Isuzu D-Max: fotografije, ocene, specifikacije in pregledi

Običajno je blagovna znamka "Issu" povezana s tovornjaki. Komercialni avtomobili te blagovne znamke se pogosto uporabljajo v različnih regijah naše države. To so zanesljivi in ​​nezahtevni tovornjaki. Danes pa bomo govorili o nekoliko drugačnem razredu. Ta pickup Isuzu D-Max. Pregled, fotografije in značilnosti modela - nadalje v članku.

Opis

Torej, kaj je ta avto? Isuzu D-Max je pogon na zadnja kolesa ali dvosmerni pogon na vsa kolesa. Serijska izdaja modela je izdelana od leta 2002. Ta avto je postal naslednik "Jesu-Faster". Model D-Mach so razvili japonski inženirji ob sodelovanju ameriškega koncerna General Motors.

Videz

Izgled avtomobila se je izkazal za nenavadnega. Na sprednji strani je avto bolj kot majhen tovornjak, kot je SUV. Da, avto ima navpične žaromete in masivno kromirano žar. V odbijaču so odprtine za okrogle meglice. Pobiralka ima svetlo definirane kolesne loke, tako zadaj kot spredaj. Stranska ogledala so barvno kodirana in opremljena s smerniki.


Rust ali Isuzu D-Max tovornjaki Arctic? Avtomobil je dobro zaščiten pred korozijo. vendar so deli rje podvrženi vzmetenju in izpušnemu sistemu. Kar se tiče laka, je precej vzdržljiv. Občasno jih najdemo na tem pickupu.

Mere, zračnost, nosilnost

Avto ima pomembne dimenzije. Tako je skupna dolžina pobiranja 515 metrov, širina - 18 višin - 174 metrov. Pri temvelikost medosne razdalje - več kot tri metre. Čiščenje v japonski pickup je tudi trdna. Glede na obremenitev je njena velikost od 19 do 21 centimetrov. Kot je navedeno v pregledih, je avto dobro ujemajo. Največji vstopni kot je 30 stopinj. Tudi "japonski" lahko vozi ford do globine 60 centimetrov brez kakršne koli priprave.

Obremenitev avtomobila je natanko tisoč kilogramov. To je precej. Avto bo resnično odličen pomočnik na kmetiji. Mimogrede, telo lahko pokrijemo od zgoraj. Tako bo tovor zanesljivo zaščiten pred atmosferskimi padavinami in izpostavljenostjo sončni svetlobi.

Salon

Isuzu D-Max je delovni konj. Zato pri ustvarjanju pickup ni bilo namena, da bi razkošno salon. Ja, tukaj je preprosto, trdo plastično in dermatitno oblazinjenje sedeža. Volan je štiri-kraka, zračna blazina, vendar brez dodatnih gumbov. Instrumentna plošča je puščica. Po mnenju voznikov se plošča ne blešči na soncu in ponoči bere dobro. Na sredinski konzoli - par prepihanih deflektorjev, radijske in radijske nadzorne enote. S potniške strani - predal za rokavice. Kljub dejstvu, da notranjost v Isuzu D-Max izgleda navaden, z ergonomijo je vse v redu - pravijo povratne informacije. Sedenje v avtu je priročno. Vse kontrole so na dosegu roke. Prostora v kabini je dovolj. Res je, da je zadnja vrsta sedežev precej ravna. Uživajte v udobju pristanka in pomanjkanju poznanega sredi predora, ki v sebi skriva veliko prostora.
Očitnoglavna pomanjkljivost v kabini je slaba izolacija hrupa. Kot je navedeno v pregledih, znotraj jasno slišanega zvoka motorja.

Specifikacije Isuzu D-Max

V bistvu je ta pickup vključeval dizelske motorje. Vendar pa obstajajo bencinski motorji. Samo dva sta. Osnova v seriji je 24-litrska vrstna enota s 123 konjskimi močmi. Navor je 207 Nm. Top-up v seriji bencina je šestvaljni V-motor z 36 litri. Razvija 211 konjskih moči in 313 Nm navora. Zdaj pa razmislite o dizelskih različicah Isuzu D-Max Arctic. Osnova v seriji je 25-litrski štirivaljni motor. Njegova največja moč je 100 konjskih moči. Prav tako je močnejši motor z enako delovno prostornino. Razvija 36 sil več kot prejšnje. Toda to ni meja. Tako bi japonski pickup lahko postavil 25-litrski motor s 163 konjskimi močmi.
Topovoy v seriji je tri-litrski turbodizelski motor. Zanimivo je, da ima tudi postavitev postavitve. To je štirivaljni motor s 165 konjskimi močmi. Navor enote je 360 ​​Nm. Ni treba posebej poudarjati, da so vsi dizelski motorji tovornjaka zelo vlečni. Sedež trenutka je na voljo za pol tisoč zavojev. Poraba goriva pri dizelskem pickupu je od 75 do 10 litrov goriva. Avto je opremljen z mehanskim ali avtomatskim menjalnikom.

Tekalno orodje

Stroj temelji na platformi GMT 355, ki predvideva obstoj okvirne strukture. Spredaj je torzijski vzmet. Od zadaj - odvisno vzmetenje z mostom in listnimi vzmeti. Krmiljenje -rake Že v osnovnem kompletu je na voljo hidravlični ojačevalnik. Zavorni sistem - hidravlični. Spredaj so diskasti mehanizmi, zadaj so običajni "bobni".

Velik plus tega odloga je njegova preprostost in zanesljivost. Ni običajnih regalov in kompleksnih vzvodov. Zato lahko podvozje "živi" dovolj dolgo tudi na naših cestah. Vzmeti se ne sejejo, torzije pa se desetletij ne spreminjajo. Kako je ta avto na poti? Kot je navedeno v pregledih, je vzmetenje na Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 težko. Avto se obnaša kot tovornjak. Medtem ko telo nima najmanj 200 kilogramov, bo avto skočil na izboklino. V zimskem času se prazen avto pogosto prevrne, saj na cesti ni oprijema. V tem primeru rešuje le polni pogon. Ampak to je daleč od vseh različic pickupov. V obratih avto pride preveč težko. Njegovo težišče je previsoko. Tudi na okretnosti je zadnje vzmetenje. Zavora na splošno je dovolj. Toda če naložite tono tovora v avto, morate povečati razdaljo.

Stroški

Na sekundarnem trgu lahko kupite ta pickup za 400-600 tisoč rubljev. Na splošno cena Isuzu D-Max ni slaba, glede na to, da je edina cenejša ponudba le kitajska z nenehno zarjavelim telesom in električnimi težavami. Paketi so lahko različni, vendar ponavadi vključujejo:
 • Par ohišij za elektrolitsko smolo.
 • Električna zrcala.
 • Stalna akustika (ki jo nekdanji lastniki pogosto že prilagodijo).
 • Klimatska naprava.
 • Povzamemo

  Tako smo ugotovili, kaj predstavlja japonski pickup "Jesu D-MAX". Med prednostmi je treba poudariti:
 • Visokokakovostna montaža.
 • Ohišje, zaščiteno pred rjo.
 • Zanesljivo vzmetenje.
 • Ergonomski salon.
 • Velika razdalja.
 • Nosilnost.
 • Kljub temu ima avto pomanjkljivosti:
 • trdno in skrčeno vzmetenje.
 • Vrtanje notranjosti.
 • Brezmejni motorji.
 • Dolga baza (ki je v mestu še posebej problematična).
 • Šibke dinamične značilnosti.
 • Toda ti minusi so zanemarljivi, saj ta stroj samozavestno opravlja svojo funkcijo. To je zanesljiv in brez težav delovni konj, ki bo koristen za vsakega gospodarskega voznika. Na tem avtu lahko kamorkoli greste - v gozd, na lov ali ribolov, ne da bi se bali, da se bo avto nekje zataknil.

  Sorodne publikacije