Telefoni "Nokia" za "Android": pregled, opis, pregledi. Nokia X2

Kdo ni slišal za legendarno finsko podjetje Nokia? Telefoni tega proizvajalca že dolgo veljajo za kulturo. Že dolgo ni bilo slišati nič o tem podjetju, ker ga je kupil Bill Gates, otrok z imenom Microsoft. In ta urad je znan po svoji sposobnosti ubijanja legendarnih blagovnih znamk. Tako se je zgodilo z Nokio. Toda ni bilo tukaj! Legendarna blagovna znamka se vrne z novimi telefoni in pametnimi telefoni. Zdaj se bo podjetje osredotočilo na naprave, ki delujejo na mobilnem operacijskem sistemu Android. Moram reči, da so v preteklosti telefoni na "Android" iz "Nokia" potekali, vendar so bili zelo majhni. In zdaj jih bo veliko. Poglejmo najzanimivejše modele preteklosti in si ogledamo novo vodilno znamko pod nadzorom "zelenega robota".


Nokia X2. Glavne značilnosti

To je dokaj star pametni telefon, ki ga je podjetje izdalo po vrstnem redu poskusa. Ni treba posebej poudarjati, da je bilo v zgodovini stare "Nokia" nekaj takšnih poskusov. Kaj je vodilni model Nokia X2? Najprej je kompaktna velikost (zlasti v primerjavi s sodobnimi "lopaticami"). Velikost zaslona tega pametnega telefona je 43 palcev.
Popolnoma nič v primerjavi s sodobnimi diagonalami. Naprava uporablja Googlov operacijski sistem Android 4.4. Gadget je dvojedrni procesor Qualcomm z urno hitrostjo 14 gigahertz. RAM naprave je gigabajt. Ni treba reči, da običajne igre tega "starega človeka" ne bodo potegnile. Toda ni ga bilov najboljših letih. In takrat ni bilo skoraj nobenih posebej zahtevnih iger. Zato je bila ta naprava postavljena kot naprava za delo in nekaj nedolžnih zabav.


Funkcije

Količina pomnilnika, ki je na voljo uporabniku, je 4 gigabajta. V primerjavi s sodobnimi pogoni je to precej smešna slika. Vendar pa Nokia X2 podpira do 32 gigabajtov pomnilniških kartic microSD. Ni slaba pomoč. Bolje je molčati o vzdrževanju sodobnih komunikacijskih standardov. LTE na tem pametnem telefonu ne bo deloval. Samo 3G Uresničena pa je popolna podpora dveh sedmih kartic. In brez hibridnih rež. Bil sem sposoben to storiti že prej! Kot je za fotoaparat, je 5-milijona slikovnih pik modul s štirimestno digitalno povečavo.
Ni priljubljenih, kot je ročna nastavitev. Vendar pa obstaja samodejno ostrenje, bliskavica in možnost snemanja HD videa s hitrostjo 30 sličic na sekundo. To je samo kakovost ležanja na obeh nogah. Vendar ne smemo pozabiti, da je to "stara" naprava. Zdaj malo o bateriji. Uporablja odstranljivo Li-Pol baterijo z zmogljivostjo 1800 mAh. Moramo reči, da je za pametni telefon te ravni je povsem normalno. Naprava lahko "živi" 6 ur pri predvajanju videa pri največji svetlosti zaslona in 13 urah v načinu pogovora. In če se pametni telefon sploh ne dotakne, bo 23 dni na enem polnjenju. Precej dober rezultat.

Pozitivne povratne informacije o X2

Telefoni, ki temeljijo na modelu X2, so vedno uživali nekaj priljubljenosti. Uporabniki so se zanimali za dejstvo, da je v napravah prisoten "zeleni robot"kultno podjetje. Seveda so lastniki oddali povratne informacije. V primeru X2 je stanje dvoumno. Nekateri lastniki pohvalijo pametni telefon za zelo zanimiv videz in dobro hitrost.
Tudi dejstvo, da Nokia Nokia deluje skoraj brezhibno, kar pa ne velja za pripomočke Huawei in tako naprej. Vendar pa je bila posebna pohvala lastnikov nagrajena z avtonomijo pametnega telefona. Do takrat je bila "Nokia X2" morda najbolj "živa" naprava. To pa uporabnikom ni moglo pomagati.

Negativne povratne informacije o X2

Hkrati posamezni lastniki niso opazili kakovosti materialov. In res, kot glavni material za primer, je uporabila zelo poceni plastiko. Ja, in montaža ni bila na najvišji ravni: škripanje, razpoke, razpoke in tako naprej. Od blagovne znamke "Nokia" pričakujete nekaj bolj kakovostnega. Prav tako uporabnikom ni bilo všeč kamera pametnega telefona. Tudi pri normalni osvetlitvi ni mogla ustrezno upravljati snemanja. Da ne omenjam temnega dneva. Mnenja o telefonu "Nokia" na "Android" X-series pravijo, da se je podjetje izkazalo za precej kontroverzno napravo. Finski velikan ima zagotovo prostor za razvoj. Lahko samo upamo, da bo podjetje poslušalo konstruktivno kritiko.

Nokia 6

Ta razstava je nov telefon Nokia na Androidu. Pojavil se je, ko je legendarna blagovna znamka napovedala svojo vrnitev. Nedvomno je pripomoček izginil veliko bolj zanimivo kot X2. Toda z njim tudi vse ni gladko. Izgleda, da je vreden "šest": trdni materiali,kakovostna montaža. Ampak znotraj je moralno zastareli procesor, ki ga je kitajski "Xiaomi" uporabljal pred enim letom - Snapdragon 430.
Pripomoček je namestil kar 4 GB RAM-a. Zakaj? Kakorkoli že, ta procesor ne bo dovolil, da se "operativci" popolnoma odprejo. Novost teče operacijski sistem Android različice 7. Najbolj zanimivo je, da se je proizvajalec odločil, da opusti korporativno lupino, vendar zaman. To bi bilo bolj zanimivo. Ni znano, da so se inženirji podjetja OS potikali, vendar je Android deloval na Nokiji nekako čudno: včasih se misli (s 4 GB RAM-a) in včasih popolnoma ignorira dejanja lastnika.

Značilnosti telefona Nokia 6

Kar zadeva fotoaparat, je tukaj nameščena 16-megapikselna sredinska svetlobna slikovna kamera s samodejnim ostrenjem in bliskavico. Odlične funkcije, ne sijaj in strelja na način, kot bi potreboval fotoaparat v srednjem cenovnem segmentu. Ne dosega vodilne ravni. Kljub temu so fotografije dostojne. Še posebej v dnevnih urah. Vgrajen pomnilnik je 64 gigabajtov. Vendar pa obstaja podpora za pomnilniške kartice.
Novost uporablja zaslon IPS diagonale 55 palcev. Ločljivost zaslona - Full HD. Barve so svetle in sočne. Nekoliko razburjen s čitalnikom prstnih odtisov. Da bi prepoznali odtis, ki ga potrebujete za polnih pet sekund. To je zelo veliko. Toda po posodobitvi vdelane programske opreme je vse delovalo, kot bi moralo. Verjetno je bila programska napaka. Naprava je opremljena z 3000 mAh baterijo. Ampak, glede na specifikacije, lahko varnoReči, da bo ta pripomoček v običajni uporabi živel le en dan. Takšni telefoni so danes na Nokiji Nokia.

Pozitivne povratne informacije o družbi Nokia 6

Kaj pravijo ljudje glede novega vodilnega modela oživljene "Nokia"? Misli so divergentne, saj je sama naprava dvoumna. Večina starih "Nokia" ventilatorjev je seveda vesela, da se je proizvajalec vrnil. Tukaj je samo način, kako narediti vašo vrnitev bolj kakovostno. Kljub temu, lastniki so navdušeni nad delovanjem pametnega telefona, njegov videz je prav tako užitek.
In kamera je precej dobra, če se ne drži. Eno ni jasno: kako preobremenjevati "Nokia" telefon z "Android"? To je razlog, zakaj letenje ustrezne zahteve za Google, ker so ti stroji imajo svoje "težave." Mnogi lastniki pametni telefon kažejo, da gadget teče več kot en dan, kot je navedeno v. Če je res, potem pametni telefon ni tako slab, kot se zdi. Ampak to so vsi pregledi navdušenih ljubiteljev Nokie. , ki so vredni zaupanja, nam povedo, da je nova naprava iz legendarnega brusa Ne se jajce jedel stran. Zelo slaba optimizacija operacijskega sistema in strojne opreme, zastarel procesor, brez kamere, po nepotrebnem velike količine pomnilnika, kar je dovolj Prostora baterije, skenerji prstnih odtisov so zelo počasi, zelo mirna zvočnika sliši nagravžno in sprednjo kamero.
To so pričevanja teh ljudiki jim ni bilo všeč novi "Nokia" telefon na "Android" zaslonu na dotik. In mogoče jih je razumeti, saj od blagovne znamke s takšnim imenom pričakujete nekaj visokega razreda. In ta pametni telefon spominja na ustvarjanje zgodnjih kitajskih oblikovalcev. Vendar pa vse, kar je vse v svoje mesto, če se spomnite, da je Nokia kupila Microsoft od neznane kitajske družbe.

Sklep

Tako so telefoni na "Androidu" iz "Nokia" očitno zaslužili pozornost. Še posebej stari modeli. Izgledajo precej nenavadno v primerjavi s sodobnimi napravami. Toda nova "Nokia" še vedno potrebuje veliko dela, da bi si pridobila nekdanjo slavo.

Sorodne publikacije