Najbolj zanimivo smeh s telefonom: pregled

Danes si večina prebivalcev ne more predstavljati svojega življenja brez telefona. Vendar pa včasih ta naprava absolutno ne prosim. Na primer, če oseba gre na pomembno srečanje in se baterija izprazni. Kako ga hitro napolniti? Ta in druge liufhaki - še v našem članku.

Pokrivalo za kroglo - Layfhak # 1

Da bi naredili ovitek za telefon z balonom, morate le slediti najpreprostejšemu navodilu. Poglejmo, kaj je treba storiti. Za začetek morate napihniti žogo. Pomočnik mora zapreti luknjo, skozi katero lahko zrak teče skozi prste. Telefon moraš postaviti na žogo. Sedaj mora partner izpustiti luknjo. Zrak se bo začel, hkrati pa kliknite na napravo. Ko je naprava prazna, bo potrebno samo odpreti odprtine za zvočnik in konektorje. Ohišje za slušalko iz balona je trdno in dobro nameščeno.

Način za hitro sušenje telefona - LIFHAK številka 2

Včasih se lastniki telefonov soočajo z dejstvom, da telefon pride v vodo. Ni težko uganiti, do katerih posledic lahko pride. Vendar pa ni dobro, da svoje pripomočke takoj odjavite, saj je prostor še vedno shranjen. Torej, kako se posuši telefon?


Za začetek morate odstraniti vse dele po vrsti zunanjega pogona, sedem kartic, baterije. Če je zadnji tip, ki ga ni mogoče odstraniti, morate izklopiti napravo. Zdaj morate napravo vtreti v prtičke ali brisače, ki dobro vpijajo vlago. Zadnjikorak - napravo namestite v riž 24 ur. Zaželeno je, da leži v paketu. Če obstaja silikonski gel, ki se pogosto uporablja v novih čevljih in tako naprej, jih lahko zamenja riž. Čez dan morate napravo večkrat obrniti, tako da snov popolnoma vpije vlago. V več kot 50% primerov telefon ostane operativen. Zdaj lastniki vedo, kako se telefon hitro in varno posuši.Stylus doma - Layfhak # 3

S pisalom in folijo naredite pisalo. Potrebno je malo odtrgati zadnji material, da ga spremenite v napravo calamar. Če so ostanki, potem jih je treba razrezati. Folijo je treba zaokrožiti na vrhu injekcijskega peresnika, potem je lahko običajna pisala. Zahvaljujoč tej prilagoditvi lahko celo igrate igre. Prav tako lastniki poročajo, da lahko kot pisalo uporabite baterijo, ki se dotika zaslona z negativnim koncem.

Izboljšanje zvoka - Layfhak # 4

Če je treba zvok pametnega telefona povečati, ga lahko izboljšate s pomočjo posebnega pripomočka Volume Booster Plus. Vendar pa lahko poveča reprodukcijo za približno 20%. Kako naj bi bilo? Glasnost zvočnikov se lahko izboljša s pomočjo Layfhaka. Ko poslušate glasbo, morate napravo postaviti v steklo ali skledo. To bo omogočilo, da zvok postane glasnejši, bolj gneča in veliko lepše.

Telefonska podpora - Layfhak številka 5

Mnogi lastniki pametnih telefonov radi gledajo videe na jedilni mizi, medtem ko jedo. Zatobilo bi veliko bolj priročno imeti stojalo, ki ne pusti telefona. Razmere bodo rešile navadna sončna očala. Če jih dopolnijo, bodo lahko držali pametni telefon v določenem položaju. Na ta način boste lahko preprosto gledali videoposnetke v mobilnem telefonu.
Uporabite lahko tudi običajni zatič v obliki rakovice. Omogoča tudi preprosto zaklepanje naprave v želenem položaju. To je likhak s telefonom kot mnogi lastniki.

Hitro polnjenje - LIFHAK številka 6

Ljudje jedo nekje v naglici, in polnjenje telefona je neizbežno vsako minuto, potem pa je zelo pomembno, da ima naprava funkcijo za hitro polnjenje. Vendar jih nimajo vse naprave. Kaj potem storiti? Izklopiti morate telefon ali ga preklopiti v način letenja. Nato se bo naprava hitreje polnila. Ta laughak s telefonom je zelo priljubljen.
Ustvarjanje Layfhaka št. 7
Ni težko uganiti, da bo ta zanimiv Layfhak povezan s telefonom. Zgodi se, da se svetloba popolnoma neustrezno izklopi, vendar je treba nekako osvetliti sobo. Vzemite telefon (potrebujete bliskavico) in plastenko. Njena zmogljivost je lahko drugačna, vendar je najbolje uporabiti od 0,5 do 1 liter. Prav tako ga je treba politi do polovice vode. Ostaja še, da vklopite svetilko in jo položite na enoto.

Microlensa - Layfhak # 8

Opišite naslednji zanimivi Liuhfhak s telefonom. Če želite ustvariti fotografijo v makro načinu z običajnim telefonom, lahko ustvarite objektiv zas kapljico vode. Postopek izdelave mora biti čim bolj previden, tako da tekočina ne pade v napravo. Da bi se izognili napakam v razmerju, lahko vzamete običajno pipeto. Padec ne sme biti velik, potem sila površinske napetosti ne bo ustvarila pritiska in ne bo zdrsnila z objektiva, tudi če je zaslon obrnjen.

Prstni odtisi - Layfhak # 9

Še en uporaben Lifhak s telefonom. Veliko število lastnikov se je pritožilo zaradi stalne umazanije na zaslonu. Vzpne se celo s skrbno uporabo zaradi kopičenja prstnih odtisov. Da bi se rešili težave, morate vzeti bombažni disk, potopiti ga v vodikov peroksid in drgniti zaslon. Zaslon bo kmalu močno onesnažen.

Sorodne publikacije