Igre za majhno podjetje: strelci za tri

Sodelovalne igre danes postajajo vse bolj priljubljene. Vedno bolj ustvarjalci iger so začeli igrati igre na tri: zombi strelec, ki je danes veliko - to je potrditev. Med mnogimi inovacijami v računalniku in konzoli ni tako enostavno takoj izbrati nekaj za svoje srce, zato smo za vas izbrali najbolj zanimive igre o hoji.

Left 4 Dead 2

Nadaljevanje igre z istim imenom, izdano leta 2009. Kljub dejstvu, da je od sprostitve igre v luči veliko časa, in je uspelo pridobiti veliko tekmovalcev pregled popularnosti zombi teme, Left 4 Dead 2 ostaja v vrhu igre za več igralcev. Velik arzenal tako strelnega orožja in orožja v bližini, številnih novih zombijev in petih akcij kooperativnega režima - zato igra zajema več let.


Igra ima tudi sistem dosežkov: igralec je povabljen, da opravi dodatne naloge, ki ne zahtevajo veliko truda in velikih začasnih stroškov. Po opravljeni nalogi bo igralec prejel dodatne točke. Med dodatnimi nalogami so skrivnost. Igra še naprej sodi med najbolj znane strelce za tri ali štiri igralce.

7 dni do smrti

Streljanje za tri ali več igralcev, ki je izšlo leta 2013 in je še v razvoju. Igra je bila večkrat primerjana z znanim Minecraftom, saj je pomembna sestavina 7 dni do umiranja izdelava in gradnja. Najdeni materiali se lahko uporabijo za gradnjo, gradnjoorožje in opremo.


7 dni do smrti - to je predvsem peskovnik z velikim odprtim svetom. Skozi zemljevid je razpršenih veliko različnih predmetov in materialov, ki bodo na vsak način poenostavili proces preživetja v igri. Vendar pa vse ni tako preprosto, saj so pošasti v igri dovolj pametni. Zombiji se ne umikajo pred zaprtimi vrati, temveč jih poskusite razbiti ali se povzpeti skozi okna. Samo postavite nekaj blokov pod vami v upanju, da ne boste prišli tja, preveč nesmiselno: hoja jih lahko zlomi, nekateri pa celo plezajo po stenah. In s prihodom noči igranja je popolnoma zapletena: zombiji so se začeli premikati veliko hitreje, teči in skoči na vaš lik, in da bi se hitro znebili preganjanja, morate posaditi nekaj treh nabojev prav v glavi hoje!

Dead Island: Riptide

Akcijska igra se odvija na otoku, ki ga je prizadel grozen virus. V co-op načinu s prijatelji boste morali iskati priložnosti za pobeg z otoka in, kar se tiče prehoda, uničiti horde okuženih ljudi.
V igri lahko opazujete veliko lepih pokrajin rajskega otoka, na katerem po pojavu virusa postane nevarno za življenje. Vendar pa je igranja precej monotono: to je tipičen strelec. Dead Island: Riptide prihrani način sodelovanja: streljaj na tri bolj zanimive igre. Tisti v igri so zelo agilni in agresivni, tako veliko bolj zabavno in lažje igrajo s prijatelji.

Killing Floor 2

Ta članek vsebuje večinoma tri ali več strelcevštiri, vendar je največje število igralcev v zadružnem načinu igre 6 ljudi! Na začetku igre imate priložnost, da izberete spretnosti za vaš lik: bolj primerna za tiste, ki radi vdrejo v bitko, in da za ljubitelje pomagati ranjencem v bitki.
Posebnost igre je, da so razvijalci veliko pozornosti namenili artikulaciji: Killing Floor 2 upravlja sistem MEAT, ki bo v vseh barvah pokazal učinke mutiranja. Bodite prepričani, da poskusite te igre, ker je skupno prizadevanje podjetja vedno veliko bolj zanimivo kot samo to. Igranje shootout proti tri proti zombija s prijatelji, ne boste opazili, kako čas poteka, in dobili morje užitka.

Sorodne publikacije