Domači kino v karaokah: pregled, modeli, funkcije in pregledi

Za uživanje ob gledanju filmov dobre kakovosti danes ni treba obiskati kinodvoran. Seveda, doma, tehnično urediti enako obsežno sceno je malo verjetno, da bo uspelo, vendar je mogoče priti blizu vizualne in akustične učinke visoke ravni. Poleg tega je vredno dodati široko paleto funkcij, ki dajejo posamezno opremo. Na primer, domače gledališče s funkcijo karaoke v eni ali drugi obliki je prisotno v skoraj vseh večjih proizvajalcih avdio in video opreme. Uporabnik potrebuje le pravo izbiro.

Kaj je domači kino?

Ideja domačega kina je nastala že zdavnaj, v letih svojega obstoja pa je doživela številne spremembe, dvignila raven kakovosti multimedijske opreme. Koncept te rešitve je v integriranem pristopu k zagotavljanju reprodukcije avdio in video materialov. Poleg tega je posebna pozornost posvečena akustičnim komponentam, ki jih pogosto klasificirajo domača gledališča. Zlasti poudarite Hi-Fi in Hi-End komplete. Sodobni sistemi nujno vključujejo opremo, ki zagotavlja večkanalno ozadje reprodukcije zvoka. Za dosego tega učinka delujejo akustični sistemi, dopolnjeni z nizkotoncem in zvočniki. Očitno je, da domači kino s funkcijo karaoke zahteva velik prostor za postavitev. Zato je oprema pogosto nameščena na poseben načinpripravljeni v dvorani ali sploh zunaj hiše - na primer na terasi ali ob bazenu. Ta umestitev vam daje najbolj donosno uporabo karaok.

Značilnosti karaoke režima

Prisotnost karaoke funkcije v sistemu domačega kina je logična. Ta način omogoča vsakomur, da izkusi svojo glasbeno predstavo. Vrednotenje izvajanja te funkcije v določenih modelih, bodite pozorni na število skladb na dodanem disku, število priključkov za mikrofone, sistem točk, itd. Zaželeno je, da se da prednost kompleti, ki lahko urejajo ritem, ton, luna in fonogram. To vam bo omogočilo, da sistem za predvajanje prilagodljivo prilagodite določenim vokalnim podatkom in na splošno ustvarite živahno glasbeno sceno v vašem domu.

Optimalne značilnosti sistemov

Za začetek morate določiti konfiguracijo sistema zvočnikov. V vsakem primeru bo to večkomponentni kompleks - v formatu 5: 1 in 7: 1. V skladu s tem je širši nabor komponent večja moč. Čeprav to pravilo ne deluje vedno, saj lahko oba zvočnika in subwoofer imata različne potenciale - na začetni ravni 30-60 vatov. Za kakovostno delo z glasbenimi materiali in zlasti za uporabo opreme v karaoke načinu je potreben sistem s skupno močjo 300 W. Tudi to je minimalna zahteva - najmočnejši kompletidanes zagotavljajo 1000-1200 vatov. Ne prezrite in značilnosti predvajanja videa. Kako izbrati domači kino s karaokami, da bo predvajal kakovostno sliko? " Priporočljivo je dati prednost DLP projektorjem z ločljivostjo najmanj 1280x720 s svetlostjo 1600 Lm. Vendar pa je ta strojna oprema pogosto izbrana ločeno od domačega kina. V manjši meri se delitev delov kinematografov nanaša na vire reprodukcije. To so lahko predvajalniki Blu-ray ali DVD, kot tudi pogoni USB z internetnim filmom.

Ocene modelov LG LHB755

Proizvajalec LG se lahko šteje za vodilnega v segmentu - v vsakem primeru, glede na število modelov domačega kina. V primeru LHB755 uporabniki opazijo glasnost in močan zvok, ki ga zlahka dosežete z ustrezno organizirano skupino iz niza komponent. Kakovostno sondiranje prispeva predvsem difuzor z vlakni aramidnega materiala. Poleg tega je v tej predstavi karaoke domače gledališče pohvaljeno zaradi svojih širokih komunikacijskih zmožnosti. Za interakcijo s strojno opremo lahko druga oprema in pripomočki uporabljajo tako tipične analogne in digitalne vhode /izhode kot tudi sodobne omrežne kanale. Vendar pa obstajajo slabosti, ki so navedeni s strani lastnikov tega modela - glavni eden od njih lahko imenujemo tanke žice, ki se lahko z močnimi mehanskimi obremenitvami zlomijo ali deformirajo.

Pregledi modelov LG LHB655

Še en predstavnik modela LG, ki ima moč 1000 W, podpira Blu-Ray in zmožnostomrežno povezavo. Ta sistem ima številne prednosti, med katerimi uporabniki poudarjajo visokokakovosten zvok, dobro kombinacijo materialov za kovček in obdelovanec, kot tudi splošno premišljeno konfiguracijo elementne osnove. Temu lahko dodate ergonomski vmesnik, ki vam omogoča enostavno in brez odlašanja upravljanje funkcij in multimedijskih vsebin. Na vprašanje, kako izbrati domači kino s karaokami, veliko rešuje način za interakcijo z uporabnikom s tehnologijo. Tudi če primarna naloga akustičnega sistema deluje pravilno, bodo pomanjkljivosti v komunikaciji ali neudobna krmilna shema ublažile vse prednosti visokokakovostnega zvoka. V primeru modela LHB655 lahko govorimo o ravnotežju obratovalnih lastnosti - tako zvočnega kot ergonomskega.

Mnenja o modelu Samsung HT-J5530K

Ta kompleks je ugodno odlikovan s podporo za 3D, Full HD in Smart TV tehnologijo, ki olajša postopek uporabe karaoke funkcije. V zvezi z povratnimi informacijami uporabnikov opozarjajo tudi na prisotnost možnosti karaoke-mixa, kot tudi večstranskost, posebne nastavitve za glasbeni spekter in različne komunikacijske orodje. Z Bluetooth in Wi-Fi moduli, na primer, karaoke brezžični domači kino HT-J5530K vam omogoča nadzor kompleksa iz mobilne naprave brez daljinskega upravljanja. V zvezi s tem moramo poudariti pomanjkljivost, ki jo lahko nadomestimo z brezžičnimi komunikacijskimi kanali. V osnovnem kompletu je oprema preveč na voljokratkih žic, zaradi česar jih mnogi lastniki zamenjajo.

Mnenja o modelu Sharp AN-PR1500H

Takoj moram reči, da je sistem skromen, tako po funkcionalnih sposobnostih kot po glasbenem potencialu. Na primer, skupna moč je le 300 vatov. Skladno s tem ta sklop prejme veliko kritik zaradi šibkosti zvoka. Vendar to ni vse. Komplet ponuja malo nastavitev in poleg tega deluje samo s flash diski do 8 GB. Za primerjavo, datoteka z kakovostnim filmom na digitalnem mediju lahko sprejme približno 10 GB prostora. Kljub temu, če potrebujete poceni domači kino s karaoke funkcijo za uporabo v majhni sobi, bo ta možnost bolj donosna za vse zgoraj navedeno. Na osnovni ravni ponuja celoten nabor možnosti in komunikacijskih orodij, ki so potrebna za uporabo iste karaoke.

Mnenja o modelu Pioneer MCS-434

Tokrat lahko govorite o kombinaciji proračuna in večnamenskosti. MCS-434 je na voljo na široki paleti navdušencev za karaoke, zato je zelo cenjen zaradi visoke moči 1000 W, podpore Blu-ray, velikega obsega sodobnih formatov in izvirnega dizajna. Tudi to možnost je mogoče prednost, če potrebujete kinematografsko karaoke domače gledališče. Mnenja kažejo dostojno delovanje omrežne komunikacije z omrežno povezavo. Ta kategorija vsebuje vmesnike Ethernet in Wi-Fi, da ne omenjamo podpore za iPod. Žal pa za akustične možnosti to še zdaleč ni najboljša možnost - čistost zvoka pusti želenonajboljši Če potrebujete večfunkcijski komplet brez visokih zahtev glede zvoka, se je smiselno sklicevati na model Pioneer.

Ocena najboljših modelov

Segment je precej gost in težko je razlikovati med eksplicitnimi voditelji, vsaj zato, ker se primerjajo različne kakovosti. Kljub temu je po dogovoru mogoče prepoznati najbolj znane karaoke sisteme domačega kina - ocena v tem primeru je lahko naslednja:
 • LG-jev LHB755 je verjetno vodilni položaj. Kakovost oblikovanja in čistost zvoka tega kompleta nista enaki.
 • Drugo mesto je izdelek LG - komplet LHB655. Ta model si zasluži, da bi bil zelo cenjen zaradi organske kombinacije dobrega in dobro zasnovanega vmesnika.
 • Samsungov model HT-J5530K bi lahko zavzel višji položaj na račun funkcionalnosti, vendar v zvočnih parametrih še vedno prinaša konkurenco LG.
 • Domači kino Pioneer MCS-434 je mogoče videti kot poceni večnamensko možnost, vendar ga lahko kupite le po znižani ceni za kakovost zvoka.
 • Sharp AN-PR1500H lahko v mnogih pogledih postane tudi alternativna rešitev pod določenimi pogoji, vendar so njene prednosti primerne za tiste, ki se osredotočajo na funkcijo karaoke.
 • Vprašanja o cenah

  Domače gledališče je v povprečju stalo 20-25 tisoč rubljev. Vsaj v tej cenovni skupini lahko najdete kvaliteten karaoke komplet in druge uporabne dodatke. Mimogrede, najboljša karaoke domača gledališča v tem pregledu proizvajalcev Samsung in LG so v tej skupini.Poleg tega se model HT-J5530K prodaja za 19 tisoč.Če govorimo o proračunskih možnostih, jih lahko kupite za 15 tisoč, vendar z jasnimi omejitvami glede kakovosti zvoka in funkcionalnosti.

  Sklep

  Sama prisotnost karaok na seznamu elementov ne pomeni, da bo njena uporaba prinesla pričakovani vtis. Da ne bi bili razočarani pri izbiri, bodite pozorni na druge parametre. Na primer, karaoke Samsung za domači kino, ki jih izvaja HT-J5530K, bo prav tako ponudil Smart TV in brezžične module. S to aplikacijo boste lahko prosto uporabljali zmožnosti sistema in se tako prikrajšali za organizacijo kompleksne vodilne infrastrukture. Ne pozabite, da neposredno funkcijo karaoke - na primer, je v tem načinu možnost "mix", rating in druge zanimive funkcije. Neposredno določanje kakovosti vokalne reprodukcije akustičnih komponent. V zvezi s tem LG ponuja najboljše ponudbe. Moč 1000 in 1200 W je povsem zmožna zagotoviti katerokoli platformo v okviru zasebnega lastništva glasnosti in nasičenega zvoka.

  Sorodne publikacije