Hitmanova pištola: osnovno orožje za agenta 47

Hitman: Codename 47 je izšel leta 2000. Ustvarila jo je danska družba Eidos Interactive, v njej pa je uživala veliko ljubiteljev računalniških iger v stilu prikrite akcije. Igralcu je dana priložnost, da obišče najetega morilca na nebu, da načrtuje odstranitev objekta, tako da izbere eno ali drugo orožje za ta namen. Zaradi velike priljubljenosti je danski studio IO Interactive razvil celotno serijo iger z glavnim likom Hitmana. Ta profesionalni morilec ima zelo široko paleto orožja. Odstranite namen z eksplozivi, avtomatskimi napravami in ostrostrelnimi puškami. Prav tako primerne in navadne predmete, ki jih junak lahko postavi v gibanje ne zaradi njihovega neposrednega namena. Obstajajo klonovi lisic in ročno strelno orožje. Iz tega članka boste izvedeli, katere pištole so v Heathmanu.


Silverballer

Ta pištola Hitman je spremenjena različica AMT Hardballerja. Od tega orožja se igra pehotna enota razlikuje po tem, da ni zasnovana za 7 krogov, temveč za 8. Poleg tega ima izdelana krogla precej nizko začetno hitrost, zaradi česar je Hitman postavil svoj dušilec na pištolo. Kljub temu, da je streljanje s to napravo tiho, je orožje neučinkovito, če želite odstraniti sovražnika z velike razdalje. Poleg tega ima Hitmanova pištola manjšo prekinitveno moč. Če ga takoj ubijemo, lahko natančno udarimo po glavi. Če boste udarili v druge dele telesa, bo igralec moral narediti več kot en odboj. Kljub temu, visoko strokovno usposabljanje glavnihznak kompenzira te pomanjkljivosti orožja malega kalibra. V rokah razpokanega klona AMT Hardballer najprej pride na začetek igre, in sicer v kleti sanatorija, kjer agent opravi posebno usposabljanje, nato pa pobegne. V prihodnje lahko to puško kupite na začetku vsake misije. Cena pištole je 550 dolarjev. AMD Silverballer velja za osnovno orožje, ki je v lasti morilca v vseh naslednjih serijah.


"Tihi morilec"

Silent Assassin Silverballer v dveh delih je predstavljen v dveh različicah: navadni in s tiho napravo za streljanje (PBS). Na samem začetku igre je na voljo standardna različica. Če lahko greš skozi misijo in dobiš oceno "tiho morilec", bo Silverballer iz PBS. Dvojne pištole uporablja junak med makedonskim streljanjem. Če uporabljate to orožje na obeh rokah, bo sistem napolnil en strel kot dva. Posledično bo to negativno vplivalo na visoko uvrstitev.

Hitmanova pištola v naslednjih oddelkih

V pogodbi je profesionalni atentator odstranil predmete s pomočjo ene srebrne krogle - orožja z nameščenim dušilcem zvoka. V Blood Moneyu lahko ta gizmo igralec po lastni presoji opremimo z dodatnimi moduli, in sicer z optičnim očesom, močnejšim zaponko in različnimi dušilci. Sodeč po ocenah, je po spremembi izvedenih misij postalo veliko bolj zanimivo. Absolution dušilec v Silverballerju velja za edini modul. Za izboljšanje pištole, predvidene v pogodbenih načinih.

22 Podložena

Ta pehotna enota je opremljena z vgrajenimdušilec V resničnem življenju ga uporabljajo ameriški pečati. Orožje je znano kot TM-dvoživke S. To so Hitmanove mirne pištole. Ime danskega razvijalca se je odločilo za spremembo. V igri je ta model znan pod imenom 22 Suppressed.

V zaključku

Seveda v vrsti orožja profesionalnega morilca ne obstajajo le te pištole.
Obstaja Heathman Desert Eagle, revolver 45 kalibrov in Beretta 92. Za tiho odstranitev cilja lahko junak uporabi Beretto 92 Silenced.

Sorodne publikacije