Dvojni oklep in orožje: lastnosti, lastnosti

Dirka Dwemer se je v svoji zgodovini vedno razlikovala po visoki tehnologiji in neverjetni kakovosti oklepa. Uspelo jim je doseči ta uspeh ne samo zaradi izumljene zlitine, ampak tudi dobrega kovanja. Oklep z dvema vratoma je medij med močnimi jeklenimi oklepniki in ploščami. Najboljše bi bilo, če bi jih najbolje nosili tatovi in ​​plačanci, vendar pa so tam še posebej močni oklepi za težko pehoto.

Ustvarjanje oklepov Dwemerja v Skyrim-u

Da bi obvladali umetnost izdelave takšne opreme, morate dobiti 30 stopenj v stroki "Smithov posel". Če želite ustvariti dveremijski oklep, morate pridobiti tudi potrošni material. Za večino orožja se uporabljajo jekleni, železni in dveremijski ingoti. Kot nosilni material se dodajo trakovi kože.


Da bi izboljšali oklep v Djemerju, morate uporabiti kovačnico in dobiti nekaj Dvumberian plemenitih kovin, katerih število je odvisno od stopnje ostrenja predmeta.

Dviemersky orožje

Kot je preprosto uganiti, orožje Dvamster nikakor ni slabše od moči oklepov Dvamster. Kuznetsov, ki je prišel iz klanov Dvamster, je bil med vsemi velikimi vojnami zelo cenjen, dokler ni izginila rasa palčkov.
Orožje, ki so ga ustvarili globoki prebivalci, ima visoke lastnosti poškodb. Hkrati pa ima dokaj majhno težo, zaradi česar je idealna zapametni tekmovalec in tihi morilec. Če želite ustvariti orožje Dvamster, kot v primeru oklepov, je treba založiti ingote iz jekla, železa in dvamsterja. Pri izboljšanju edinstvene opreme so včasih potrebni korundi in daedrich ingoti.


Edinstvena dvmerijska obleka

V prostranosti Tamriela je razpršena ogromna količina edinstvene obleke Dvmerian. To niso le navadni začarani meči in oklep, ampak tudi izjemno redki daedrich artefakti. Nekateri od njih imajo izjemne lastnosti, ki jih ni mogoče ustvariti s kovačenjem, tudi z uporabo alkemije.
Eden od najbolj znanih tovrstnih predmetov je ščit "Destroyer of Spells". Lahko absorbira do 50 enot škode. Istočasno pa je vrh kovaške umetnosti Dveremorjev v četrtem obdobju artefakti "Separator" in "Razrubatel", ki sta se prvič pojavili v seriji Starejši svitki od časa "Morovinde". Ko so udarili, lahko povzročijo ogromno škodo in sovražniku ukradejo veliko količino vitalnosti, energije in manije.

Sorodne publikacije