"Plake Market": Kaj je in kako posodobiti "Plake Market" na "Android"

Verjetno vsi vedo, kakšen je Play Market, in lastniki telefonov Android se soočajo z njim vsak dan. Ta storitev omogoča lastnikom Androida, da prenesejo in posodobijo različne aplikacije, enako kot pri posodabljanju Androida prek storitve Plays Market, brez strahu pred varnostjo prenesene vsebine. Na žalost obstajajo situacije, ko ne moremo posodobiti enega ali drugega programa, in včasih celo aplikacija preprosto ne deluje.

To je posledica dejstva, da je treba Google Play, kot tudi druge aplikacije, nadgraditi. Kakšne so prednosti takšnih posodobitev in kako jih izvajati, bomo preučili v tem članku.

Značilnosti trga Play

Za začetek moramo ugotoviti, zakaj ga sploh potrebujemo, kar nam daje prisotnost našega pametnega telefona in na splošno, kako nadgraditi Google Play Market na Android. Play Market je brezplačna virtualna izložba, kjer lahko uporabniki Androida prenesejo in ocenijo različne aplikacije, igre, glasbo, knjige in drugo. Sortiranje aplikacij je priročen način, vse je kategorizirano, obstaja tudi iskanje, ki omogoča uporabniku, da hitro najde aplikacijo, ki ga zanima.


S prenosom programov iz neznanih mest lahko postanemo žrtve virusov in scammers; S prenosa iz te predstavitve ste lahko prepričani, da je ves material, ki je tam, razvrščen in ne bo povzročil nobene škode naši napravi.
Play Market je zelo enostaven za uporabo. Razvijalcinaredili jasen in preprost vmesnik, najverjetneje nihče ne bo imel težav ugotoviti, kako najti in prenesti enega ali drug program. Spodaj si bomo ogledali tako pomembno vprašanje, kako nadgraditi trg Plake na Android. Navsezadnje ta posodobitev vodi v izboljšave programa in optimizira delo z njim.

Kaj je potrebno za posodobitve

Kot pri običajnih aplikacijah, razvijalci sčasoma popravijo določene zamude in napake na Play Marketu. Tudi, če ga ne boste posodabljali dolgo časa, veliko aplikacij, prenesenih v pametni telefon, ne bo mogoče zagnati, saj jih je treba tudi posodobiti in tega ne morejo storiti brez storitve Google Play.


Vrste posodobitev in njihove razlike

Verjetno je veliko uporabnikov, ki so prenehali delovati, vprašali, kako nadgraditi Plake Market na Android. Pravzaprav v nadgradnji ni nič zapletenega, edina stvar, ki jo je treba odločiti je, katera posodobitev je primerna v vašem primeru. Posodobitve so samodejne in ročne, razlikujejo se le v tem, koliko boste vključeni v te nadgradnje. Oglejmo si podrobnejši pogled na to, kako posodobiti "Play Market" na Androidu in na tak ali drugačen način.

Samodejne posodobitve

Ta možnost je primerna za tiste, ki niso onemogočili programa samodejnega posodabljanja v nastavitvah. Če tega niste storili, morate program sam posodobiti, skupaj z drugimi standardnimi Googlovimi programi, takoj ko se pametni telefon poveže z internetom. Če opazite, da samodejne posodobitve nisoonemogočen, vendar program ni posodobljen, nato poskusite pogledati na vrh pametnega telefona, morda vas prosi za dovoljenje za posodobitev programov.


Ročna posodobitev

Obvezno, če opazite, da se Google Play ne izvaja in se ne posodablja samodejno. Kako posodobiti "Plake Market" na "Android" v tem primeru? Pravzaprav tukaj ni nič zapletenega. Če želite to narediti, pojdite na nastavitve telefona in kliknite na vrstico "skupščina različica", če je nova različica, potem bo posodobljen. Ko telefon prejme posodobitev, je priporočljivo ponovno zagnati napravo, da bodo nove nastavitve začele veljati.

Kaj storiti, če Play Market ni posodobljen

  • Najprej morate preveriti spomin, ki ga poskušate prenesti, morda to ni dovolj in samo odstranite nekaj nepotrebnega. Nadaljujte s prenosom »Plake Market« na »Android«.
  • Prav tako morate preveriti dostop do interneta, seveda, težko je ne opaziti, kdaj je internet na napravi odklopljen, vendar mnogi v napadu panike tega ne opazijo in seveda posodobitve prenesejo v napravo.
  • Če nič od zgoraj navedenega ni pomagalo, se lahko izkaže, da je razlog skrit v sami storitvi Google Play, ki je pred kratkim postala neobičajna, potem pa morate odstraniti posodobitev vsake aplikacije, ki je bila prenesena iz storitve Market Plug v telefon "Android."
  • Ko ste prebrali ta članek, bi morali razumeti, kaj vse na pametnih telefonih je potrebno»Google Play« in kako nadgraditi »Play Market« na telefonu Android. Upamo, da vam bo ta članek koristen. S tem ste lahko razumeli težave, povezane s Plake Markets na vaši napravi.

    Sorodne publikacije