Drivesafe Alcotector: specifikacije, navodila in pregledi

Alcoteaster je posebna naprava, ki se uporablja za določanje ravni alkohola v človeškem telesu. Proizvajalci ponujajo številne modele različnih nivojev, ki se razlikujejo v natančnosti meritev, kakovosti in ceni.

Splošne značilnosti

Drivesafe proizvajalec alkotex - Kanada. Na ozemlju Rusije je uporaba alkoholnega testa dovoljena od leta 2006. Posebnost naprave je ekonomičnost, natančnost in enostavna uporaba.
Naprava ima ohišje, 5 ustnikov, 2 bateriji in navodila. Drivesafe Alcotector je že dolgo oborožen z inšpektorji prometne policije, prav tako ga aktivno uporabljajo transportna podjetja in zdravstvene ustanove.


Značilnosti naprave

Naprava je kompaktne velikosti, zato jo je mogoče enostavno vstaviti v vrečko ali predal za rokavice. Mnogi lastniki so cenili enostavnost uporabe in visoko hitrost merjenja. Alcoheter je v srednjem cenovnem segmentu, saj se njegovi stroški začnejo od 17.000 rubljev. V tej cenovni kategoriji se naprava šteje za dovolj zanesljivo in natančno. Ima vgrajen elektrokemijski senzor, interval branja pa je 0-999 milisekund.
Garancijska doba je 1 leto. Drivesafe Alcotector ima 3-mestni digitalni prikazovalnik, ki prikazuje eno ali drugo barvo, odvisno od stopnje zastrupitve. Napravo lahko uporabljate tako v pogojih omejene vidljivosti kot tudi ponoči.

Uporaba

Priporočljivo je, da se ta aparat uporablja v primeru, da se zaužije alkohol ali hrano pol ure pred pregledom. Pred prvim preskusom se naprava nastavi za 30 sekund. Naprava je enostavna za uporabo, saj njena uporaba ne zahteva posebnih znanj in veščin. Dovolj je, da uporabnik vklopi napravo in počaka na zaključek usposabljanja. Potem morate nekaj sekund pihati v ustnik. Uspešno preverjanje spremlja zvočni signal. Po 10 sekundah bo naprava prikazala rezultat in prikazana bo ustrezna barva. Glede na količino alkohola v krvi se na zaslonu prikaže zelena, rumena ali rdeča luč.


Zelena pomeni, da količina alkohola ne presega norme. Rumena barva pomeni, da je človek pil alkohol, številka pa je nekoliko višja od normalne. Odsev rdeče barve kaže na visoko koncentracijo alkohola v krvi. Postopek testiranja ne traja več kot 1 minuto in po 45 sekundah se naprava samodejno izklopi. Mnogi uporabniki opozarjajo na priročnost uporabe te naprave. Če lastnik ni prepričan o rezultatih pričanja, lahko postopek ponovite.

Specifičnost naprave

Drivesafe Alcoteaster je zelo ergonomičen in krmiljenje instrumenta se izvaja z enim samim gumbom. Poseben elektrokemijski senzor zagotavlja delovno zmogljivost naprave. Naprava vsebuje poseben reagent, ki reagira na molekulo etilnega alkohola. Nastaneimpulz električnega toka je sorazmeren s količino molekul etanola, ki sodelujejo v reakciji.
Rezultati preskusa so prikazani na trimestnem digitalnem prikazu. Proizvajalec je nastavil nekaj vrednosti napak, ki so možne ob izdaji. Strokovnjaki priporočajo, da preverite in kalibrirate Drivesafe Alto Test enkrat na leto.

Koristi alkoholnega testerja

Drivesafe Alcoteaster se lahko uporablja za individualne in uradne preglede. Glavne prednosti naprave je mogoče pripisati:
 • hitro prikazovanje rezultatov v vizualni obliki;
 • prisotnost osvetlitve;
 • nizka napaka;
 • elektrokemični senzor;
 • doseganje točnega rezultata ne glede na temperaturna nihanja;
 • brez napak v delovanju;
 • širok spekter nastavitev;
 • enostavna nega, saj naprava ne zahteva pogostih kalibracij;
 • samodejno preklapljanje;
 • prisotnost indikatorja polnjenja;
 • Drivesafe Alcottery odlikuje odlična kakovost in nemoteno delovanje. Poleg tega naprava prejme pozitivne povratne informacije od uporabnikov. Naprava je vpisana v ruski Mole Register merilnih naprav državnega standarda in ima certifikat o skladnosti. V zvezi s tem se lahko alkoholist uporablja za uradni pregled stopnje zastrupitve.

  Javno mnenje

  Da bi oblikovali objektivno mnenje o tej napravi, bo pripomoglo k povratnim informacijam dejanskih uporabnikov. Mnogi opozarjajo na natančnost merjenja in sposobnost uporabe naprave za uradnikazdravniški pregled. Uporabniki so zelo cenili vidnost naprave, saj alkoholna pijača dodeli rezultat v ustrezni barvi, ki jo je mogoče zlahka prepoznati v vseh vremenskih razmerah. Mnenja vsebujejo informacije, da ta naprava omogoča izdelavo približno 1000 testov v enem ciklu dveh baterij AA.
  Uporabnikom je povedano, da polni delovni čas v avtomobilu zagotavlja visoko kakovostno hrano in popolno delo testerjev Drivesafe Alto. Mnenja trdijo, da meritve odpravljajo napako, ker ima naprava jasno opredeljen interval umerjanja in umerjanje. Uporabnikom je povedano, da je Drivesafe Alto-Tester opremljen s posebnim sistemom proti megli. Torej, če intenziteta inspiracije ni dovolj močna, naprava daje značilen zvočni signal. Uporabniki opozarjajo, da naprave med vožnjo ni mogoče zapustiti. Mnenja vsebujejo informacije, da pogostost uporabe te naprave ni odvisna od pogostosti uporabe alkoholnih testerjev. Torej, če imate dvome o pravilnosti odčitkov naprave, je priporočljivo opraviti izredno prilagoditev dela v specializiranem servisnem centru.

  Sklep

  Drivesafe Alcoteaster je učinkovito sredstvo za količinsko opredelitev vsebnosti alkohola v krvi. Naprava je priporočljiva za samonadzorovanje lastnikov vozil. Pomembno je, da uporabniki vedo, da je lestvica ocenjena v milisekundah. Drivesafe Alcotter deluje s posebnimi plastičnimi ustniki.Uporabljajo se za navdih. Zato je Drivesafe učinkovita in sodobna oprema, ki je skladna z njeno ceno in pozitivnimi povratnimi informacijami.

  Sorodne publikacije