Hyde na Nasu v "Zakonodajni ligi"

Hyde Nassus v tem članku je predstavljen tako, da je uporabnik lahko bolje razumel njegove prednosti in slabosti, tako da so zmagam dali lažji način. Prvak "Legenda" ima velik potencial, da postane glavni dejavnik pri zmagi. Glavna stvar je, da jo pravilno postavite in uporabite njeno edinstveno mehaniko.

Izbira linije

Hydeov Nassau v gozd je izgubil svoj pomen, ko so tekme v večini primerov začele trajati manj kot trideset minut. To je bilo v sezoni 6-7, za tega prvaka pa je postal stavek. On je neverjetno močno odvisen od prve spretnosti in akumulacije napada. Od gozdnih pošasti ga ne bo mogel narediti dovolj, in prav tako hitro kot na vrhu. Junak bo zaostajal za tekmecem, še posebej od likov vrste Jarvan 4 Sejouani in Maokaya. Obstaja tudi tveganje, da se bo šibek kolega na začetku Nassosa propadel in potem bo popolnoma neuporaben. Zato je za njega najboljša možnost vrh.Prednosti in slabosti junaka

V igri Nasu je treba natančno določiti prednosti, ki jih je treba uporabiti za vsako tekmo. Pomembno je, da si vedno zapomnite, da vsako sekundo z uspešno uporabo prve spretnosti postane močnejši. Na liniji redko obstajajo težave z izmenjavo spretnosti, ker vam pasivna sposobnost omogoča, da si opomore. Dobra upočasnitev je orodje, ki ni preveč mobilno. Nassos je uspel dohiteti žrtev. V pozni fazi je ta rezervoar izginilogromna izguba bo za sovražnike velik problem. Od slabosti, ki jih je treba upoštevati na Gaida Nassosu, je na začetku igre veliko slabosti. V tem trenutku se lahko preprosto uniči in zapre iz ekipe. Ubijanje znaka na tej točki ni zelo težko, saj nima spretnosti, da bi hitro zapustil bitko. Prvaki s hitrimi posnetki in streli na dolge razdalje so velik problem, saj vam ne bodo dovolili, da tiho dokončate posadke.Spretnost

Vsak vodnik Nadežda mora navesti možnost in prednost prenosa na uporabnike. Pasivna moč "Prehranjevanja duš" daje vampirizmu od udarcev v sovražnika ali s podrejenim. Prva aktivna spretnost (Q) "Izžareva udarec", ko jo uporablja in uspešno strelja sovražna pošast, nabira tri enote napada, za prvaka šest. To je mogoče narediti neskončno, v moči junaka v pozni fazi. Drugo spretnost (W) "Sušenje" za pet sekund upočasni sovražnika s povečanjem odstotka hitrosti vožnje. Tretja spretnost (E) "Fire Ghost" se aktivira v obliki poraznega območja z rahlo izgubo. Njegova glavna prednost je, da sovražnikovo neuspeh, da bi jo zadel, zmanjša oklep. Ultmajet (R) "Raging Sand" je močno orodje, saj obnavlja zdravje, doda bonus od 300 do 600 enot in poveča odpornost. Hkrati se bodo vsi sovražniki okoli Nasuja poškodovali, napadalno območje se bo povečalo, "Extraction kick" pa bo dvakrat hitreje naložen.

Rune

Nove rune ob koncu 7. sezone v vodnikih na Nasupomoč pri preživetju, kar je v začetni fazi pomembno. Podružnica "Bravery" bo zagotovila 130 zdravstvenih enot, prva možnost "Grip of Undeath" pa bo prispevala k izgubi avtomatskih napadov. Hkrati je znesek odvisen od maksimalnega zdravja Naasu, in še vedno je zdravje obnovljeno - idealna možnost. Rune "Stabilnost" dodaja stabilnost po uporabi spretnosti in za njihovo obnavljanje. "Železna koža" iz naslednje vrstice bo dodala 5 kosov oklepov in povečala skupno količino zaščite pri vsakem zdravljenju. Rune "Rise" s povečanjem zdravja za 02% od največjega za osem ubitih minionov, ki so odvisni od kmetije, je resnična najdba. V veji "Čarovništvo" vzemite "sfero uničenja", ki daje ščit, če čarobna spretnost znižuje raven zdravja pod 30%. "Burn" kot zadnja vožnja za dodatno škodo.

Sestavljanje objektov

V sedmi sezoni vodnik o Nassi predvideva začetek tekme o zaščitnih predmetih. To je lahko "Cloth Armor" ali "Dora Shield", če pa je linija bolj ali manj mirna, uporabite "škodljive napitke". Sestavljanje predmetov je precej situacijsko, saj se na začetku vedno igrate z obrambo. Če sovražnik s čarobno ali fizično zmožnostjo ustvari velik pritisk, potem zbirajte na "Parfum Aid" ali "The Ice Cold". Če prevladate, vzemite Triple Alliance varno in ne pustite, da se sovražnik postavi na linijo. Obvezno v zbirki, z razliko le pri nakupu. Čevlji »Progressive Mercury« bodo pripomogli k skrajšanju trajanja nadzora in »Stud«oklep je preprosto odličen predmet iz "super kerry" z ogromno škodo, ki jo povzročijo avtomatski posnetki. Zadnji predmet je lahko "Armor of the Dead", "Armor of Warmon" ali "Test Stereacus".

Najnevarnejši nasprotniki

Hyde Nassau v ligi Legenda se lahko štejejo za dokončane, če ne celo za njegove glavne sovražnike. To dirko vodi Darius z Renektonom - znaki z veliko izgubo v kateri koli fazi tekme. Sprva vas bodo peljali pod stolp in v najboljšem primeru kmetijo prikrajšali. Še huje, ko zaslužijo nekaj umorov zase in razmere postanejo kritične. Od sredine igre lahko z njimi tekmujete, vendar do takrat potrebujete vsaj 200 bonusnih enot od prvega znanja. Nadalje o stopnji težavnosti v gayday na Nasu v LoL so Gnar in Timo. Od daleč lahko povzročijo veliko škode in na ta način ni mogoče odgovoriti z danim junakom. Prvi se pojavi celo pod upočasnitvijo, drugi pa zadrži slepo točko in napade na pomen napada. Prav tako je treba skrbeti za Jacey in Chagat, saj lahko takoj povzročijo preveč škode.

Sorodne publikacije