Avtomobilska pnevmatika "Viatti": pregledi, specifikacije

Rusija ima povpraševanje po pnevmatikah številnih podjetij, ki so prejela dober ugled. Eden od teh je Viatti. Pogosto se pnevmatike tega podjetja odzivajo pozitivno. Toda ali je res v redu? V nadaljevanju bomo o tej družbi in njenih izdelkih podrobneje razpravljali.

O podjetju

Podjetje je italijansko-nemško. Viatti izdelki so v povpraševanju ne le v Rusiji, ampak tudi po vsem svetu. Podružnica podjetja v Rusiji se je pojavila leta 2010. Prvič so ruski vozniki na Viattiju videli pnevmatike na avtomobilskem salonu v Moskvi, kjer so bili predstavljeni. Pred začetkom prodaje pnevmatik v Rusiji so jih večkrat raziskali, saj so pogoji delovanja tukaj veliko bolj zapleteni kot v mnogih drugih državah. Proizvodnja pnevmatik te družbe se izvaja v podjetju "Nizhnekamskshina". Med zaposlenimi so tuji predstavniki, ki spremljajo kakovost izdelkov. Skoraj vse proizvodne procese izvajamo na posebni opremi.


Viatti je relativno mlad. Kljub temu so njeni izdelki v veliko povpraševanju med vozniki. Kaj menijo o pnevmatikah "VIA" tistih, ki so jih namestili na avto? To je nekoliko nižje.

Koristi pnevmatik

Pokrovi pnevmatik te družbe so v Rusiji v povpraševanju. Kakšne so razmere? Od vseh prednosti pnevmatik, najpogostejši navdušenci avtomobilov upoštevajo naslednje:
 • Bočni del ni zelo izrazit, ampak ojačan. Zaradi tega se je zmanjšalo tveganje za pojavkosi in druge neprijetne nianse.
 • Pokrovi pnevmatik ne ustvarjajo dodatnega hrupa med vožnjo. Zaradi tega lahko dosežete maksimalno udobje med potovanjem.
 • Žlebovi tekalne plasti so zasnovani posebej za zagotovitev, da se vlaga s površine pnevmatike opravi čim hitreje, ne da bi se pri tem zmanjšala oprijem na cesti.
 • Podjetje poskuša proizvajati izdelke najvišje kakovosti. Zato razvija idealno sestavo gume, kar prispeva k izboljšanju vseh lastnosti pnevmatik. Kljub temu, da je razvoj gume veliko denarja, so izdelki podjetja še vedno na voljo po nizkih cenah.

  Pregledi pnevmatik "Viatti Bosco A /T R16"

  Mnogi vozniki se pozitivno odzivajo na izdelke podjetja "Viat". Kaj točno pišejo o pnevmatikah "Viatti" v pregledih? Po mnenju motoristov, vgradnja podatkov pnevmatike ni težko, približno enako kot drugi. To lahko storite sami ali pa se prijavite za montažo pnevmatik. Tudi tam jih je mogoče uravnotežiti. Pnevmatike imajo dober oprijem na cesti, kar se pogosto opazi v pregledih pnevmatik "VIATI". Veliko preizkušenih in priključnih lastnosti. Avtomobilisti opozarjajo, da je z lahkoto mogoče premagati snežne nevihte s to gumo tudi pri minusni temperaturi. Prav tako je navedeno v pregledih pnevmatik "Viat" naslednje prednosti:
 • Praktično tiho delovanje vozila.
 • Dinamika avtomobila se ne poslabša, nasprotno pa se izboljšuje.
 • Prehod zavojev postane svetlejši, guma se odziva na vsa gibanja kolesa.
 • Odličnosklopka za pnevmatike tudi na ledu.
 • Nekateri vozniki avtomobilov poudarjajo v pregledih pnevmatik "Viati Bosco", kar je ena od pomanjkljivosti - to je videz pnevmatik. Dizajn jim ni všeč zaradi strani, ki je zelo izrazita. Vendar pa po vožnji avtomobila na takšnih pnevmatikah razumejo, za kaj je bilo narejeno. Poleg videza, nobene negativne strani o zimskih pnevmatikah "VIATI" v pregledih niso bile zabeležene.

  Viatti Bosco Nordico

  Ta model je podoben mnogim drugim, vendar je njegova glavna značilnost prisotnost trnja na zaščitniku. Takšen model stane več kot "Velcro". Zakaj vozniki preveč plačajo? Ali je učinkovit?
  V prvi sezoni delovanja z ohišji se ne bo nič zgodilo. V številnih pregledih pnevmatik "Viati Nordic" motoristi pravijo, da za drugo sezono uporabljajo gumo. V tem času so vse konice ostale na svojem mestu, le rahlo erodirane. In to ob upoštevanju dejstva, da se je avto gibal po različnih cestnih površinah - od mokrega asfalta do ledene ceste. Številni modeli drugih proizvajalcev so precej glasni, zato vožnja avtomobila ni udobna. Pri pnevmatikah Bosco Nordico takega problema ni. Ustvarjajo le malo več hrupa kot "Velcro".

  Glede na preglede pnevmatik "Viat" - "Brina", "Nordic" je mogoče razumeti, da so pnevmatike izdelane kakovostno in v skladu z navedenimi lastnostmi. Za relativno majhno ceno kupec dobi pnevmatike, ki imajo ogromen vir.

  Značilnosti pnevmatik

  Pokrovi pnevmatikodlikuje odlična vlečna sklopka. Kljub trnjem lahko ohranijo kakovost na suhem asfaltu. Sestava gume je izbrana tako, da se pri negativni temperaturi ne strdi in ko plus ni zelo mehka. Dobre spajalne lastnosti ostanejo, ko prehaja prosti sneg. Ponavadi se nabira v pnevmatikah, vendar na račun tekalne plasti hitro izstopa iz površine, ne da bi posegala v vzdrževanje oprijema. Ista stvar se zgodi z vlažnostjo, ki je prišla tja. Prav tako ščitnik prispeva k varnemu gibanju na ledu ali drsališču. Vse te lastnosti so potrdile številne študije, pa tudi vozniki v različnih pogojih.

  Brina V-521 R14

  Obseg podjetja ima tudi model Brina V-521. Najprej se razlikuje po posebnem vzorcu tekalne plasti. Dama na površini pnevmatik absorbirajo hrup, kar prispeva k udobni vožnji. V tem primeru so stroški gume razmeroma majhni. Mnogi vozniki pridobivajo podatke o pnevmatikah ne zaradi svojih prednosti, ampak zaradi nizke cene. Ohranjanje avtomobila je vedno drago, zato poskušajte na ta način zmanjšati stroške. Avtomobilisti pravijo, da so pnevmatike kljub nizkim stroškom res dobre. Pri taki ceni nimajo analogov.
  Te gume pogosto določajo tisti, ki redko potujejo izven mesta. V mestnih razmerah je mogoče pospešiti več kot 60 km /h, pri takšnih hitrostih pa imajo pnevmatike popoln oprijem na cesti. Z lahkoto premagajo vsako cestno površino. Na splošno kakovost pnevmatikustreza njihovi vrednosti.

  Viatti Brina V-521 R16

  Najpogosteje prijavljene pnevmatike za motorna kolesa so pozitivne. Vsi ne poudarjajo prednosti zimskih pnevmatik "Viaty Brin" v pregledih. Kaj so? Mnogi vozniki, ki izberejo pnevmatike za zimo, poslušali nasvete prijateljev ali sorodnikov. Ne obžalujejo, ker so pnevmatike zelo kakovostne. Imajo odlične cestne nerede, tudi v težkih pogojih, kot so opozorili vozniki v pregledih pnevmatik Viati Brin. V Rusiji je to zelo pomembno, saj je v mnogih regijah veliko padavin pozimi, ceste pa niso vedno čiste. V takih pogojih so se pnevmatike izkazale za odlične.
  Vleka s cestiščem se vzdržuje v vseh pogojih. Dinamika avtomobila se tudi ne poslabša, obračanje zavojev pa postane veliko lažje. Na mokrem pokrovu je tudi sklopka odlična. To se doseže s posebnimi utori. Pokrovi pnevmatik zagotavljajo najhitrejše zaviranje, če je potrebno, ne glede na površino ceste.

  Viatti Strada Asimmetrico

  Te pnevmatike so izdelane z uporabo novih tehnologij. Imajo asimetrični vzorec tekalne plasti in izključujejo potrebo po fotoaparatu. Te pnevmatike je najbolje namestiti na osebne avtomobile. Namenjeni so poletnemu izkoriščanju in lahko ohranijo svoje lastnosti pri temperaturi od 2 do 55 stopinj toplote. Vendar pa ne sme biti snega. Prednosti modela: najprej je vzorec tekalne plasti, asimetričen. Na njej so 3 vzdolžne robove.Zagotavljajo popolno oprijemljivost na površino ceste, odpravljajo tveganje padca v drsenje in čim hitreje odstranijo vlago, ki je udarila po površini pnevmatik, kot je navedeno v pregledih pnevmatik podjetja Viati Strada. Tudi guma ne ustvarja dodatnega hrupa med delovanjem, kar prispeva k najbolj udobnemu potovanju na avtu.

  Ocene poletnih pnevmatik "Viathi Bosco A /T"

  Ta model pnevmatik se priporoča za vgradnjo v crossover in male SUV. Razvoj pnevmatik so izvedli strokovnjaki iz Rusije, Italije in Nemčije. V tem času je bilo opravljenih veliko raziskav, zaradi česar je bila guma izjemno kakovostna in zelo prilagojena za krosovere. Da bi povečali pnevmatike in povečali njihovo življenjsko dobo, smo razvili novo gumo. Zdaj vključuje nanomolekule, ki zagotavljajo polimerno vez. Zahvaljujoč temu postanejo pnevmatike mehkejše, ko temperatura zraka pade in ko se dvigne, postane trdna. To prispeva k povečanju življenjske dobe pnevmatik. Pnevmatike vam omogočajo, da se vrtite z večjo hitrostjo kot običajno, brez strahu pred njuhanjem. Kljub temu pa še vedno ni priporočljivo kršiti hitrostnega načina, saj se tudi visokokakovostna guma ne bo rešila od nesrečnih posledic. Pri vožnji po mokrem pokrovu se zmanjša tudi nevarnost zdrsa. Pnevmatika ima posebne utore, ki čim hitreje odstranijo vlago in tako preprečijo izgubo oprijema na cesti. Tudi profil omogoča večjo prepustnost avtomobila. Brez strahu lahko pokličetelahka cesta, saj bo premagana. Kljub tej prepustnosti pnevmatike pri prenosu neenakosti ne ustvarjajo dodatnega hrupa. Crossoverji tehtajo več kot konvencionalni avtomobili, zato jih je veliko težje obdržati na cesti. Viatti Bosco A /T prevleke to počnejo, zato je manevriranje pri vožnji z njimi veliko lažje. Pnevmatike so bile razvite v skladu z evropskimi tehnologijami, vendar so bile preizkušene v ruskih pogojih. Zaradi tega je bilo mogoče ustvariti gumo, ki je zelo prilagojena za slabe ceste.

  Glavne ugotovitve

  Pnevmatike podjetja Viatti so veliko cenejše kot pnevmatike, ki jih uporabljajo. Kljub temu pa je kakovost gume na višini in popolnoma skladna z njeno vrednostjo. Njegov ogromen vir. Nekaterim voznikom je uspelo pnevmatike upravljati do 5 sezon. Tudi proizvajalec ni zamudil oprijema ceste. Zagotovljen je zaradi profila in posebnosti.

  Povzetek

  Za svoj cenik "VIA" - odlične pnevmatike. Uporabniki so na splošno dobri glede njih. Najpogosteje pišejo v pregledih, da izpolnjujejo vse zahtevane lastnosti.

  Sorodne publikacije