Asus ME302KL: Pregled in pregledi modelov

Mnogi kupci, ki so videli Asus ME302KL MeMO Pad FHD 10 tablet se zaljubijo na prvi pogled. Razlagati takšna čustva je enostavno. Razvijalci so ustvarili napravo, ki je precej drugačna od konkurence. Takšni rezultati so bili doseženi zaradi zavrnitve splošno sprejete zasnove. Tablični računalnik Asus se je razširil z novimi, vendar nezavarovanimi igrivimi funkcijami. Seveda, to je tisto, kar je postal glavni odločilni dejavnik pri izbiri pripomočka. Toda katere značilnosti so skrite pod lupino? Razumimo skupaj.

Oblikovanje

Vsak pregled mobilnih pripomočkov mora vključevati informacije o značilnostih oblikovanja. Opis MeMO Pad FHD 10 ni izjema, Asus ME302KL je športni slog. Njegove dimenzije so popolnoma skladne s tistimi napravami, ki so opremljene z 10-palčnim zaslonom. Na višini 264 mm je bila širina 181 mm. Takšne razsežnosti uporabniki ocenjujejo kot optimalne. Indeks debeline (10 mm) je nekoliko precenjen. Prav tako ni bilo pripomb glede teže. To ni težko, kar močno poveča raven udobja pri interakciji s tabličnim računalnikom. Ta model tehta samo £ 572.

Zaslon pokriva večino sprednje plošče. Okvir je v precej debeli črni obrobi. Po mnenju nekaterih uporabnikov bi ga lahko naredili nekoliko tanjše. Ta pripomba je utemeljena. Na tem okvirju so le leče sprednje kamere in senzor. Tudi tukaj je logotip podjetja. In to je vse. Ni običajne nadzorne plošče.Prikazan je neposredno na zaslonu. Zadnji pokrov ima valovito površino, tako da ne nabira umazanije in prstnih odtisov. Središče logotipa podjetja je natisnjeno, natisnjeno v velikih, kromiranih črkah. Stereo zvočniki se odprejo simetrično na obeh straneh. Ta lokacija je po mnenju večine lastnikov najbolj donosna. Med delovanjem je skoraj nemogoče nenamerno zapreti roke, kar seveda ne vpliva na zvok.

Mehanski gumb, ki izvaja funkcijo za vklop /izklop naprave, se nahaja na zgornji levi strani naprave. Obe strani uporabljata tudi razvijalca. Na desni je standardni avdio priključek in podaljšan gumb, ki se uporablja za nastavljanje glasnosti. Na nasprotni strani so microHDMI in microUSB vrata. Obstaja tudi reža, ki je namenjena za namestitev zunanjih nosilcev, kot je microSD.

Pogovorimo se o zaslonu

Kateri zaslon se uporablja na MeMO Pad FHD 10? Asus ME302KL, vredno je omeniti, da to v resnici ne odtehta konkurence. Če primerjate dovoljenja za zaslon, na primer s pripomočki Apple ali Nexus 10, se zdi, da je gostota slikovnih pik precej nizka. V tem modelu je 240 ppi. Toda v svojih pregledih, lastniki pravijo, da "kvadratov" na zaslonu niso vidni, tudi če bi napravo zelo blizu oči. Velikost diagonale je 101? vam omogoča, da se pri gledanju filmov ali med igranjem ne počutite nelagodno. Zaslon je sijajen. Na žalost to nesposobnost popolnega izključevanja nastajanja bleščanja pri delu na neposredni sončni svetlobi. Vendar pa zadostna raven svetlosti omogoča, da so informacije, prikazane na zaslonu, berljive v vseh pogojih.
Razvijalci iz Asus ME302KL so uvedli IPS tehnologijo, ki zagotavlja odličen prenos barv, visoko stopnjo ostrine in široke kote gledanja. Kot pri zadnjem parametru spremembe ne bodo vidne, tudi če je naprava nagnjena za več kot 40 °. Pomembna prednost za mnoge uporabnike je bila razpoložljivost nastavitev zaslona. Če uporabljate program Asus Splendid, lahko prilagodite barvni odtenek, kontrast in nasičenost.

Značilnosti kamer

Tableto Asus ME302KL so razvili razvijalci v skladu s sodobnimi zahtevami. Trenutno vsak uporabnik poskuša kupiti univerzalno napravo, ki lahko istočasno izvaja več funkcij. Da bi dosegli takšne rezultate, je proizvajalec namestil dve kameri. Kot glavni uporabljen 5-megapixel modul. Da bi dobili posnetek odlične kakovosti, boste morali slediti razsvetljavi. Po mnenju uporabnikov lahko najboljše fotografije naredimo le popoldne v sončnem vremenu. Video način omogoča snemanje videoposnetkov Full HD. Njihova kakovost, pošteno, je nizka.

Katere značilnosti ima sprednja kamera? Kakovost slike je omejena s senzorjem z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih pik. Največja ločljivost je 1280 x 800 slikovnih pik. Treba je omeniti, da je takšna kakovost odlična pri uporabi video komunikacije. NoZa sephi je mogoče fotografijo varno namestiti na avatarje in prikazati na osebnih straneh v družabnih omrežjih.

Kakovost zvoka

Asus MeMO Pad FHD 10 (ME302KL) dobi veliko pozitivnih ocen. Mnogi od njih omenjajo kakovost govorcev. Razvija jih podjetje z originalno tehnologijo SonicMaster. Zelo izboljša zvok glasbe. Tudi ko je vklopljena največja glasnost, se zvoki reproducirajo čisto brez ovir. Za nastavitev zvočnikov lahko uporabite pripomoček AudioWizard. Uporabniki v svojih ocenah pravijo, da je zelo priročno delo s to aplikacijo. Nastavitve imajo šest profilov: predvajanje, prikaz videa, snemanje, glasbo, igre in možnost varčevanja z energijo. Lastniki tega modela tabličnega računalnika zagotavljajo, da je najboljši zvok zagotovljen z načinom poslušanja glasbe. Ko vklopite zvočnike do maksimuma, lahko dobite glasnost, ki doseže 85 dB.

Delo s tipkovnico

Pri izbiri tabličnega računalnika mnogi kupci upoštevajo dodatke, med katerimi je glavna tipkovnica. Konec koncev, zahvaljujoč temu, mobilna naprava lahko zamenja netbook. Seveda je s kompaktnim pripomočkom veliko lažje. Na njem lahko delate, ko ste na cesti ali sedite v parku. Teža in majhnost - nesporne prednosti.
Razvijalci so uporabnikom omogočili funkcijsko bogato tipkovnico. Od posameznih možnosti lahko ločimo naslednje:
 • napovedovanje besed;
 • sledenje tiskanja;
 • predvidevanje vnosa.
 • Vendar pa obstajajo pomanjkljivosti. Uporabniki upoštevajota taktilna povratna podpora se ne izvaja. To vodi do nekaterih omejitev, na primer, ne morete ustvariti vhodnih predlog.

  Operacijski sistem in vmesnik

  Večina kupcev je izbrala Asus ME302KL MeMO Pad 10 FHD, ker temelji na popularnem operacijskem sistemu Android. Ta različica ima nameščeno četrto različico. Trenutno je zastarel, vendar to ne pomeni, da bo moral uporabnik doživeti hude omejitve. Ravno nasprotno, udobje dela je navedeno v številnih pregledih. Mnogi lastniki so poudarili naslednje:
 • Glavno okno namizja se lahko poveča ali stisne.
 • Možnost zaklepanja in shranjevanja informacij na zaslonu.
 • Dodajanje dodatnega namizja. Po želji se lahko uporabi kot glavni.
 • Privzeto je zaslon nastavljen na widget "elektronika" in vreme. Uporabnik pa lahko uporabi načine (vse tri: delo, novo zabavo) za prilagoditev namizij po lastni presoji.

  Meni

  Lastnikom Asus MeMO Pad 10 ME302KL ni treba dolgo ukvarjati z menijem. Zasnovan je zelo priročno. Ko pritisnete gumb Domov, se prikaže priročni meni. Omogoča vam prijavo v Google Talk, Google Voice, sistem zaklepanja (za nastavitev dostopa do navigacijskih tipk) in druge aplikacije. To je zelo priročno, glede na uporabnike, možnost sporočil se izvaja. Omogoča hiter dostop do nastavitev Bluetooth, Wi-Fi, glasnosti,SmartSaving, obračanje zaslona, ​​svetlost in druge funkcije.

  Programska oprema

  Poleg običajnih storitev ima tablični računalnik Asus ME302KL tudi vdelano programsko opremo. Posamezno izbrano in ocenjeno s strani MyLibraryLite, AppLocker, SuperNoteLite. Prav tako bodite pozorni na možnost "Backup". Ko je vključen, lahko shranite vse podatke ne samo v pomnilnik naprave, temveč tudi, da jih podvojite na zunanjem pogonu. Aplikaciji AppLocker je bilo všeč veliko uporabnikov. Z njim lahko z geslom omejite dostop do vseh programov, ki so nameščeni na tabličnem računalniku. Grafične storitve so še posebej priljubljene. Njihove nastavitve vključujejo označevalce, svinčnike različnih barv, barve in krtače. Za tiste, ki radi urejajo fotografije, je priporočljivo uporabiti Asus Studio. V tem dodatku je veliko različnih filtrov. Za ustvarjanje zapisov lahko uporabite standardno storitev podjetja Asus SuperNoteLite.

  Strojna oprema

  Wi-Fi-omogočen model (32 GB) deluje na čipu Intel Atom Z2560. Uporablja dva računalniška modula, ki lahko pospešita do 1600 MHz. Obseg "operativnega" je popolnoma v skladu s sodobnimi zahtevami. Dva gigabajta je dovolj za vsakodnevne naloge. Prav tako je treba omeniti, da je v parih z glavnim procesorjem nameščen grafični pospeševalnik PowerVR SGX 544MP. Ocene lastnikov o izvedbi so nekoliko drugačne. Nekateri so zadovoljni z napravo. Vse storitve se izvajajo hitro. Igre delujejo gladko. Če je potrebno spremeniti usmerjenost zaslona, ​​potem to ni potrebnoskrbi, da bo trajalo veliko časa. Prehod iz ležečega v pokončni način ne bo daljši od štirih sekund. Vendar pa so nekateri uporabniki opazili, da obstajajo programi, ki malo utihnejo. Zdaj pa si poglejmo, katera strojna oprema je vgrajena v Asus ME302KL LTE. Ta sprememba temelji na precej dobrem procesorju Snapdragon APQ8064. V številnih sodobnih pripomočkih se uporabljajo čipi z oznako Qualcomm, zato uporabniki že dolgo niso obravnavani kot novost. Osnova tega modela so štiri jedra. Maksimalna, ki lahko poveča taktno frekvenco, je 1500 MHz. Video pospeševalnik Adreno 320 se odlično ukvarja z nalogami, zato tudi animacija ne upočasni naprave.

  Avtonomno delo

  Za kakšno obdobje samostojnega dela se lahko šteje lastnik Asus ME302KL? Ta tableta je opremljena z zmogljivo akumulatorsko baterijo. Njena zmogljivost znaša 6760 miliamperov na uro. Med testiranjem je pripomoček pokazal dobre rezultate. Če obremenitev povečate na največ, boste morali baterijo napolniti po približno 5 urah. Treba je omeniti, da se tak izraz šteje za precej dostojno. Izpraznitev 100% življenjske dobe baterije z uporabo Wi-Fi traja samo približno 8 ur.

  Mnenja lastnikov

  V zadnjem delu pregleda Asus ME302KL upoštevajte mnenja lastnika. Pozitivno kaže naslednje koristi:
 • kakovost zbiranja;
 • nizkih stroškov (v okviru 20.000 rubljev);
 • visoko kakovosten zaslon;
 • dolgo življenjsko dobo baterije;
 • izvirno oblikovanje;
 • Večopravilnost;
 • za veliko število nameščenih programov.
 • Toda kot ponavadi ni bilo brez kesanja. Takšni pregledi pogosto sprožajo temo neustreznega delovanja. Nekateri programi se lahko na primer nekoliko upočasnijo. Zaslišanje zasluži tudi gumb za vključitev. Za nekatere uporabnike ne deluje dobro (pregled je predolg).

  Sorodne publikacije