli srečo v mirnem in mirnem življenju. Uživajo med seboj in preživijo čas na spomine in tople pogovore.
 • Geralt izbere Trisus. Ob prehodu naloge »Zdaj ali nikoli« je treba narediti prelomnico. Na žogici povej Trissu o njihovih občutkih in jo prosi, naj ne gre. V finalu igre Geralt in čarovnik čaka mirno življenje v kraljestvu Covir. Trisus sprejema ponudbo, da postane svetovalec kralja, in Witcher, utrujenpolitičnih spletk, še vedno lovi občasno pošasti.
 • Geralt ostaja osamljen volk. Tretji finale je mogoče dobiti v več primerih: lahko takoj priznaš ljubezen obeh čarovnic, zavrnemo vsakega od njih ali pa preprosto ne izberemo ene ali druge. Kot rezultat - Geralt ostaja brez nič in še naprej potuje po svetu, opravlja svoje delo in se včasih zateka k spominom na izgubljeno ljubezen.
 • Končno: Skelliger

  V enem od nalog bomo morali izbrati med več možnimi vladarji kraljestva. Naslednje variacije ekstremov "čarovnica 3: divji lov" so odvisne tudi od dejanj igralca:
 • Izberite Keris. Pod njenim pravilom Skellig čaka na blaginjo, vojske pa se končno združijo.
 • Izberite Khialmaru. Ta odločitev vodi do neskončnih krvavih spopadov z silami Nilfgaard. Prihodnost Skellega je polna številnih smrti in uničenja.
 • Ostanemo na nevtralni strani. Če iskanje "Royal Gambit" ni moglo ustaviti naše odločitve, potem bomo imeli priložnost, da se odločimo. V tem primeru bo naslov vladarja Skelliga dobil Svanrig Bran. Zaradi prevladujoče monarhije so klani yarly začeli pravo državljansko vojno.
 • Finale za krvavega barona

  Ta lik se spominja in ga obožuje večina igralcev. Pojavlja se v več ključnih iskanjih in deluje kot kontroverzen, a precej privlačen in karizmatičen junak. Pošteno je reči, da je eden od njihNajbolj barvita igra likov v zadnjih letih, nedvomno, je postal krvavi Baron "Witcher 3: Wild Hunt". Konec njegovega glavnega iskanja je tesno povezan z odločitvami, ki jih sprejmejo igralci med prehodom.
 • Upamo si, da se dogovorimo z Duhom za gozdove in ga izpustimo iz pripora. Uniči vas in reši otroke iz gozdne čarovnice, kar vodi do smrti Ane. Baron ne more obvladati smrti svoje žene in se odloči obesiti. Konec koncev, kaj se je zgodilo z vojaki, ki so bili pod njegovim poveljstvom, so začeli cviliti in oropati civiliste.
 • Odpovemo se sporazumu in ravnamo z Duhom. V tem primeru je vasica preživela, vendar več prebivalcev še vedno umira iz rok lovcev do čarovnikov. Anna končno postane nora, a ostaja živa. Bloody Baron vzame ženo in gre z njo v iskanju zdravilca. Hkrati so njegovi oddelki, ki so ostali brez strogega ukaza, začeli z ropanjem v sosednjih vaseh. Na žalost sirote v zavetju v barju ne morejo pomagati - postanejo večerja za gozdne čarovnice.
 • Lahko dobimo še en ud, ki temelji na prezgodnji sprostitvi Duha. Ritual izvajamo do trenutka, ko prejmemo nalogo čarovnic. Ko se znajdemo v vasi, obvestimo prebivalce, da je njihov problem rešen. Po tem se vrnemo v močvirje in začnemo dialog z čarovnicami, ki je podoben dialogu okončine # 1. Lahko govorimo resnico in se spomnimo osvoboditve duha, vendar to nibodo vplivale na njihove nadaljnje ukrepe. Rezultat bo uničenje vasi in smrt sirot. Dokončanje "Witcher 3 Wild Hunt: Family Cases" bo prišlo na pomoč tako Anni kot Baronu.
 • Finale za Keery Metz

 • Čarovnika lahko prepričamo, da gre v Caer Morchen, da bi nam pomagal zaščititi divji lov. Po tem bo šla na potovanje v Lambertovo podjetje.
 • Druga različica razvoja dogodkov je, da ne ovirajo Keirejeve namere, da gre v Radovid. Vendar mu na konec čarovnice ni uspelo vplivati, obsojeni so bili na požaru sredi Novigrada. Isti rezultat pričakuje, da bo Kairo opravil svoje osebno iskanje.
 • Lahko se ukvarjamo tudi z njo sami, s čimer jo prisilimo, da jo ubije.
 • Dodatek "Kamna srca"

  Vsi občudovalci že dolgo vedo, da v svetu "čarovnic" ni jasne razlike med dobrim in zlim. Enako velja za okončine, ki so zaključki pomembnih nalog. Vsak igralec mora izbrati manj od zla, vendar to ne pomeni popolne odsotnosti dobrega finala. V našem zadnjem poglavju vam bomo povedali, kako doseči najboljši zaključek v Witch 3: Stone Heart. Dodatek pripoveduje zgodbo o ropu ataman-raubibrator Olgerd von Everek, ki z Geraltom spozna drugo pogodbo. Witcherja najame, da bi končal strašno žabo, ki živi v podzemnem mestu Oxenfurt. Po ubijanju pošasti postane jasno, da ga je navdušil princ in tozdaj Geralta želi kaznovati. Nenadoma se pojavi skrivnostna Gunterjeva hiša, ki ponuja sklenitev pogodbe in reševanje čarovnic od prave smrti. Geralt se strinja z operacijo, zdaj pa mora opraviti določeno nalogo - vrniti se k Olgerdu von Evereku in izpolniti vse tri želje. Ataman pa nam daje zelo težke naloge. Skupaj igralci lahko dobijo dve nogi od "Witch 3: Wild Hunt: Stone Hearts".
 • Dober zaključek, v katerem se Geralt odloči rešiti Olgerda in se strinja s testiranjem Dime. Uspelo mu je zmagati in osvoboditi dušo atamana, ki mu je odvzel oznako.
 • Slab zaključek, v katerem Wittmak namerno zavrača pomoč Olgerdu ali ne ve, kako ga rešiti. Hiša prevzame dušo in nagradi Heralda za opravljeno storitev.
 • Osnova za zaplet je bil vzet iz poljskih ljudskih legend o gospodu Tvardovskemu. Omeniti je treba, da je bila zgodba o Olgerdu sprva načrtovana v obliki bočnice za glavno igro. Malo kasneje, ko je skupina razvijalcev ustvarila verigo nalog, je bilo odločeno, da se vse ustvarjeno gradivo da v ločeno aplikacijo.

  Sorodne publikacije