Če bi kupil Apple Watch: Gadget Features, Prednosti uporabe, Reviews

Apple Watch je naprava, ki je bila relativno nova. Seveda vsi vedo za to in mnogi so se z njo seznanili na lastno izkušnjo. Toda nekateri še vedno dvomijo o nakupu Apple Watch. Koliko utemeljitve je lahko ta nakup?

O napravi

Apple Watch je zapestna ura z dodatno funkcionalnostjo. Prvič o njih so postali znani leta 2014. Seveda lahko delajo samostojno, vendar za popolno delo potrebujete iPhone 5 in novejše različice. Vendar se vsi še niso odločili, ali bodo kupili Apple Watch. Mnogim se zdi, da je to sranje in brez ure lahko varno delate. Nekateri so v tem dodatku našli boljšega pomočnika, ki je postal nepogrešljiv.


Od leta 2015 je Apple začel izdajati to napravo. Do leta 2018 obstajajo štiri različice "pametnih ur". Seveda ima vsak model svoje značilnosti. Lastniki novih pametnih telefonov Apple izberejo predvsem zadnje spremembe. Ampak razumeti, ali Apple Watch je vredno kupiti, morate upoštevati vse različice.

Prva serija

S prihodom Apple Watcha se je pojavilo veliko vprašanj: "Zakaj imamo" pametne "ure?", "Kaj naj bi bile?" Ne glede na to, ali gre za neznano znamko, nihče ne bo posvečal pozornosti izdelkom. Ker pa imamo izdelke Apple, to pomeni, da jih morate kupiti in preizkusiti. Tako so postale priljubljene "pametne" ure, naslednja serija pa ni zahtevala oglaševanja.

Paket Apple Watch

Medtem ko je nekdo razmišljal o nakupu Apple Watch, so mnogi že pogledali embalažo naprave. Izkazalo se je, da je opazno velika. Toda odstranitev pokrova, je bilo mogoče identificirati plastično držalo peresa, ki je vsebovala cenjeno uro.


Naprava je zaprta v posebnem prostoru, v katerem sta bila dokumentacija in polnilnik. Poleg tega je bil dobavljen krajši trak.

Izgled Apple Watch

Na prvi pogled na napravo je vprašanje, ali kupiti Apple Watch 1, takoj izginilo. Pripomoček je izgledal drag in sodoben. Zaslon ima zaobljene robove in stekleni pokrov. Ker je ura, ni bilo tukaj in brez številčnice. Bil je poseben, tako da si lahko nastaviš vse, kar si želiš: od pokrajin do likov iz risank. Za primer je bil izbran aluminij. Iz nje je izdelan celoten temelj. Steklo, ki pokriva zaslon, ščiti pred praskami in drugimi poškodbami. Na dnu je senzor, ki zbira podatke o srčnem utripu. To pomeni, da uporabnik prejme ne le uro, ampak tudi fitnes zapestnico. Posebno pozornost je treba posvetiti hipoalergenskemu traku. Preprosta je, nima nakita. Priložena v različnih barvnih shemah. Poseben ostaja njegov nosilec - s pomočjo magnetnih ključavnic.

Apple Watch funkcije

Ker je bil prvi model ura, se lahko imenuje nekoliko eksperimentalno. Proizvajalec je moral razumeti, kaj želi kupec še ustvariti.
Prva serija ima 153-palčni zaslon OLED matrike inločljivost 390 x 312 slikovnih pik. Ura je vedno prikazana na začetnem zaslonu. Če boste na zaslonu porabili od zgoraj navzdol, se bo prikazala zavesa za sporočila, od spodaj navzgor - meni Pogledi. V tem meniju lahko upravljate vse dodatne funkcije. Na primer, glasba na pametnem telefonu ali uporaba zapestnice za fitnes. Vendar pa obstaja tudi glavni meni, za prehod, na katerega morate uporabiti kolo na strani. Na zaslonu se prikaže ikona. Tu so vsi programi, ki so nameščeni v pametnem telefonu. Od tu je enostavno upravljati. Uporabite lahko gumb pod kolesom. Prilagodljiv je, tako da lahko z njim na primer konfigurirate klic določenih stikov in pošiljate sporočila.

Apple Watch 2

Komplet druge serije se ni spremenil, zato je ta trenutek mogoče preskočiti. Zanimivo je, da videz ni bil še posebej impresiven. Vsi elementi so ostali na svojih mestih, podjetje pa je uporabilo vse enake materiale za proizvodnjo. Vprašanje je, ali je Apple Watch 2 vreden nakupa? Seveda je bilo v času izdaje druge serije možno ostati pri prejšnjem modelu in čakati na bolj radikalne spremembe.

Funkcije Apple Watch 2

Toda nekatere spremembe so se še vedno dotaknile novosti. Kljub temu, da so elementi ostali na svojih mestih, so začeli delati drugače. Sedaj kolo ni povzročilo glavnega menija, ampak je bilo samo orodje za pomikanje podatkov. Omogoča tudi, da pokličete meni aplikacije ali se vrnete na začetni zaslon.
Mehanski gumb je prenehal delovati s stiki. Njena naloga je bila klicati pripomočkeprogramov. Vse ostale funkcije lahko prikličete z uporabo zaslona na dotik.
Seveda se je operacijski sistem watchOS nekoliko spremenil. Veliko uporabnikov je začelo govoriti o pomanjkanju novih možnosti v prejšnjem pripomočku. Programi so začeli delovati veliko hitreje, saj se je sistemska optimizacija spremenila. Proizvajalec je poudaril lastnikovo zdravje. Senzorji so začeli delovati natančneje in več aplikacij je prišlo v Apple Store, namenjeno fitnesu.

Apple Watch 3

Nova različica je ostala nespremenjena. Naj kupim Apple Watch 3? Nova naprava pomeni nov sistem in ustrezno posodobljeno delo. Zaslon novosti se ni spremenil. Tukaj je tudi AMOLED 15 palcev z ločljivostjo 390 x 312 slikovnih pik. Nova ohišja še naprej ščitijo lastnika pred vodo, zato lahko napravo uporabljate v bazenu in na morju. Proizvajalec se je odločil za namestitev novega SoC - Apple S3. Pojavila se je tudi funkcija LTE. Odločili smo se za povečanje količine baterije. Spremembe so vplivale na operacijski sistem.
Nove funkcije Apple Watch 3
Nove funkcije so postale ključna točka za tiste, ki se niso mogli odločiti, ali bodo kupili Apple Watch Series 3. Glavna novost je bil pojav novega OS. Ne bi mogla ostati neopažena. Novi sistem je vplival na zmogljivost in zmogljivost naprave. Proizvajalec je opravil nadzor senzorjev srčne dejavnosti. Kazalniki so postali še bolj natančni in kontinuirani. Takšna pozornost na to temo je posledica dejstva, da so danes bolezni srca in ožilja vzrok mnogih smrti. Včasih lahko sami diagnosticirateproblem ni lahko.

Naprava zbira podatke na srčni utrip lastnika, analizira in naredi splošno sliko. Če pride do resnih težav, jih bo ura nujno obvestila. Novost je prejela tudi višinomer. Naprava zdaj zbira podatke o številu nadstropij in statistiki spustov in dvigovanju lastnika. In končno, s Siri je prišlo do velike razlike. Sedaj se lahko odzove z zvočniki ali Apple slušalkami.

Apple Watch 4

Ali naj kupim Apple Watch 4? Tukaj je vsekakor vredno reči "Da!". Nekateri lastniki prve generacije so že prenehali verjeti, da bo kdaj prišel iz resnično novega pripomočka. In leta 2018 se je res zgodilo.

Glavne novosti Apple Watch 4

Končno je bilo odločeno, da se poveča modul zaslona. In čeprav naprava sama po sebi ni dala veliko velikosti, so spremembe vidne s prostim očesom. Obe spremembi sta dodali le 2 milimetra, vendar je razlika postala očitna pri uporabi. Da, dovoljenja so se spremenila - 324x394 in 368x448 slikovnih pik. Poleg tega, da so na zaslonu izginili črni okvirji, so se kakovost slike spremenile. Barve so bile bolj živahne in bogate. Zdaj svetlo sonce ni ovira za gledanje sporočil na uro. Kolo na telesu je dobilo taktično vrnitev. Učinek je podoben tistemu, ki se pojavi pri pomikanju ura "bobna" v aplikaciji "Budilka" na iPhoneu. Novi zvočniki naj bi vas tudi potisnili k nakupu, če ne veste, ali je Apple Watch Series 4 vreden nakupa. Zdaj ni težavkomunicirati s sorodniki prek te naprave.

Prednost uporabe

Ker pogovor o starejših različicah ni pomemben, četrta serija pa opravlja vse funkcije prejšnjih različic, potem bolje razmisli o prednostih Apple Watcha.
  • Prvič, to je elegantno, drago in modno. Težko je zanikati, da večina lastnikov zato kupuje ure.
  • Drugič, zelo priročno. Zdaj vam ni treba priti okornega pametnega telefona iz žepa ali torbe. Vsa sporočila se takoj prikažejo na zaslonu ure.
  • Tretjič, zanimivo je. Ura ima veliko funkcij, ki lahko poenostavijo delo in pospešijo delo. Zdaj se zdi, da je Apple Watch 4 vse, kar pametni telefon lahko počne. Seveda to ni tako. Pripomoček je najmanj prikrajšan za odlično kamero in vam ne dovoljuje fotografiranja. Toda naprava vam omogoča, da popolnoma upravljate telefon in je kompaktna kopija.

    Recenzije

    Kot je bilo že omenjeno, je sprostitev prve serije leta 2015 pritegnila veliko oboževalcev podjetja. Mnogi so takrat pridobili novost. Toda naslednja dva modela nista bila tako uspešna. Seveda so bili tisti, ki so se seznanili z Apple Watch, bolj donosni za nakup več "svežih" serij, vendar so lastniki prve različice čakali na bolj radikalne spremembe.
    Ni bilo dolgo čakati, zato so se prve predstavitve o romanu začele pojavljati po predstavitvi leta 2018. To je bilo, ko je vse postalo znano o Apple Watch 4. Novi lastniki so opazili veliko razliko v učinkovitosti četrtegavrsto prejšnjih. Pomembna sprememba je bil zaslon. Vsebovala je več informacij. Izkazalo se je, da je prisotnost GPS. Uporabniki imajo koristno funkcijo spremljanja srčne dejavnosti. Čeprav so mnogi upali, da bo četrta serija bolj podrobno poročilo in dodatne nasvete. Med pomanjkljivostmi je tudi kratkotrajna baterija. Do leta 2018 se je že zgodilo, da nekateri modeli prve revizije bistveno izgubijo svojo avtonomijo. Lastniki se pritožujejo zaradi pomanjkanja dolgoročnega dela. Apple Watch 1 traja 8-10 ur. Zato se mnogi zavedajo, da bodo po nekaj letih in četrti seriji trpeli zaradi podobnih težav. No, in seveda, za mnoge, je bila cena pripomočka pomanjkljivost. Ni vsakdo je pripravljen porabiti v urah 33 tisoč rubljev.
  • Sorodne publikacije