Podrobnosti o velikanih "Skyrima"

Velikani v Skyrimu - dirka ogromnih humanoidov. Pogosto jih naletimo na pašne mamute v tundri. Glavna vrednost pošasti je redka alkimična komponenta "The Great Ghost Pie". Redko jo boste našli v lekarni, vendar jo boste zagotovo vzeli iz telesa umorjene pošasti, če boste seveda ubili pošast. To je skoraj nemogoče narediti v zgodnjih fazah igre.

Opis

Velikani - pol-inteligentne humanoidne pošasti z ogromno rastjo. Zemlja se trese od njih, in udarci zavrnejo sovražnika za nekaj metrov. Ta bitja so zelo mirna, toda če greste na njihovo ozemlje ali napadate mamute, se boj ne morete izogniti. In šibki junak ubijajo za 1-2 udarce. Poleg tega pošasti hitro tečejo in naredijo ogromne skoke. Zato, preden se vključite v boj s tako močnimi nasprotniki, je vredno prenesti bojne ali magične spretnosti.


Kje najdemo velikane v Skyrimu

Te pošasti raje živijo v svojih taboriščih. Praviloma dva lokala živita na dveh velikanih. Vodijo primitivno kmetijo in se ukvarjajo z vzrejo mamutov. Do kampa je mogoče priti samo s potovanjem po svetu ali pri opravljanju nalog iz jarle. Seznam lokacij z velikani:
 • Voda Hladen veter severozahodno od Vaytrana.
 • Črna meja, do katere je mogoče priti prek Alftand ali Raldbetchar.
 • Snežna hiša na severu kmetije Lorey, posedovanje bele plaže.
 • Rock Guldung ob vznožju grla sveta.
 • Poljubite se severno od lahkega vrha.
 • Skala je skalnati hrib, ki se nahaja na severozahodnem delu Belega morja.
 • Sanjsko drevo na zahodu Vaytrana.
 • Taborji množic so zelo zanimivi za alkimiste, pustolovce in zlatarje. Lokacije z velikani se nahajajo okoli velikega ognja, sestavljenega iz debla dreves. Pogosto se na takšne "zvite" žge glodalce, od koder se širi sestavina "Prljava koža malignega". Ob kadeh gre v "Mamutov sir". V samem taboru je skrinja z ravnimi zakladi.


  Fashion Skyrim for giants

  Želite se počutiti kot močno bitje in gledati ljudi, ki so res pokonci? Nato namestite obliž "Giant Mod 1.0x". Zahvaljujoč tej spremembi bo vaš junak zrasel z pošastjo, vendar bo zapustil svoj prvotni videz. Poleg tega skupaj z aplikacijo povečate škodo zaradi orožja in dopustno težo 500 točk. Hitrost dirke in višina skoka se bosta še povečali. Če nimate običajnih pošasti in želite spoznati nenavadnega nasprotnika, potem namestite vtičnik "Največji velikan 1,4". Ta sprememba vam bo povedala o novi zgodbi. V njem boste morali najti in premagati velikega velikana, ki ga tudi močni tovariši niso mogli obvladati.

  Sorodne publikacije