TV Samsung UE32M5000AK: pregledi, pregledi, pregledi, specifikacije

Majhen del vsebine bo namenjen cenovno ugodnemu in funkcionalnemu televizijskemu sprejemniku začetne ravni Samsung UE32M5000AK. V nadaljevanju so predstavljeni pregledi o njem, njeni parametri in glavne specifikacije te rešitve ter postopek za povezovanje in konfiguriranje. Poleg tega bodo predstavljene tudi funkcije integriranega sprejemnika in komunikacijskega kompleta.

Pozicioniranje naprave

Najbolj proračunske televizijske rešitve za proizvodni program podjetja sodijo med Samsung UE32M5000AK. Njegov opis nakazuje prisotnost dokaj skromnih tehničnih parametrov in značilnosti. Tudi cena je zanj primerna. Seveda lahko še vedno najdete cenovno ugodnejše naprave z nižjimi stroški, vendar bodo z njimi parametri veliko bolj skromni.


Seznam dostave

Z dobrim seznamom pošiljk je priložen Samsung UE32M5000AK. Pregled kaže na prisotnost naslednjih komponent:
 • Televizija.
 • Stojalo z blagovno znamko za vgradnjo na katero koli vodoravno površino.
 • Nadzorna plošča.
 • Napajalniki slednjih.
 • Navodila za uporabo.
 • Napajalni kabel.
 • Vse pripombe na zgornjem seznamu se zagotovo ne pojavijo. Ima vse, kar potrebujete, in vam omogoča, da ga uporabite za nameravani namen takoj po nakupu.

  Specifikacije za sliko

  Velik in kakovosten zaslon je opremljen s temSamsung TV. 32 palcev je njegova diagonala. Izdelan je z LED tehnologijo, njegova ločljivost pa je 1920 X 1080. V tem primeru je slika prikazana v FullHD formatu. Pogostost njegovega posodabljanja je 200 Hz, razmerje stranic pa je 16: 9. Površina zaslona je sijoča. Kakovost slike v tem primeru je odlična in ni pomanjkljivosti. Vsaj to kažejo pregledi lastnikov takšnega multimedijskega centra.


  Sistem zvočnikov

  Prisotnost dobrega vgrajenega zvočnega sistema se lahko pohvali s televizorjem Samsung UE32M5000AK. Sestavljen je iz dveh govornikov. Moč vsakega od njih je 5 Watov in v svoji višini vam omogoča, da dobite 10 W, kar je več kot dovolj za kakovostno avdio oddajanje televizijskih oddaj. Pomanjkljivosti akustičnega sistema so odsotnost 35-milimetrskih avdio vrat. S pomočjo slednjega lahko povežete sistem zunanjega spremljanja teleskopa. Torej, če vgrajen sistem ni dovolj iz katerega koli razloga za izhod zvok, nekako rešiti ta problem v tem primeru ne bo delovalo.

  Poraba električne energije

  Kot smo že omenili, je precej velika diagonala zaslona v televizorju, ki ga ocenjuje Samsung, 32 cm. Poleg tega je izdelan iz zastarele LED tehnologije. Že dva od teh dejavnikov nakazujeta visoko porabo energije tega multimedijskega centra. Prav tako je treba opozoriti na zastarelo osnovno bazo. Zato lahko med delovanjem takšnega televizorja poraba energijedoseže 59 vatov v načinu največje obremenitve. V nominalnem načinu je ta vrednost 41 W. V stanju pripravljenosti se poraba energije zmanjša na 05 W.

  Komunikacije

  Dober seznam vgrajenih komunikacijskih vrat je opremljen z Samsung UE32M5000AK. Značilnosti označujejo naslednje:
 • 2 vrata za HDMI revizijo 2.0. Z njihovo pomočjo lahko prikažete slike iz satelitskih sprejemnikov ali DVD predvajalnikov.
 • 1 vhod za anteno, s katerim lahko povežete samo lokalno anteno ali kabelskega ponudnika. Komplet satelitske televizije pa je lahko neposredno povezan s to napravo. Omejitev prihaja iz vgrajenega sprejemnika, ki lahko obdeluje lokalne (tako digitalne kot analogne) ali kabelske signale.
 • 1 USB priključek, ki ga lahko priključite na bliskovni pogon za predvajanje različnih večpredstavnostnih vsebin.
 • 1 reža RCA za izklop zastarelih satelitskih sprejemnikov.
 • Niz Toslink vrat, ki lahko sprejemajo ali oddajajo signale.
 • 2 DVB CAM priključka.
 • Na zgornjem seznamu, kot je bilo že omenjeno, ni dovolj 35-milimetrskih avdio audiorjev. Nenadomestljive so, če se avdio signal prenaša na zunanji sistem zvočnikov. Tudi na tem seznamu ni RJ-45. Z uporabo slednjega lahko vzpostavimo povezavo z računalniškim omrežjem in neposredno oddajemo video signal iz računalnika. Poleg tega seznam podprtih vmesnikov ne vključuje Wi-Fi, kideluje podobno kot RJ-45, vendar samo brez uporabe žic.

  Postopek namestitve

  Nastavitev Samsung UE32M5000AK je sestavljena iz naslednjih dejanj:
 • Pridobivanje zadevnega televizorja iz polja. Prav tako mora iz njega dobiti druge komponente.
 • Zbiranje multimedijskega centra. Namestitev in namestitev na površino.
 • Izvajanje preklapljanja. Oddajanje kabla od antene ali signalizacijskega sistema od kabelskega operaterja. Povezovanje z električnim omrežjem.
 • Vklop naprave.
 • Naslednji korak je odpreti meni Nastavitve in poiskati razpoložljive TV-kanale. V tem primeru morate določiti vrsto vira signala: kabelsko ali lokalno televizijo.
 • Na koncu morate rezultat shraniti.
 • Po tem je popolnoma in popolnoma pripravljen za uporabo Samsung UE32M5000AK. Pregledi hkrati kažejo, da je postopek vzpostavitve te televizije zelo preprost in da pri njegovem izvajanju res ni težav.

  Stroški

  Še vedno lahko najdete na brezplačni televiziji Samsung UE32M5000AK. Najnižja vrednost v spletnih trgovinah. V tem primeru je mogoče kupiti za manj kot 20000 rubljev. Malo višjo ceno zanj v specializiranih prodajalnah za prodajo elektronske opreme, ki je 20000-21000 rubljev. Boste morali plačati še več pri nakupu take televizije v supermarketu - približno 21.000 rubljev. Vsako mesto nakupa ima svoje prednosti in slabosti. V prvem primeru je ta nezmožnost resničnaoceni predmet nakupa, hkrati pa je njegov strošek zmanjšan. V zadnjih dveh primerih lahko kupite napravo za pregled, oceno in podrobno preverjanje pri delu. Ampak za to boste morali dodatno plačati. Najbolj optimalna možnost nakupa je naslednji algoritem:
 • Pridemo do najbližjega supermarketa.
 • V njem najdemo ta model televizorja.
 • To cenimo. Poskrbeti morate, da vam to res ustreza.
 • ​​
 • Potem, ko prejmemo pozitiven rezultat, gremo domov in z osebnim računalnikom ali pametnim telefonom naročamo v spletni trgovini po najnižji možni ceni. Preden pregledamo pregled mesta nakupa na svetovnem spletu. Večina bi morala biti pozitivna.
 • Nato na odpremni točki napravo razpakirajte in jo preskusite.
 • Izvajanje tega algoritma vam omogoča, da zmanjšate stroške nakupa take multimedijske naprave.

  Recenzije

  Odsotnost take možnosti, kot je Smart TV v programski lupini, je glavna pomanjkljivost Samsung UE32M5000AK. Povratne informacije so na njem in poudarjajo pozornost. Vendar ta funkcija ni vedno ustrezna in povpraševanja. Med pomanjkljivostmi spada tudi pomanjkanje številnih pristanišč, vendar so vsi udeleženi v procesu. Če povzamemo, lahko opazimo, da v tem TV modelu ni tako pomembnih pomanjkljivosti. Poudarki vključujejo kakovostne slike, nizke stroške, zanesljivost in dober nabor integriranih vrat. Vse to dopolnjuje integriran sprejemnik, ki je sposobenza obdelavo analognega ali digitalnega vhodnega formata, katerega vir lahko deluje kot lokalna antena ali kabelski ponudnik. Še en pomemben plus tega modela televizorja je zasnova: meje na robovih zaslona so minimalne in tudi debeline. Tudi pregledi za prednosti tega modela vključujejo preprosto in intuitivno konfiguracijo algoritmov. Zadnji se lahko spopade z vsemi brez težav. Poleg tega ni treba skrbeti za konfiguriranje pametne televizije v tem primeru, ker ta možnost, kot je bilo že omenjeno, ni v programski opremi te naprave.

  Sklep

  Zdaj o možnih uporabah Samsung UE32M5000AK. Pregledi premožnejših lastnikov kažejo, da se najbolj optimalno uporablja kot drugi televizor v apartmaju v kuhinji ali na hodniku. Toda v manj bogatih naših rojakov se lahko uporablja kot glavni. Še ena možna uporaba take odločitve je informacijska tabla na različnih javnih mestih (supermarketi, postaje, avtobusne postaje). V vsakem primeru je to odličen televizor, ki je primeren za vsako možno uporabo. Po potrebi ga lahko dopolnimo s funkcijo Smart TV. To storite tako, da ga priključite v mini računalnik.

  Sorodne publikacije