Auto-crash - kako je?

Vsak voznik se je vsaj enkrat srečal s koncepti strojnih oblikovalcev, strojnih žag in avtomobilskih ogljikovih hidratov, ki vstopajo na domače trge iz tujine. Kljub temu, da so takšne opredelitve zelo pogoste, le malo ljudi ve, kakšne so avtomobilske nesreče, v povezavi s katerimi nekateri vozniki opravljajo brezvestne nakupe.

Kaj je stroj za rezanje avtomobilov?

Delna razstavitev avtomobila, ki vključuje škropljenje telesa in njegov nadaljnji prevoz na ozemlje Rusije iz tujine, da se zmanjša strošek vozila. Tako uvažanje tujih avtomobilov lahko bistveno zmanjša ceno avtomobila, ki v bistvu ni vozilo v polnem pomenu besede. Ta način uvoza avtomobilov v državo vam omogoča, da prihranite približno 200 tisoč rubljev zaradi pomanjkanja državne dolžnosti.


Rezanje se pogosto opravi, da se skrijejo sledi nesreče in drugih nesreč, ki so povzročile deformacije in poškodbe telesa. Pri rezanju se ne odstranjujejo deli: kolesa, motor in notranjost so deviški. V primerjavi z okrovom ročične gredi in oblikovalcem je rezanje najcenejše.

Karpil - kaj je to?

Pod okrovom ročične gredi pomeni uvoz avtomobila v delno razstavljenem stanju: odstranjena krila, odbijač, vrata, popolnoma očiščena notranjost in demontiran prenos in motor. Prednji del vozila - tako imenovani "TV" - je prav tako odrezan. Kljub dejstvu, da tako rezanje, kot tudi okrov oklopa pod delno razstavljanjeavto, z uplinjačem ostane trdnost in trdnost telesa praktično nespremenjena, kar ni mogoče reči za žago, ki vključuje rezanje telesa na pol. Skoraj nemogoče je vizualno ugotoviti, kaj je okrov ročične gredi: nerealno je, da se ne razstavi, saj na telesu ni vidnih sledi in šivov. Stroški ročične gredi v primerjavi z rezanjem je veliko nižja, tako da, če nameravate kupiti avto iz tujine, je bolje, da se zatečejo v ročično gred. Demontaža in montaža žag in ročic iz Japonske se ukvarjata s strokovnjaki, v povezavi s tem, kaj lahko najdemo na telesu avtomobilskih sledi žaganja lahko le s pomočjo posebnih naprav, npr. Merilnika debeline. Da bi se izognili težavam z avtomobilom po rezanju, rezalne točke niso samo varjene, temveč tudi okrepljene z dodatnimi plastmi kovine, kar poveča trdnost in togost telesa.

Kaj je oblikovalec?

Oblikovalec predvideva popolno razstavitev vozila za rezervne dele in njihov nadaljnji uvoz v državo pod krinko odpadnih kovin ali posameznih delov, kar vam omogoča, da prihranite velike zneske na državni dajatvi. Pri uvozu avto-oblikovalca na rezanje telesa se ne zatekajte. Nakup avtomobilskega oblikovalca je najpogosteje namenjen tistim lastnikom avtomobilov, ki že imajo zakonito vozilo z vsemi dokumenti v svojih rokah, vendar v slabem stanju. Oblikovalec v takem primeru deluje kot darovalec, iz katerega se odstranijo potrebna vozlišča in deli - na primer prenos, motor, oprema za pritrditev -in nameščen na drug avto. Kot rezultat, lahko dobite skoraj novo vozilo po nižji ceni.

Pojav takšnih naprav

Povečanje v letu 2009 so uvozne dajatve na vozilih sprožil na videz tako, da ni zakonito, karte, zmanjšati carine pametni prodajalci in kupci začeli razstaviti avto in jih pripelje pod krinko odpadkov ali rezervnih delov.
Karp in žaga v tem podjetju sta se pojavila pred kratkim. Priljubljenost cut začela naraščati po uvedbi leta 2008 carinskih dajatev v višini pet tisoč evrov za prvo popolnosti telesa. Ta novost je sprožila prodajalci in kupci na videz idejo, da je uvoz avtomobilov v delih stala pol cene. Edina težava je bila zapletenost oblikovanja telesa po vstopu v državo, kar pomeni, da karpyl in žaganje donosna le, če ste jo kupili z namenom popravila kot donator. Če ti razstavljeni avtomobili kupljeni za nadaljnjo izgradnjo in delovanje, potem pa imajo bodisi plačati pristojbino v celoti, ali pa krši zakon za navidezno korist.

Kako se izogniti nakupu avtomobila?

Mnogi vozniki pri nakupu vozila, uvoženih iz tujine, se soočajo z rezi ali oblikovalci karpylamy izvirni prevoz z lažno dokumentacijo izdal. Da ne bi sodijo za to vabo in ne Zgrtati težave, skrbno preverite pri nakupu vozila.

Kaj iskatipri nakupu?

Najprej, glede:
 • VIN-številka karoserije in številka motorja se nujno prelomita skozi dno prometne policije.
 • Kraji varjenja. Preverjeno z uporabo merilnika debeline. Vendar pa se lahko soočite s situacijo, da so japonski ogljikovi hidrati tako skrbno in strokovno izvedeni postopek, v katerem so vsi varilni šivi izdelani iz notranjosti, zato, da bi prišli do njih, morate odstraniti ploščo s strani kabine, kar še zdaleč ni sprejemljivo. vsak prodajalec.
 • Lahko zaprosi za pomoč strokovnjake, ki vam bodo pomagali ugotoviti, kaj je to - okrov ročične gredi, rez, oblikovalec ali poln avto z "čisto" dokumentacijo. Cena vozila je lahko določena glede na stanje gredi in tesnila vrat: če se zdijo novi, so se pred kratkim spremenili, kar lahko povzroči sum. Če se avto-konstruktor prevaža čez mejo, se sprednja in zadnja okna odstranita, pri čemer je lahko njihova nalepka slabe kakovosti, kar takoj ujame oko. Priporočljivo je, da preverite številke očal - popolnoma se morajo ujemati. Če obstajajo razlike ali se prodajalec ne strinja s preverjanjem, je bolje zavrniti nakup.
  Lahko ocenite stanje laka, preverite prostor za podtlak in tečaje vrat - manjkajo sledi nedavnega slikanja ali montaže.

  Dokumentacija

  Strokovnjaki lahko trdijo, da so ogljikovi hidrati neke vrste oblikovalec, ki je kljub svoji relativni zakonitosti še vedno dokumentiran. Pri nakupu prodajalca se lahko predložijo naslednji dokumenti:
 • Carinadeklaracija motorja
 • Carinska deklaracija za trup brez motornega prostora.
 • Kupoprodajna pogodba za kupljene rezervne dele ali ostanke.
 • Navedena dokumentacija je dovolj za prevoz kupljenega vozila s pomočjo vlečnega vozila.

  Zbiranje karbida

  Karpil je sestavljen v skladu z vsemi zahtevami in normami kakovosti. Posamezni deli avtomobila se skrbno odstranijo in pakirajo v poseben material, ki jih varuje pred poškodbami, kadar se prevažajo v druge države. Na sliki lahko vidite, da ogljikovi hidrati z Japonske - način razstavljanja avtomobila, v katerem je salon skladiščen in transportiran v celoti. Vsi njihovi sestavni deli - naslanjači, obloge, vrata, zračne blazine - se nahajajo na njihovih mestih. Analizirajo se samo menjalnik, motor, šasija in »TV«. Telo avtomobila se ne razprši. Druge enote in deli avtomobila - žarometi, odbijači in drugi - so skrbno pakirani in zapuščeni v kabini. Konstrukcija ročice so samo profesionalci, tako da so vse sledi varilnih delov nevidne.

  Rezultati

  Car-carbs, rezanje ali oblikovalec se lahko kupi le, če motorist točno ve, kam gre in kupi razstavljeno vozilo kot donator za obnovo drugega avtomobila. Če so ogljikovi hidrati kupljeni za nadaljnjo manipulacijo z dokumentacijo in nadaljnjo prodajo ali samopostrežbo, je bolje, da odkup zavrnete, ker so takšne transakcije nezakonite. Poleg tega je treba razumeti dejstvo, darezanje, za razliko od oblikovalca in ročice, povečuje tveganje za nesrečo in posledični smrtni izid. Moč karoserije avtomobila s svojim rezanjem se bistveno zmanjša in ga ponovno vzpostavi v tovarniško vrednost, kar ne bo pomagalo nobeni, niti najkvalitetnejši, varjenje in povečanje debeline kovine. Zato je v primeru trka velika verjetnost, da se bo ohišje vozila zrušilo na kose. Možnosti za reševanje človekovega življenja in zdravja v taki nesreči so minimalne za voznika in potnike, pri čemer prihranek pri nakupu bloka motorja ali žage ne upravičuje takega tveganja.

  Sorodne publikacije