Kode za "GTA: San Andreas" za zimo: opis in namestitev

S prihodom in pogosto uporabo različnih modifikacij in GTA kod: San Andreas je postal pravi oblikovalec. Mnogi igralci skušajo virtualni svet prilagoditi lastnim željam in željam, namestiti dodatne sklope in dodajati več podrobnosti v poznani svet. Mnogi uporabniki na primer pogosto potrebujejo modove in kode za zimo. Na GTA: San Andreas, so takšne razširitve nameščene brez težav. Za več informacij o tem, kako spremeniti letne čase, preberite v naslednjem poglavju našega članka.

Pomembno je vedeti

Na žalost kode za "GTA: San Andreas" ne bodo mogle bistveno spremeniti običajnega vremena. Doseči je lahko dodatek podobnih padavin: huda megla in mrzla deževja. Kot je za snežne ulice in ledene nevihte, v tem primeru, nekatere konzole ekipe ne more storiti. Tam bo veliko mods in dodatki za pomoč.

Zimovanje v GTA: San Andreas

Analogi šifrantov za zimo v "GTA: San Andreas" lahko služijo različnim spremembam. Na internetu je lahko najti visoko kakovostne vsebine, ki v poznani svet dodajo veliko novih podrobnosti. Eden najbolj znanih projektov, ki nadomešča zimske in vremenske kode za GTA: San Andreas je bil dodatek Zimvlye. S to spremembo lahko v mrzlih krajih potopite v tri mestna mesta. Igra resnično čuti prisotnost ostre zime, in vzdušje je res kul izgled.


Poleg tega,vsi doslej prisotni v igralnih strojih so zamenjani z novimi modeli. Zdaj je v ospredju realni nadzor avtomobilov, novih motornih koles in drugega zračnega in vodnega prometa. Takšne nove podrobnosti, kot vedno, se ujemajo s spremenjenim stanjem države. Zunaj apartmajev je resnično zmrzali, ulice so napolnjene z globokimi zametami, in glavni lik zdaj mora nositi topel plašč. Zimovanje za GTA: San Andreas daje igralcem priložnost, da čutijo pravi snežni padavin. Če ga želite aktivirati, morate hkrati pritisniti tipki Ctrl in Num +. Gostota snežnih padavin je odvisna od pogostosti uporabe zgoraj navedenih gumbov. Obstaja možnost preklapljanja med štirimi načini, po katerih padavine popolnoma padajo. Mimogrede, ta sprememba podpira tudi druge kode tretjih oseb za "GTA: San Andreas" za zimo. Med njimi so ekipe za orožje, denar, oklep in preklic "želenega" statusa.

Snow Andreas

Pojdimo na drugo dopolnitev, ki je druga različica prej opisanega načina »Wintering«. Ta modifikacija je primerna tudi za tiste, ki raje uporabljajo material, podoben šiferam za zimo, na "GTA: San Andreas". Brez downloading tukaj ne morete storiti, tako da Snow Andreas bo treba namestiti nad že uveljavljeno originalno igro.
Kateri uporabniki so začeli s to aplikacijo? Igra vsebuje bojno podmornico, ki jo lahko uporabite za zabaven sprehod. Poleg tega bo protagonist lahko občutil resnično odsotnost gravitacije! Še eno lepo presenečenje od "Snow Andreas" boprisotnost v modifikaciji posebnega NPR - snežnega demona. Živi v gozdu in se vedno pripravljen spoznati z domačini.

Zimski dopust

"Zimski dopust" je druga globalna sprememba, ki opravlja funkcijo kode za rusko zimo. "GTA: San Andreas" se spremeni takoj po namestitvi dodatka: mesto zaspi z snežnimi nevihtami, drevesa iskrijo in domačini so oblečeni v primerno toplo obleko. Sprehodite se po zamrznjenih ulicah, kjer lahko vidite zabavne snežake, božično drevo in celo najbolj pristen Božiček. Sneg je enostavno vzpenjati snežne kepe, ki se nato uporabljajo v zabavnih zimskih igrah.
Skupaj z dodatkom "zimskih počitnic" imajo uporabniki možnost lova na različne živali, vključno z volkovi, lisicami, medvedi. Tisti, ki gredo v gozd, bodo lahko našli lovsko kočo. Še ena značilnost, ki se je pojavila skupaj s spremembo, je zmožnost vzgajati ogenj, ki se bo ogrel v hladnem vremenu.

O dodatkih in oznakah za zimo za "San Andreas"

V razponu interneta lahko vedno izberete spremembo po vašem okusu. Nekatere kompilacije prinašajo zimsko vreme le na določena območja, ki segajo do celotnega mesta. Priporočamo tudi, da bodite pozorni na zimski režim. Je popolnoma brezplačen in distribuiran na skoraj vseh tematskih lokacijah. Zahvaljujoč njemu v Andrejevi andreski obliki, bo sneg sčasoma padel in povsod ležal povsod, pa naj bo to mestna ulica ali gorski teren. Vožnja po taki cestina avtomobilu bo mogoče videti značilne trakove, ki ostanejo po kolesih na površini. Mimogrede, prav v tej zbirki sneg nadomešča vremenske razmere zaradi dežja, zato morate pred namestitvijo izbrati eno ali drugo.

Sklepi

V katerem koli načinu lahko hkrati obstaja ena datoteka ali več datotek. Polnjenje zbirke je odvisno samo od samih razvijalcev, zato morate pred izbiro kode s kodami biti zelo previdni.
Običajno je gradivo za "GTA: San Andreas", ki igri dodaja zimske razmere, dodaten dodatek. S svojo pomočjo ne morete namestiti že pripravljenega vremena, ampak ga tudi sami nadzirati. Na primer, veliko modsov vam omogoča, da spremenite letne čase od vroče do hladne in obratno. Če zimske snežne nevihte in snežne nevihte niso več, lahko vedno vrnete običajno vroče podnebje.

Sorodne publikacije