Skyrim: Infinite download in reševanje problemov

Zaradi dejstva, da igralci računalniških iger nenehno nameščajo veliko modifikacij na Skyrim, je njegova stabilnost močno prizadeta. Mnogi se pritožujejo zaradi napak, odhodov, ponovnega zagona računalnika in še več. V tem članku bomo razmislili o neskončnem zagonu v Skyrimu med prehodom med lokacijami in začetkom nove igre.

Možni vzroki

Nedoločen zagon je lahko eden od predstavljenih razlogov ali več. Najpogostejša težava je lahko posledica nedavnih dejanj. Spodaj je seznam glavnih razlogov:
 • šibek računalnik;
 • Navzkrižje sprememb;
 • poškodovane datoteke iger;
 • Piratska različica igre.
 • Razmislimo o vseh vzrokih neskončnega prenosa "Skyrim" podrobneje.

  Slab računalnik

  Če se odločite za igranje te RPG, vendar se soočite s težavami pri stabilnosti in zagonu, bo prvi sum pade na moč računalnika. Najprej primerjajte konfiguracijo sistema s sistemskimi zahtevami. Pogosto se lahko zgodi, da pride do neskončnega zagona zaradi pomanjkanja RAM-a. Na drugem mestu je moč grafične kartice. Če sta obe točki izpolnjeni, je problem drugačen.


  Veliko število modov

  Bodite pozorni na to, v katerem trenutku in po določeni akciji je obstajal neskončni zagon. Če ste namestili kakršne koli spremembe tik preden je prišlo do težave, jih morate izbrisati. Mnoge modele so v nasprotju z enoki ovira stabilno delo igre. Morate preizkusiti vse dodatke in ugotoviti, katere vplivajo na sposobnost dela. Od nekaterih, najverjetneje, bodo morali zavrniti igro "Skyrim" brez odhodov in zamrzne.

  Okvara datotek

  Drug razlog so "bitne" datoteke iger. Pri uporabi piratske različice, ročnega spreminjanja datotek itd. Lahko pride do okvare. V tem primeru morate najprej znova namestiti igro (ne pozabite jo shraniti na varno mesto) in znova namestiti "Skyrim". Če je ta sklop prvotno zavrnil prenos, prenesite drugo različico. Če uporabljate licenco iz trgovine Steam, se prepričajte, da preverite igro glede celovitosti datotek. To lahko storite preko lastnosti v knjižnici iger. Program bo našel napake in poškodovane podatke in nato prenesel najnovejšo različico »Skyrim« v računalnik. Steam prav tako namesti potrebno programsko opremo.

  Poškodovana hramba

  Prav tako ne pozabite preskusiti uspešnosti igre iz različnih ohranjevalnikov. Morda je vsako dejanje znaka privedlo do neskončnega prenosa ali zamrznitve. Če je tako, potem bo igra pravilno delovala z drugo shranjevalno datoteko.

  Sorodne publikacije