Team Immortals v Dota 2

Konkurenčni trenutek je igralniško industrijo vedno prilagodil novi vrstici. Pred kratkim so ljudje dobesedno igrali igre poleg Warcrafta 3 pod imenom Dota, zdaj pa je zamenjala Dota 2. Letni turnir poteka, čeprav je bil le dodatek k veliki igri. V tem članku bomo opisali, kaj predstavlja ekipa Immortalov v Doti 2 in kako priti v profesionalno igralno sceno.

Profesionalne ekipe v Doti 2

Torej, želite priti na profesionalno sceno, vendar preden naredite prenagljene zaključke, si oglejte profile strokovnjakov. Praviloma je vsak od njih 4-5 tisoč ur. To je pomembna številka za vsako osebo, katere povprečna življenjska doba je stara 60 let, in od teh let je treba nekaj več porabiti za učenje igre, ki je morda ne potrebujete.


Team Immortals Dota 2 je preživel dolgo pot, da bi postal njen član - strokovnjak sam po sebi, kar dokazuje svojo stopnjo igre. Poleg tega znanje ni potrebno za vse junake, ampak za določene. Obstaja več pomembnih vlog:
 • "Sapporta". V ekipi bi morali biti dve, zagotovili podporo in namestili "Vardy" - posebna orodja za osvetlitev temnih področij zemljevida.
 • "Kerry". Prihodnji zmagovalci so dolžni "rasti" na samem začetku.
 • "Mider". Ena oseba, ki je na srednji liniji, vendar občasno prisiljena iti k drugim.
 • Trdna črta. Za to vrsto znakov je težko igrati, ker boste morali prenašati napade sovražnika, dokler se ne začne faza začetka. • Vsak član ekipe je dolžan svojo vlogo opravljati popolnoma, sicer je neizogiben poraz, zato ekipa brezposelnih skrbno izbere vsakega udeleženca. V naslednjem delu članka bomo podrobno razpravljali o njihovi sestavi in ​​dosežkih.

  Team Immortals in Dota 2

  Najprej je vredno vedeti, da ta ekipa deluje tudi na profesionalni stopnji in v Counter-Strike: GO, ki ima tudi precej visoke položaje. Danes je veliko korejskih ekip, glede na prisotnost zelo nadarjenih mladih ljudi, ki živijo v omenjeni državi. Immortals v Dota 2 je novoustanovljena ekipa, katere člani so večkrat zmagali na mednarodnem prvenstvu International v MVP Phoenix. Korejci lahko presenetijo javnost, vendar je treba še vedno ugotoviti, kdo igra kakšno vlogo. Če ne razumete vlog, so seznam in njihov namen nekoliko višji.
  Sestava nesmrtnih Dota 2:
 • Kim Sion Joop - Carrie.
 • Pio Noi - Mider.
 • Je Sang Don - Hardleyer.
 • Yun Khv Kim - Sapport.
 • Du Yong Kim - Sapport in honorarni poveljnik ekipe.
 • Še niso prejeli nobene nagrade, vendar so že odigrali 45 tekem, njihov delež zmag pa je 58 odstotkov, kar je dober pokazatelj, ker v drugih včasih ne doseže 50 odstotkov.

  V zaključku

  Upamo, da razumete malo več o sestavi ekipe Immortals in Dota 2. Če boste svojo prihodnost povezali s profesionalno sceno, boste morali opraviti vse iste teste, kot so. Vendar pa so v običajnih tekmovalnih igrah našli zelo nadarjene člane sedanje uspešneekipe, zato je vredno vsak dan izboljšati spretnosti ekipne igre, in ne samotno - to je skrivnost uspeha v računalniški multiplayer ekipni igri Dota 2.

  Sorodne publikacije