Kako odpreti PDF v Androidu? PocketBok Reader

Vse več ljudi prehaja iz branja papirnatih knjig v elektronsko branje. To je ceneje, bolj priročno. Na trgu je veliko elektronskih "bralcev". Vendar jih ne more vsak kupiti. Toda pametni telefon je v lasti večine ljudi, vključno z mnogimi uporabniki operacijskega sistema Android. Ta platforma je zelo primerna za branje knjig. Med priljubljenimi formati PDF prevladuje, saj so knjige visoke kakovosti. Kako odpreti PDF v Androidu? Potrebujete le nalaganje aplikacije po meri.


PocketBok Reader

Vaša mobilna aplikacija je namenjena branju knjig v Androidu. Tukaj lahko ne samo berete, temveč ustvarjate tudi beležke. Treba je omeniti, da ta program PDF deluje tudi z drugimi priljubljenimi formati e-knjig. Z eno besedo, to je vsestransko orodje za udobno ogledovanje knjig v mobilni napravi. Poleg navedenega ima aplikacija bogato funkcionalnost, veliko število nastavitev, edinstven, uporabniku prijazen uporabniški vmesnik, ki omogoča dostop do funkcij spreminjanja barve besedila in ozadja, velikosti in velikosti pisave. Program je sposoben zagotoviti priročen postopek branja in premikanja datotek na mobilni napravi. PocketBook je podprt z vsemi različicami platforme in popolnoma brezplačen.

Osnovne funkcije

Kako odpreti PDF na napravi Android - so bile razvrščene. Sedaj pa navedite glavne značilnosti programa, ki se glasi:
 • Strani se obračajo s pomočjozasloni, diapozitivi ali gumbi za glasnost.
 • Funkcija hitrega iskanja datotek velja za oba večstranska dokumenta.
 • Svetlost zaslona se spremeni.
 • Obstajajo trije načini branja: drsnik, dve strani, stran za objavo.
 • Sposobnost ustvarjanja zapisov (komentarji, označevalci in posnetki zaslona).
 • Opombe lahko izvozite v ločeno datoteko.
 • Enostavna navigacija po dokumentih.
 • Hiter dostop do opomb in vsebine.
 • Podpora slovarjem pri branju knjig in dokumentov v tujem jeziku. • Značilnosti dela s programom

  Oglejmo si podrobneje ta program. Kako odprem PDF v telefonu? Android bo optično prebran, ko se program zažene, uporabnik pa bo prejel vso vsebino kot seznam ali sličico. Ta način prikazovanja dokumentov je mogoče enostavno spremeniti. V načinu sličic so prikazane le platnice, v načinu seznama pa je na voljo več informacij o vsaki datoteki, vključno z obliko, imenom in imenom avtorja. Prikazane bodo knjige v bližini, ki so bile prebrane. Če govorite o programu v bolj splošnem ključu, je navigacija na voljo tukaj, saj je na voljo v knjižnici in iz pomnilnika telefona in sd kartice. Lahko rečemo, da je PocketBook zelo priročen navigator knjig. Poleg ogleda datotek, ki so lokalno, lahko obiščete tudi spletno knjižnico in brezplačno prenesete kateri koli izdelek. To je zelo priročna funkcija. Kako odpreti PDF v Androidu, če je na spletu? Mehanizem je preprost: neposredno si lahko ogledate informacije o knjigiprenesite ga na tablični računalnik ali pametni telefon in ga odprite prek bralnika v aplikaciji.
  Še ena zanimivost je delo z mrežnimi knjižnicami. Tu lahko dodate kateri koli vir, iz katerega lahko preprosto prenesete knjige.

  Povzetek

  Torej je zdaj jasno, kako odpreti PDF v Androidu. To storite tako, da prenesete ustrezen program. Slaba stran je, da PocketBook vsebuje majhno količino nastavitev, ki so povezane s sinhronizacijo, skeniranjem in varnostnim kopiranjem. Vendar pa lahko vedno najdete alternative, saj je v trgovini toliko podobnih programov. Vsak bralec bo lahko izbral ustrezno možnost.

  Sorodne publikacije