League of Legends: Vodnik. Darius: opis junaka

V tako ogromnem igralniškem vesolju je več kot sto junakov, kot je League of Legends, in lahko le pomagajo dojeti njihovo znanje in taktiko. Darius je vedno veljal za zelo močnega prvaka, ki ga je skoraj nemogoče ustaviti na vrhu. Z ustreznim upravljanjem, zbiranje potrebnih artefaktov in določanje prednosti, se spremeni v enega morilca. Naredite to res, vendar morate temeljito preučiti vsak vidik igre.

Ozadje

Igra vsebuje zemljevide in tekme za eno bitko. Igralec izbere prvaka in položaj, na primer Darius /Forest. Hyde ponuja pregled različnih možnosti. Poleg tega obstajajo še štirje kraji za postavitev znakov, čeprav je v postopku valjanja vsakih nekaj minut. Zgornja vrstica (zgoraj), srednja črta (ms) in spodnja leva puščica. V skladu s tem je položaj izbran z znakom in bitka se začne. Za Dariusa se glavni položaj šteje za vrh, ker je Jaggernaut z velikim potencialom za boj proti ekipi in preživetje.

Zgodovina znakov

Vsak uporabnik naj preuči zgodbo junaka, preden prebere vodnik igre. Darius je bil starejši brat revne družine, živel v državi Nokus. V tistem času je vojaški imperij trpel za porazom od Demasije in njihove čete se razkropijo pred njihovimi očmi. Od mladosti je fant treniral in bil neverjetno močan. Na ulicah je zaslužil svojo slavo zaradi svoje odpornosti in namerne narave. Kmalu se je Darius odločil, da se pridruži vojski, kjer je takoj odšel na fronto.Brutalna prva bitka mu je prinesla izjemno slavo, ko po vrstnem redu umika pred nadrejenimi silami sovražnika poveljnika ni pomiril. Bojevnik s sekiro je ukazoval kot strahopetnost in na kraju samem ubil vojaškega častnika. Z ostanki vojske je junak uspel zmagati in je bil kmalu imenovan za glavnega poveljnika. Ob koncu vojne je grob človek začel odpravljati korupcijske politike, da bi oživil nekdanjo moč Nokusa. Podprl je Jericho Swaina v svoji želji, da pride na oblast. Ekipa močnega bojevnika in briljantnega stratega je hitro prinesla sadove in vrnila se je veličastnost države.

Spretnost

Vsak prvak ima štiri glavne veščine in eno najmočnejših v ligi Legenda Darius. Hyde se začne z opisom vsakega od njih. Prvi se imenuje "hudič" - krožna skorja z sekiro, škoduje in obnavlja zdravje. Druga spretnost se imenuje "punch punch". To je aktivna spretnost, ki začne veljati po samodejnem napadu. To še poslabša nadaljnje napade prvaka na cilj. Tretja veščina "predsodkov" privlači nasprotnike Dariusu s sekiro. Glavna pasivna spretnost je, da junak postavi oznake v obliki krvavitve in povzroči periodično škodo. Če je doseženo njihovo največje število, potem ima ultimatija v obliki skoka z sekiro dodatno moč napada. Prvič, prva veščina se črpa, končna - če je mogoče, potem tretja in zadnja sekunda (Q, R, E, W).

Rune in spretnosti

Med tremi vejami talentov razreda Jaggernaut je idealno tretje, in to vam bo povedalo o tem.vodnik Darius ima ogromen potencial za okrevanje zdravja in se tako lahko sooči z več nasprotniki hkrati. Zato na prvem mestu črpamo regeneracijo zdravja, v drugem pa hitrost vožnje zaradi nizke mobilnosti junaka. V naslednjih vrstah raje povečujemo aktivnost vključujočih zdravilnih in ščitnikov, s čimer zmanjšujemo polnjenje plesniških sposobnosti. V dveh nižjih stopnjah je treba zmanjšati dolžino upočasnjevanja in "odločnost nesmrtnosti". Zadnja spretnost vam bo omogočila, da si povrnete zdravje za vsak udarec. V runah je potrebno klicati naslednje parametre: 9% hitrost napada, +11 napad, zmanjšanje ponovnega nalaganja za raven (-009%) in 4 magični odpor.

Vloga na zemljevidu

Pomembno je, da pri izbiri prvaka razumete njegovo mesto, in to se ne razlikuje od drugih Dariusa. Opis junaka potiska misel, da jo je treba črpati, dokler ne postane grožnja avantgardi ekipe. To je tisto, kar morate doseči, ker se bo tak šampion pokazal na pozni stopnji, tudi z negativnim računom. Zgornja črta mu omogoča, da mirno prevladuje nad enim sovražnikom, vendar le, če ne sodi pod eksodus sovražnega gozdarstva. Veliko igralcev želi videti prvaka v džungli, vendar je njegov potencial za pomoč prenizek. Če imajo nasprotniki nadzor ali skok (to je najpogosteje), potem pobeg ne bo deloval. Poleg privlačnosti nima nobenega orodja za vplivanje in nizka uporaba omogoča igro zelo tanko. V gozdu igra za Dariusa zahteva natančne izračune in spretnosti, zato se položaj šteje za nepomembno.

Začetna faza ulova

Takoj, ko pritisnete "Poraz izzivov" (ime zemljevida), morate izbrati taktiko bitke. V LoL Darius pogosto nalaga hitri boj. V tem primeru kupite Doranski meč in eno banko za zdravljenje. Da bi ubil služabnike, morate vzeti Defiled Potion. Obnovitev zdravja in manije vam bo omogočilo varno stresanje udarcev in ohranjanje dominacije na vrhu. Prvi nakup mora nujno vsebovati Sinter. Mobilnost, skupaj z zdravjem in napadom, lepo izgleda junaku. V prihodnosti si oglejte situacijo: če ima nasprotnik hitro regeneracijo, je bolje, da začnete s klicanjem Kate, in če ne - potem nadgradite naše kladivo na Black Axe. Do sredine igre popolnoma združite Mercy Armor ali Flint of Spirits. Naredite izbiro za nekoga, ki je proti vam na liniji - čarobna ali fizična vrsta izgube.

Srednja stopnja

V tem delu vodnika Dariusov junak predlaga, da linija ni bila vsaj izgubljena, sicer nimate potrebnih elementov. Bodite prepričani, da zberejo zgoraj navedene predmete, kot tudi Khoda Mercury čevlje, ki bi morala biti na zalogi že z Sucker. Razumeti je treba, da če v ekipi nasprotnikov ni mage, potem ni smiselno zbirati čarobne obrambe. Redko se zgodi, v resnih tekmah pa se običajno doseže ravnotežje, zato se jedro ne spremeni. Igra se osredotoča na srednjo črto. Poskušamo začeti bitke z našo privlačnostjo, vendar le s štirimi zbranimi predmeti. Ne pozabite dobiti zlata v vsakem trenutku, da kupite preostala dva artikla. Odlična izbiratukaj bo angel varuh zaradi zaščite in vstajenja, kot tudi Preizkus Steraka (ščit in povečanje osnovne sile napada).

Končna stopnja

Če ste vse naredili pravilno in poskušali ne dopustiti napak, bi morala obstajati dominacija, ker jo izračuna vodnik. Darius se lahko varno vrže v sovražnike in jih "giljotino" kaznuje za drznost. Ne pozabite, da umor za kratek čas ponovno napolni veščine. Na koncu tekme je vloga prvaka v dveh smereh. Če lahko sovražni borci dobijo napad (čarovnik in puščica), potem jih je treba v dveh sekundah ubiti. Če ne, potem se osredotočimo na zaščito zaveznic in jim pomagamo preživeti napad sovražnikove avantgarde. Včasih je druga možnost koristnejša od brutalnega zasledovanja nasprotnikov, ki se lahko izkažejo s čudovitim odhodom in vas zapustijo z nič ali nič za ubijanje. Imejte v mislih, da s šestimi predmeti v Dariusu, čudovito regeneracijo zdravja, veliko oklep in čarobno obrambo. Z lahkoto pritegne pozornost in lahko dolgo zadrži sovražnikov napad.

Sorodne publikacije