Temne duše Katakombe: mimo, skrivnosti, pomoč

Med prehodom nekaterih iger od izkušenih igralcev lahko vse poteka gladko in samo ena lokacija bo imela težave. Za nekoga postane ovira za prehod manjšega šefa, za nekoga drugega. Katakombe v temnih dušah - lokacija, ki ni bila vse na zobih. Kako ga prenesti

O igri

Preden se spustimo v Katakombe Dark Souls, je vredno malo govoriti o samem projektu. Prvi del te video igre se je pojavil leta 2011 na konzoli in leta 2012 na računalniku. "Dark Souls" je projekt japonskih razvijalcev.
Igralni dogodki prenašajo igralca v izmišljeno Lordanovo kraljestvo. Mnogi bodo takoj ugibali v virtualno lokacijo srednjeveške Evrope. Mesto je bilo prekleto, prebivalci pa so postali nemrtvi. Protagonist je žive sanje, ki morajo pripeljati sveti ogenj, tako da vse pride na svoje mesto.


V letu 2014 se je pojavil drugi del serije. Vse iste ekipe so delale na tem. Razvijalci so se odločili, da se ne bodo vezali na zgodovino preteklega projekta. Tokrat neimenovani protagonist odide na Drenglik, da se ozdravi od nemrtvih. Da bi to naredil, se bo moral boriti z demoni na tej lokaciji. Leta 2016 so postale še druge katakombe. Dark Souls 3 spet pripoveduje o novi zgodbi. Dogodki se odvijajo v Lottirju. Nedaleč od tega kraja so gospodarji pepela. Glavni junak jih mora vrniti svojim prestolom. Šele takrat bo sposoben pridobiti svojo moč in vplivati ​​na ogenj prihodnosti.

Nasveti

Med prehodom katakomb v Dark Soulstreba je upoštevati nekaj trenutkov. Za začetek morate zagotoviti, da se namestijo vsi žrebčasti mostovi. To je pomembno, ker se brez tega še vedno morate vrniti na začetek.


Prav tako je treba paziti na vse podzemne stopnice, skale, mostove itd. Če želite premagati katakombe okostij, morate uporabiti božansko orožje. V nasprotnem primeru bodo obnovljeni in se bodo zato vrnili, da bi se uprli.

Boj proti nekromantom

Prav tako je treba spomniti na nekromancerje, ki so v vsakem delu katakomb. Zaželeno je, da vržete vse sile, da uničite te znake. Lahko oživijo okostja in otežijo prehod. Če nimate časa, da bi ubili vse zasledovalce, jih lahko poskusite odvrgati iz skal. Mnogim igralcem je priporočljivo, da ubijejo vratno obrobo s čebulo. Za vsakega sovražnika bo potrebno približno 40 puščic. Hkrati pa je zaželeno, da se spretnost in moč dobro sprejmeta.

Kipi

Bodite pozorni na požare v katakombah Dark Souls. Ko ste na mestu s slapovi, lahko na prvem stikalu najdete požar. Obstaja skrivni prehod: najdemo ga tik ob stopnicah, ki vodijo do naslednjega stikala. Lahko udariš v steno, vendar se moraš izmikati kipu. Na splošno je na tej lokaciji veliko kipov. Biti morajo previdni, ker so pasti. Nekateri so vrgli s konicami, ki povzročajo škodo. Skozi mimo njih morate uporabiti ščit in poševno. Običajno nevarnokipi si lahko ogledate grb ali druge znake.

Pot do šefa

Kako priti v katakombe temnih duš? Uporabiti morate pot v ognjenem templju. Do pokopališča je enostavno priti. Od tam se bodo začeli umori skeletov in nekromantov. Ne smemo pozabiti, da lahko koristne stvari padajo iz trupel. Morate se spustiti po stopnicah vzdolž gore. Torej pridemo v katakombe.

Kako se spustiti?

Potovanje skozi to lokacijo izpolnjuje igralec. To je na samem dnu doline. Obstaja več možnosti za prehod:
 • osnovno;
 • s prekinitvami;
 • skrivnost.
 • V prvem primeru je potrebno le spustiti po stopnicah, mostovih in vse, kar vodi navzdol. Lokacija bo vodila do zadnjega igralca v nekromantu. Na splošno je zaželeno obvladati vse tekmece in očistiti ozemlje. Po dvorani s Prowling Demonom boste morali iti dol in iti v sobo na desno. Zopet bodo okostnjaki, po katerih bomo našli še drugo lestev, na koncu pa bomo čakali nekromant z lokostrelci. Če uporabljate rezine, lahko čim hitreje pridete do dna. Moramo pasti s skal in ne pozabiti, da jih obravnavamo. Po prvem kresu bo potrebno skočiti z mostu in od tam hitro priti do zlomljenega mostu. Od tu zavijete levo in se spustite pod tuš. Potem bo skočil s police na polico.
  Tajni prehod katakomb v Dark Souls zahteva uporabo vijačnih stopnic. Igralec bo moral skočiti na koncu in po iskanju majhne police na levi.Potem boste morali zviti, toda nekateri skoki bodo škodljivi. Ko z dušo najdete polico, skočite v tunel. V njem iščemo kovača, ki lomi luknjo v steni do spodnje doline.

  Artefakti

  Ne smemo pozabiti, da so lahko nekateri artefakti potrebni ne samo pri prehodu te lokacije, ampak tudi pri nadaljnjem napredovanju na ploskvi. Katakombe skriva Lucerne Hammer. Halberda je mogoče najti blizu drugega nekromanta. Ko ste skočili z drugega mostu, lahko najdete veliko pletenico, poleg znaka klica pa je Paladin komplet Cliricks in palice. Če želite najti Eye of Death, boste morali iti na Titanov demon. Obroč temne lune je skrit blizu velikanskega okostja. drugi artefakti padejo po ubijanju sovražnikov. Zato morate ubiti vsakogar, ki se bo srečal na poti.

  Podobno mesto

  V temnih dušah sta priljubljeni 3 katakombi Kartuse. Podobno je tistemu, kar je bilo v prvem delu. Igralec bo moral iti skozi tunele, premagati okostnjake in zombije, da bi dosegel gospoda Volnarja.
  Da bi si privoščili odmore v prehodu, morate obiskati ogenj. To so predmeti v igri, ki pomagajo obnoviti zdravje, se spopasti s zastrupitvijo, krvavijo, napolnijo bučko, opustošijo in še veliko več. Da bi vse to naredili, morate vedeti, kje so požari v katakombah. Prvi je takoj ob vhodu v katakombe. Morate zaviti desno, hoditi skozi polico do mostu, pojdite dol in pojdite na levo. Morate biti previdni, ker povsod junak čakaokostja in pasti. Potem gremo naravnost in desno, se borimo s okostji, nato pa ponovno gremo desno in naravnost. Po obvestilu majhen prehod, po katerem bo kres.

  Naslednji požar se bo pojavil po usmrtitvi šefa. Tretjo najdemo po demonski smrti. Moraš iti dol, hoditi, zaviti desno.

  Pomoč

  Če želite prenesti katakombe v Dark Souls 3, morate poznati nekaj skrivnosti. Na primer, okostja umrejo za vedno, če jih ubije posvečeno orožje. Prav tako se z njimi lahko borite s kicam ali kladivom. Z njimi se bo lahko spopadati, boriti se bo z deblo 3 in višje stopnje, ki bo kaljeno za posvetitev. Ko ste v dvorani z demonom in posnemajo, jih lahko prisilite, da se drug drugega ubijejo. Moramo stati poleg zadnjega, da bi njegov zaveznik začel pljuvati ogenj. Prav tako morate imeti v mislih teme, ki so pomembne za prehod. Na primer, žoge nemrtve lahko premagamo tako, da ubijemo skelete v klobuku. Od teh sovražnikov bo padel Hot Bone Shard in Dark Gem.
  Katakombe imajo pasti, ki jih je mogoče takoj zaznati. Nekateri začnejo plošče. S pritiskom na njih lahko umreš iz salve ognjenih puščic. Da bi se spopadli z njimi, je dovolj, da uporabimo ščit. Če junak lovi skelete, jih lahko ujameš in vklopi ogenj. V tretjem kresu lahko srečaš demona. Da ne bi porabili za to sile in čas, ga lahko potisnete do okostij. Če želite to narediti, morate teči mimo njega, nato pa se spustiti na nižjo areno. Tam je tek, dokler ne pride dol. Ostani levopovzpnite se in opazujte, kako se bojuje s skeleti. Če ga ne bodo premagali, ga ne bo težko dokončati.

  Sorodne publikacije