Dresslink: kako narediti naročilo na spletnem mestu

Spletna stran Dresslink je svetovno znana trgovalna platforma, kjer lahko ženske kupijo elegantna oblačila po dostopnih cenah, pa tudi modne čevlje in dodatke. Ponudba vključuje priložnostne in praznične, domače, večerne, kombinezone in spodnje perilo. Prvič obisk spletne strani, kupci so pogosto zastavljena vprašanja o tem, kako narediti na Dresslink. Konec koncev, tukaj, kljub pomanjkanju ogromne količine blaga, lahko kupite zelo vredne stvari. Oblačila različnih stilov in velikosti ponujajo ne le znani korejski proizvajalci, temveč tudi samostojni podjetniki iz Kitajske.


Dresslink: Kako narediti naročilo

Za začetek je priporočljivo, da se registrirate na spletnem mestu. To naredite tako, da pokažete na zgornji desni kot strani in obiščete ploščo po meri. Odpre se stran za registracijo. Nato morate vnesti e-pošto in geslo.
Lahko se prijavite tudi s svojim računom na družabnih omrežjih. Ob registraciji uporabnik prejme darilni bon. Navzven je spletna stran zelo podobna drugim spletnim trgovinam. Opazite lahko, da ni veliko oglasov s pasicami. Blago je razvrščeno glede na kategorijo, informacije o plačilu in dostavi pa so na dnu strani. Če želite, lahko obiščete vmesnik za ruski jezik. Včasih je prevajanje posameznih besed presenečenje. Vendar pa lahko uporabnik razume informacije, ki jih posreduje, brez veliko dela. Na dnu strani je povezava do priročnika na slikah. To je veliko lažje razumetiDresslink kako narediti.


Naročilnica

Po registraciji je treba postaviti stvari, ki jih želite dati v košarico. Blago lahko kupite tudi takoj. To naredite tako, da izberete barvo in velikost elementa, nato pa na strani želenega sklopa kliknete gumb "Naročilo". Po tem se prikaže okence z informacijami o izdelku: njegovo ime, število kopij in stroški.
Če so podatki pravilni, morate klikniti na gumb "plačilo". Potem morate opraviti nakup. V tem primeru morate izbrati način dostave in plačila. Vsa polja za polnjenje so na eni strani. Tukaj morate vnesti kodo za popust. Kupone z donosnimi ponudbami lahko najdete v vaši osebni pisarni.

Dostava

Trgovina ima oddelek za brezplačno dostavo. Blago v tej kategoriji se dostavi brezplačno. Vendar pa v oddelku ni veliko podobnih stvari. Večina blaga ima različne stroške dostave. Uporabnik lahko prejema naročila prek China Post, DHL, EMS ali FedEx. V prvem primeru je pošiljka v 2-4 tednih. Kako naročiti dostavo FedEx v Dresslink? Če želite, da izdelek pošlje izdelek v to storitev, je postal aktiven na spletnem mestu, morate kupiti vsaj pet predmetov. Če izberete FedEx kot dostavno službo, lahko povzročite velike dodatne poštnine.

Plačilo

Prenos denarja prodajalcu prek bančnih in mednarodnih denarnih nakazil Western Union ter elektronskih plačilnih sistemov PayPal. Po nakupu se prikažejo vsi potrebni podatki.
Kako naročiti pri podjetju Dresslink z bančnim nakazilom Western Union ali mednarodnim prenosom? To storite tako, da osebju plačilnih storitev zagotovite osebje centra za podporo. Vsa sporočila pošljite na naslov [email protected] Ko uporabljate PayPal, lahko takoj prenesete denar.

Sistem vračanja

Če kupljenega predmeta iz določenega razloga ni bilo všeč, ga lahko vrne nazaj. Vendar bo kupec prejel le del zneska v obliki odškodnine.
Stanje se bo zadržalo za vračilo. Če stranka prejme izdelek z napako, lahko vrne celoten znesek.

Spletna stran Dresslink: pregledi

Na internetu obstajajo številne sporne misli o trgovini Dresslink na internetu. Večina žensk in deklet, ki nenehno naročajo blago s spletne strani, so zadovoljni z modnimi, kakovostnimi in poceni izdelki. Uporabniki imajo preprost vmesnik, enostaven za iskanje, hitro plačilo na PayPal. Lahko pa vidite tudi negativno delovanje trgovine Dresslink. Povratne informacije strank nam omogočajo, da ugotovimo, da je dostava blaga pogosto zelo dolga. Kupci, ki so takoj plačali za nakup, so prisiljeni počakati, da se paket pakira in odpremi. Blago z brezplačno dostavo se ne spremlja. Pred naročilom na strani Dresslink se morate posvetovati s strankami, ki v tej trgovini nenehno kupujejo elegantna oblačila in čevlje.

Sorodne publikacije