Instagram: kako pisati v "Direct". Podrobna navodila in zanimive funkcije

Instagram je dobro znana socialna mreža, ki še vedno pridobi popularnost. Mnogi uporabniki so se zaljubili v to zaradi enostavnosti in dostopnosti. Ta aplikacija služi kot vir za prenos fotografij in majhnih videoposnetkov, vaši prijatelji ali privrženci pa si jih lahko ogledajo, komentirajo in ocenijo. Vendar le malo ljudi ve, da je na Instagramu na voljo še ena zanimiva funkcija. Socialna mreža ima notranjo pošto, imenovano "Direct". Iz tega članka boste spoznali glavne funkcije omrežja "Instagram", kako pisati "Direct" in kakšne priložnosti ponuja storitev.


Zakaj uporabniki izberejo Instagram?

Uporabniki vseh socialnih omrežij se trenutno želijo fotografirati. To še posebej velja za modo na sefi - fotografijo v ogledalu ali s sprednjo kamero. Preobremenitev večnamenskih socialnih omrežij z veliko novimi fotografijami ne želi, toda za to je ustvarjen Instagram. Z Insto se lahko približate zvezdam in svetovnim zvezdnikom, saj jih večina uporablja aplikacijo in navdušuje oboževalce z veliko objavami. V zadnjem času lahko ustvarjate zgodbe ("sneg") - kratke videoposnetke ali nove fotografije, ki so na voljo prijateljem le v 24 urah. Obstaja tudi spletna različica programa, vendar so njene možnosti nekoliko omejene. Postalo je še bolj priročno, da anonimno shranite svoje najljubše publikacije, ta funkcija pa se je pojavila med najnovejšimi Instagram posodobitvami. Kako pisati v "Direct"? To je tovprašanje je tudi dohitevalo uporabnike.


Instagram: Kako pisati "Direct"?

Najprej se morate obrniti na stranko ali registrirati "Instagram", če tega še niste storili. Obstaja več načinov za pisanje sporočila "Direct" v "Instagramu". Pojdite na vir novic. Če želite to narediti, v plošči na dnu zaslona morate klikniti na sliko hiše, je prva na levi strani. Zdaj bodite pozorni na ploščo na vrhu. V desnem kotu lahko vidite sliko letala (kljukice, ptice), tapnite ga. Spodaj boste videli "Novo sporočilo", tako da kliknete nanj, lahko začnete vnašati besedilo svojega pisma. Nato morate izbrati, komu želite poslati sporočilo. Lahko uporabite iskanje. Takoj, ko začnete tipkati ime ali vzdevek enega - boste imeli možnost izbire. Ustvarite lahko skupine sogovornikov. Vsak lahko sprejme do 15 ljudi. To storite tako, da označite le eno, vendar več, nato pa bo vaše sporočilo poslano vsem izbranim članom. Ko izberete sogovornike, vnesite besedilo v spodnje polje, priložite sliko, če je potrebno, in kliknite potrditveno polje v modrem polju ob vnosnem polju. Če vas zanima pisanje na "Direct" ("Instagram") iz iphone, potem postopek ni nič drugačen.

Drug način za pošiljanje sporočila "Direct"

Pogovor lahko začnete z drugimi uporabniki, ne iz sporočila, temveč od pošiljanja zanimive objave. To storite tako, da kliknete sliko letala podizbrano sliko (tretjo ikono za srcem in oblak), nato določite osebo, s katero želite deliti to objavo, in kliknite »Pošlji«.
Zdaj veste, kaj je Instagram všeč pisati Direct in drugim odličnim funkcijam programa. Veseli se prijateljev in znancev z zanimivimi publikacijami in pozitivnimi sporočili.

Sorodne publikacije