Sončne vrtine v "Warkrafti": vse informacije o napadu

Solarni vrtini so legendarni viri moči, ki so bili v daljni preteklosti ustvarjeni za ohranjanje moči v telesih višjih vilin. Tudi po sedmih tisočih letih so prisotni v vesolju "Warkrafta", le vedeti morate, kako jih najti in vnesti želeno lokacijo.

Prvi del zgodovine

Da bi vedeli, kaj so sončni viri, je treba preučiti kratko zgodovino. V času, ko je bilo v Azerothu le nekaj dirk, med katerimi so se najbolj razvili višji vilini, je na svetu obstajal vodnjak večnosti. Je neizčrpen vir čarobne energije, ki je vsem ljudem priskrbela lepoto in moč. Po norosti kraljice Azshari in uničenju ilidanskega vira, je Blizzard Buri ustvaril več vidikov, napolnjenih z vodo iz te vdolbine. Eden od njih je prišel do vilin, ločenih od krvi, in ustvaril iz njega sončne vodnjake. Trenutno ne vemo natančnega števila novo ustvarjenih tankov energije. V novi zgodovini se omenja ena od njih.Nadaljevanje

Potem ko je izdajalec Arthas uporabil vodnjak za vstajenje Kel'Tuzada v obliki liča, je bil vir izpostavljen škodi. Nekaj ​​časa je delovala v tej obliki, medtem ko se knez eltske krvi Kel'tasov ni vrnil iz potepanj in ga ni uničil. S tem dejanjem je rešil svoje ljudi, vendar se je obrnil k večnim mukam. Solarni vodnjaki so bili vir čarobne moči celotnega ljudstva, brez zadnjih pa so začeli čutiti večno žejo. Kmalu se je začela izdaja Kel'tha in HordeZavezništvo se je odločilo, da bo končalo manipulacijo in služenje goreči legiji. Skupaj so premagali norca in prerok je vstopil v dobro očiščeno vodnjak. Od tega trenutka so bili rešeni krvni vilini, vendar so za ceno plačali še več.Mesto v svetu "Varkrafta"

Razvijalci iz podjetja Blizzard so utelešili zgodbo z viri v pravi rajski ječi. Ime nosi isto ime in vladar demonov je vladal tam, zapeljevalec kil'adena. Ta pošast je glavni šef, iz katerega padejo priljubljeni predmeti za selitev številnih vrst orožja in oklepov. V World of Warcraft, vsak uporabnik, ki je dosegel raven 70 ali več, ve, kje je sončno vodilo v vesolju. Raid ječo se nahaja na otoku Kel'Thalas, ki leži severno od orientalskega kraljestva. Do njega lahko pridete le prek portala iz Shattratha - mesta na zahodu. Lahko greste tja na dva načina: vprašajte lik z razredom "čarovnik", da odprete portal ali tečete v skale, skočite v velik portal in si stopite. V vsakem primeru pot ne traja več kot pet minut za igralce katere koli frakcije.

Opis racije

Če uporabnik ve, kje se nahaja sončni vodnjak, kako priti v sam napad, bo že na samem otoku razumel. V njenem vzhodnem delu bodo velika vrata z vhodom v racijo. Na 70. stopnji je bilo precej težko in izčrpavajoče, ker je lahko en boj s Kil'Jedenom trajal več kot pol ure. Poleg glavnega nasprotnika je še petdruge, ki imajo tudi dragocene nagrade. Treba je omeniti, da se bodo v času potovanj igralci morali braniti veliko elitnih vojakov 75+ ravni, zato je vredno pripraviti se na dolgo kampanjo. Najbolj dragocena stvar v napadu je legendarna čebula, imenovana "Thoridad, Starry Lies", ki pade od zadnjega šefa. Možnost za to je le 5%, srečni ljudje takoj poskušajo dobiti to zase. Zaradi tega artefakta je napad na višjo raven zanimanja za junake v razredu "lovec". Čeprav je transmogrifikacija v legendarnih predmetih prepovedana, bo za zbiranje postala odlična pridobitev.

Sorodne publikacije