Monobloki "Lenovo": pregledi, specifikacije, pregled

Kaj so monobloki "Lenovo"? Mnenja o njih najdete v tem članku. To so zmogljive naprave, ki združujejo funkcije stacionarnega računalnika in tabličnega računalnika. Monobloki še niso zelo razširjeni, vendar vsak dan krepijo svoje pozicije na trgu. Značilnosti naprav Lenovo - velik izbor modelov, različen cenovni razred, zanimiv in privlačen dizajn.

Kaj je to

Danes je sodoben računalnik "Lenovo" - monoblok, zbran v enem primeru z monitorjem. Ta naprava izgleda kot velik zaslon z veliko funkcijami in kontrolnimi tipkami. Opozoriti je treba, da je monoblok spremenjen računalnik. To je veliko bolj kompakten, zavzema malo prostora na mizi, izgleda ultra-moderno in nenavadno. Prevedeno iz grškega "monoblock" pomeni "eno". V enem neločljivem primeru je bilo združenih več tehnoloških naprav.Zamisel o taki rešitvi je prihraniti prostor (namesto celotnega sklopa opreme) in estetski videz. Za razliko od monitorja ima monoblok več gumbov in je debelejši. Ta enota nima sistemske enote, vendar še vedno velja za popoln računalnik. Mobile Monoblock, lahko uporabite brezžično tipkovnico in miško. Večina modelov uporablja napajalnike brez ventilatorja, ki praktično ne oddajajo hrupa in zavzemajo malo prostora.

Videz

Na zunanji strani monobloki "Lenovo" (pregledi so predstavljeni spodaj) podobni velikim monitorjem. Pridružili so se jimLastne lastnosti nepremičnega računalnika in tabličnega računalnika. Monobloki izgledajo moderno in se razlikujejo od običajnih osebnih računalnikov po konfiguraciji, funkcijah in funkcijah. Monobloki lahko popolnoma nadomestijo domači ali pisarniški računalnik. Poleg tega ergonomska oblika omogoča, da se namestijo na majhno delovno površino. Primer monoblok računalnikov "Lenovo" je izdelan iz trpežnih materialov. Priznana blagovna znamka, sposobnost izbire barve modelov ob upoštevanju tehničnih zmožnosti - to je tisto, kar danes ponuja Lenovo. Po velikosti, razporeditvi in ​​teži monobloka se praktično ne razlikuje od monitorja, ampak združuje vse funkcije računalnika. Izgleda elegantno in nenavadno, zlahka se prenaša v apartmaju.Značilnosti

Monoblock "Lenovo", pregledi funkcij, ki uporabniku pomagajo pri izbiri, ima veliko prednosti pred stacionarnim računalnikom. Značilnosti sodobnih monoblok so naslednje:
 • ergonomija; zavzamejo malo prostora, ni povezovalnih žic;
 • zaslon z visoko natančnostjo z možnostjo zaslona na dotik;
 • odličen sistem zvočnikov;
 • deluje kot računalnik;
 • nadzira brezžična tipkovnica in miška.
 • Sodobni monoblok računalniki imajo edinstven videz, se odlično prilegajo tehnološki notranjosti. Velika možnost za dom in pisarno je monoblok Lenovo. Bios naprave vam omogočajo, da naredite potrebne prilagoditve za komponente sistema.

  Slabosti

  Če napravane bo uspelo, popravilo monoblock "Lenovo" in drugih blagovnih znamk bo stalo lastnika ni poceni. Napaka velja za skupno slabost večine monoblok računalnikov. Slabosti teh naprav vključujejo tudi: šibko platformo (primerjava - povprečni prenosni računalnik), nezmožnost nadgradnje naprave, neprijeten zaslon na dotik pri nekaterih modelih, značilnosti dela z vhodnimi napravami, visoka cena.

  Modeli

  Modelska linija monoblok "Lenovo" je ogromna. Neobvezne naprave so proračun in premium razred. Monoblock "Lenovo" S200 - popolna funkcionalna naprava, ki je namenjena za vsakodnevne dejavnosti in naloge. Velik zaslon vam omogoča, da uživate v čudoviti sliki, in zmogljiv trdi disk lahko shrani veliko informacij. Yoga Home 500 je zasnovan za delo in zabavo. Naprava je precej močna, ima 215-palčni monitor, edinstven uporabniški vmesnik, zanimive aplikacije, odlično zmogljivost, visoko kakovostno grafiko, zaslon na dotik, prostorski zvok, trajno vgrajeno baterijo, ki omogoča prenos naprave. Na voljo monoblok 23 "Lenovo", model C5030 - naprava, ki jo proizvajalec postavi kot družinski monoblok računalnik. Ima odlične zmogljivosti in odlične zmogljivosti. Predstavlja naslednjo generacijo (petih) procesorjev Intel Core. Procesor zagotavlja odlično kakovost grafike, visoko zmogljivost, zato se naprava lahko uporablja ne samo za delo, ampak tudi za zabavo. Monoblok z diagonalo 23 palcev zavzame malo prostoraNamizje je nameščeno na priloženem stojalu v obliki črke V. Upravljana z zaslonom na dotik. Zaslon na dotik izpopolnjen, odziven na dotik zelo hitro. Računalnik lahko uporabljate kot center za domače razvedrilo (gledanje DVD filmov, poslušanje glasbe in še veliko več). Poleg tega obstaja velik trdi disk, sistem za reševanje v sili.
  Lenovo Mobzok M73Z je produktivni model korporativnega razreda v kompaktni obliki. To je 20-palčni monoblok, zelo produktiven, varen, izdelan v prefinjenem primeru. Namenjen je pisarniškemu delu, je kompakten in klasičen. Z njim lahko znatno prihranite prostor na namizju, ki bi zasedel običajen računalnik. Enota ima vgrajen napajalnik. Vključeni so tudi različni podporniki, ki držijo napravo trdno. Ta monoblok uporablja napredno tehnologijo VolP za video konference. Računalnik je opremljen z visoko stopnjo varnosti in nadzora. Poleg tega obstaja možnost blokiranja spletne kamere.
  Monobloki serije S so namenjeni malim in srednje velikim podjetjem. Model Lenovo S200Z je zanesljiv, zmogljiv in kompakten, eleganten monoblok računalnik, ki je na voljo v črni in beli barvi. Njegov 195-palčni zaslon je prekrit s posebno prevleko, ki zagotavlja slike visoke ločljivosti. Zaslon ima vgrajeno spletno kamero in zvočnik, v ohišju je ročaj za nošenje. Nagib zaslona je nastavljiv. Vključeno v paketposeben nosilec, ki vam omogoča pritrditev monobloka na steno. Hitre operacijske sisteme opravlja vse naloge. Poleg tega je ta model poceni, si ga podjetniki in poslovneži lahko privoščijo.

  Specifikacije

  Kakšna je razlika med monoblok iz običajnih osebnih računalnikov? Kako se je izkazala monovolum "Lenovo"? Značilnosti te naprave so praktično nič posebnega ni dodeljena. Ima vgrajen pomnilnik RAM, zvočno kartico, grafično kartico, stereo zvočnike, spletno kamero, velik zaslon na dotik, različne vmesnike, ki so prisotni v prenosnih računalnikih in tablicah, vrata, trdi disk, procesor, zabava (igre), varnost in zaščita . Na splošno monolitna naprava združuje funkcije tabličnega računalnika in prenosnega računalnika ter stacionarnega računalnika.

  Kako izbrati

  Monobloki "Lenovo" (cena modela je drugačna) je bolje izbrati glede na potrebe uporabnika. Pri izbiri upoštevajte naslednja merila: cena, oblika, specifikacije, blagovna znamka. Ugotovite, za kaj potrebujete monoblok - za delo ali zabavo. Raziščite zmožnosti naprave v trgovini in jih prosite, da jo pokažejo na delovnem mestu. Pomembno merilo velja za priročen in občutljiv zaslon na dotik. Številni modeli monoblokov so opremljeni z možnostjo nadzora z dotikom monitorja. Oglejte si garancijo prodajalca, ne bojte se vprašati o funkcijah naprave. Če potrebujete monoblok za delo z grafičnimi urejevalniki, programi, je bolje izbrati bolj produktivne modele.

  Cene

  Monobloki "Lenovo" (cene so odvisne odmodelov), se razlikujejo od drugih znamk po zasnovi, videzu in ceni. Ob upoštevanju, da monobloki še niso uspeli pridobiti priljubljenosti med kupci, se cene za njih še vedno cenijo. Danes si lahko uporabnik privošči monoblok Lenovo za 30 tisoč rubljev. Obstajajo tudi cenejši modeli. Povprečna cena monoblok je 35 tisoč rubljev. Obstajajo dražji modeli, na primer naprave za 70 tisoč in več.

  Recenzije

  Monobloki "Lenovo", ki pregledujejo njihove kakovosti s strani uporabnikov, so pozitivni. Prijetno doživetje s to napravo povečuje lep dizajn in vsestranskost. Sodeč po ocenah so monoblože te blagovne znamke enostavne za uporabo, poceni, udobne, kompaktne. Kupce privlačijo visokokakovostni sklopi, odlične zmogljivosti, brez hrupa pri delu. Monobloki niso ogrevani, ergonomski, popolnoma se prilegajo notranjosti doma in pisarne. Zasedajo malo prostora, imajo velik zaslon, dobre vgrajene zvočnike. Poleg tega so produktivni, nimajo žic. Vendar imajo te naprave še vedno pomanjkljivosti. Niso tako močni kot računalniki, vendar so lahko kosovni in težki, nekateri so dragi, včasih se ne sprožijo takoj, ko kliknete gumb. Na splošno, monobloki podjetja "Lenovo" razlikujejo v proračun cene, zanimive oblikovalske odločitve. Modele delimo glede na uspešnost, destinacijo in cene, kar poenostavlja izbiro.

  Sorodne publikacije