3D domači kino: pregledi, modeli, specifikacije in pregledi

Zaradi dejstva, da so 3D-filmi v zadnjem času postali priljubljeni, želim imeti doma osebni 3D-kino. Pred nakupom morate ugotoviti, katere naprave je treba kupiti. Če želite to narediti, si morate zastaviti pomembna vprašanja. Na primer, take stvari so lahko: kaj gledati in poslušati, kot izgubiti in kakšne pomožne naprave so potrebne. Najdražja oprema v kinu mora biti tista, ki je neposredno potrebna za prikaz tridimenzionalne slike. Sistem zvočnikov je manj pomemben. Vendar je treba posebno pozornost nameniti tudi temu. Tretje pomembno mesto je vir pregleda.


Katero podjetje izbrati?

Sprva so bila izdelana domača gledališča tipa 3d s konfiguracijo 5.1. Gre za prisotnost 5 zvočnikov, ki ustvarjajo doživetje prostorskega zvoka. Trenutno so takšne naprave še vedno pomembne in se z vsemi funkcijami lahko spopadajo čim bolj. Ko govorimo o teh sistemih, so najbolj priljubljeni modeli naslednjih proizvajalcev: Sony, Pioneer, BBK. Vendar so naprave, ki lahko prenašajo zvok po tej shemi ali 7.1 ali 9.1, zdaj na trgu. Število stolpcev se ne spremeni. Nameščeni so dodatni zvočniki, ki so usmerjeni navzgor. Zaradi tega se zvočna slika zaživi in ​​poslušalec je popolnoma potopljen v film. Prav tako moramo povedati, da trenutno obstajajo oddajniki, ki lahko obdelujejo video v visokokakovostnem 4K formatu. Najboljše med temi napravami se štejejo za sproščene podimenovan LG, Samsung in Onkyo.


Domači kino

Trenutno je domači kino 3D "bluetooth" zelo priljubljen. Najbolj znan je model Samsung, ki se imenuje F9750. Ta kino vam omogoča gledanje filmov in oddaj v formatu Ultra HD. Treba je opozoriti, da ni treba iskati videa te vrste dovoljenja. Ta naprava lahko spremeni HD sliko v pravilno obliko. Da bi človek razumel, kaj je ta kakovost, je treba reči, da je to 4-krat boljše od polne HD. Potrošnik bo lahko videl najmanjše podrobnosti. Priljubljen je tudi domači kino Philips 3D. Ta predvajalnik lahko predvaja do 5 profilov slik. Opisani model lahko deluje v mnogih oblikah. Obstaja priložnost za preprosto gledanje katere koli vsebine in uporabo Smart TV ali Wi-Fi. Če govorite o modelih v modelu BDP9700, lahko z njegovo pomočjo celo govorite po Skype-u. Naprava srednjega razreda LG, imenovana BP630, lahko predvaja tako 2D kot tudi 3D video formate. Ta naprava deluje zelo hitro. Paket vključuje posebno Magic konzolo. Model je sposoben varčevati z elektriko.

LG BH9540TW

Ta enota podpira diske Blu-ray in vam omogoča, da se popolnoma potopite v 3D sliko. Zvočniki so dobili moč 1460 W. Imajo štiri-kanalni zvočniški sistem. Vgrajeni 4 dodatni zvočniki. Če govorimo o zanimivih funkcijah, potem obstaja veliko število terminalov, pristanišč, notranji pomnilnik je 1 GB. Ustvarite lahko lokalno omrežje in uporabljate brezžično omrežjepovezavo
Med prednostmi je treba opozoriti, da se naprava zažene v samo 10 sekundah. Kar zadeva formate, je vse, kar je mogoče predvajati, prikazano v polni visoki ločljivosti z ločljivostjo 2160 rubljev. Kupci so opazili, da so basi rahlo zamegljeni, barvni lestvici je nasičen, način Smart TV pa lahko razbije zvočnike. Na splošno so v tem 3D modelu domačega kina nekatere pomanjkljivosti, vendar jih lahko z uporabo nekaterih nastavitev zmanjšate na nič.

Samsung HT-F9750W

Ta kino spada v premium razred. Ima 7-kanalno akustiko. Zmogljivost stebrov doseže 133 kW. Blu-ray je podprt, je fino nastavitev zvoka, in tudi v interakciji s poti 5.1 lahko sistem zgradi vertikalno sam. Kino je opremljen z kaskadnim ojačevalnikom. Od prednosti, morate poudariti, kaj lahko igrajo vse vsebine na spletu. 3D kino za domače gledališče deluje z velikim številom video formatov. Zadnji zvočniki nimajo žic, delujejo v omrežju. Obstajajo zanimive možnosti, vključno s Smart TV, Smart Hub. V skladu s tem je funkcionalnost te naprave močno povečana. Format lahko ponastavite na ločljivost Ultra HD. Poleg tega ta domači kino 3D od Samsunga deluje z zmogljivim globokotoncem, obstajajo pa odlični bass in shock učinki, če pogledate akcijo in akcijo. Od minusov: ko se MKV zažene, je sistem naložen dolgo časa, izenačevalnik ima majhne zmogljivosti, zunanje naprave pa morajo biti slepo uporabljene,kako se prikaže pogovorno okno. Tudi ta kino je primeren za poslušanje klasične glasbe in banalnega videa.

Onkyo HT-S7705

To japonsko napravo je mogoče pripisati akustičnemu tipu 5.1, ker gre za takšno konfiguracijo te naprave. Vendar pa je proizvajalec napovedal prosto izbiro zvočnikov, tako da je sistem mogoče dopolniti z dvema zvočniki. Ta domači kino ima funkcijo uporabe Wi-Fi, Bluetooth in interneta. Skupna zmogljivost je 925 vatov.
Ko govorimo o tem, katero vrsto domačega kina naj izberem, bodite pozorni na to napravo. Med prednostmi visokokakovostne montaže, urejenosti videza, logike in enostavnosti upravljanja, prisotnosti 7 HDMI izhodov, pa tudi dobrega dekodirnika, ki vam omogoča, da dobite odlično kakovost videa in zvoka. Od minusov, je treba opozoriti, da ima naprava slabe hrbtne zvočnike, in povezovalni kabel pušča veliko želenega. Poudariti je treba akustiko, ki deluje v novem formatu zvoka Dolby Atmos. Kino sam preseka poti, oziroma sistem lahko imenujemo edinstven. Prostorski zvok v tem modelu je dovolj dober.

Kakšno domače kino kupiti?

Če želite uporabiti res odličen domači 3D kino - bo Samsung priskočil na pomoč. Zlasti opisani model je potreben v prisotnosti televizorjev, ki lahko reproducirajo 4K. Takšen kino bo lahko izboljšal video signal in dal želeno ločljivost. Če želite kupiti poceni napravo, ki jezanesljiva in nevsiljiva funkcionalnost, potem bo različica BBK DK1114Si precej preprosta in lepa. Služi lahko več let. Pravzaprav je zelo težko izbrati projektor za domači kino za 3D kino, vendar je resničen. Glavna stvar je razumeti, kaj želite in narediti pravo izbiro.

Sorodne publikacije