Shaggy titanit v seriji iger Dark Souls

Umešani titanit je eden najbolj iskanih virov v seriji Dark Souls. Težko je bilo priti do kateregakoli dela vladarja, toda za povečanje značaja morate nenehno loviti zanj. Razvijalci v vseh treh igrah so za igralce pustili mesto, kjer lahko najdete titan za sebe in morate poznati vsakega od njih.

Uporaba vira

Vsi predmeti v igri so razdeljeni na kakovost in moč. Konvencionalni oklep in orožje se izboljšata na standardni način, če pa ima rezilo edinstven učinek, potem lahko le sijoč titanit pomaga pri pridobivanju. Material lahko izboljša lastnosti orožja ali orožja na +5 (+4 v drugem delu). Najprej se porabijo drobci iz tega vira in nato vsi deli.Največja stopnja je kaljenje desetih enot. Samo meči z različnimi učinki ali močnim rezilom Black Knight se lahko izboljšajo. Kmetijski materiali morajo biti pri vsaki priložnosti, da najdejo zmogljivo opremo, takoj začeti izboljševati.

Resurs v prvem delu

Vsak igralec bi moral vedeti, da je v prvem delu igre Dark Souls mogoče dobiti bleščeči titanit na dva načina. Prvo vključuje odkup dveh NPC. Grizli kovač za osem tisoč let bo dal eno enoto materiala, Snagly pa jo bo zamenjal z mahom katerekoli sorte. Poleg tega več kosov virov leži na trupu zgornjega nadstropja stolpa desno od stopnic do lokacije nadvojvode Vojvoda. Druga metoda vključuje umorrazlične pošasti, iz katerih pade svetleč titanit (možnost ni 100%).


Najboljše mesto za takšno zasedbo je votlina, v kateri se premakne deset kuščarjev. V povprečju bosta za celotno pakiranje padla dva kosa materiala. V Kristalni peči po usmrtitvi šefa je možno prižgati plamen v bližini ognja, nato pa se bodo pojavili ogromni mehkužci. Od teh je možnost padca titana višja. In če nosite prstan z zlato kačo in prenesete možnost iskanja predmetov do 410, bo ekstrakcija objekta enostavna in enostavna.

Kmetija v temnih dušah 2

V nadaljevanju serije razvijalci niso spremenili sistema izboljšav. Glavni protagonist mora še naprej zbirati vire, kot je svetleči titanit, da bi izboljšal zmogljivo opremo. Dark Souls 2 ima več prostora za pridobivanje virov. Na lokaciji gradu Lotrik pod mostom se skrivajo dve enoti in še trije čakajo na uporabnika v sobi z vitezom-legionarjem (glej prtljažnik). Lokacija Ancient Dragons Peak skriva od uporabnika pet kosov titanita. Prva dva sta na balkonu vinske kleti. Potrebno je skočiti in se povzpeti. Naslednji trije se nahajajo v prsih na poti, vsak pa je varovan s kamnitim kuščarjem.
Prav tako lahko kupite vir od trgovca Serokrise in služkinje. V prvem so trije, v drugem pa je neomejeno število, vendar podvrženo prenosu takega predmeta kot pepelni pastir zmajev. Zanimajo ga igralčevi viri in potem pade iz vseh vrst kuščarjev, pa tudi starih ververjev, ki so mini-šefi.

Titanit v Dark Souls 3

Tretji del sveta igerTraja veliko dlje kot prva dva. Zato je v Dark Souls 3 svetleči titanit prisoten v večjem številu kot v prejšnjih projektih. Večina njegove številke se nahaja na lokaciji svetišča Zmaja (17 kosov). Preiščite vse trupla v sobi z vitezi, kakor tudi okostnjake okrog bojev, ki jih najdete na poti. Še osem enot vira je mogoče najti v deblih, od katerih se ena nahaja v bližini prvih vrtljivih vrat, druga pa na vrhu stopnic, kjer se izdelujejo konice. Na lokaciji Temnoselie na trupelih pod vodovodom in na vratih sobe Ornithix bodo trije titaniti. Še devet kosov je v Imperial Tower. Preiščite vsako truplo, trup in okostje za misije. Večina sredstev je na ta način, ne glede na ozemlje.

Sorodne publikacije