Popoln vodnik: Konfiguriranje COP: GO iz Professionals

V najbolj priljubljenem mrežnem strelcu igralca morate poznati parametre COP: GO od strokovnjakov. Igralci, ki že imajo na tisoče tekmovanj, so našli najbolj optimalen nabor parametrov. Nastavitev značilnosti igre na določeno raven pomaga pri vseh primerih soočenja. Vsaka vloga igra vlogo, ki sega od hitrosti miške in konča z razširitvijo zaslona.

Opis igre

Parametri COP: Pojavili so se strokovnjaki, ker je projekt sam po sebi kibernetska športna disciplina. V igrah, kjer igrajo samo najbolj predani igralci, vloga dela drugega, reakcija, pogled, parametri in še veliko več. Sama območja so razdeljena v dve skupini. Pet ljudi z ene strani in drugi poskušajo zmagati v krogu tako, da uničijo sovražnike, namestijo bombo ali jo očistijo. Za stalno streljanje, so razvijalci zamislili velik arzenal različnih vrst orožja. Za boj se zasluži denar, kupi se oprema in začne se množično soočenje na izbranem zemljevidu.Posebni primeri

Za boljše razumevanje najboljših nastavitev igre za COP: GO je treba upoštevati stvarne primere konfiguracij profesionalnih uporabnikov. Puščice kažejo lastne sklope parametrov. Priporočljivo je, da ne nastavite pogleda, da je zelena barva, 255 enot pregledno. Razdalja med potezami je minus dve enoti, četrti slog, tretja dimenzija in minimumdebeline Modeli tipkovnice, miške in monitorja so izbrani po vaši presoji. Vsi uporabniki imajo pravo priložnost, da kupijo novo opremo posebej za omrežne tekme. Drugi izkušeni igralci spreminjajo nastavitve pogleda le z nekaj pomenskimi značilnostmi. Za nekatere je optimalna razdalja minus ena, velikost pa je dve. Druge značilnosti ponovijo tiste, ki so bile navedene v zgornji konfiguraciji.Namizje: barvna shema

Konfiguriranje igre COP: GO iz strokovnjakov vključuje spreminjanje svetlosti namizja, kar lepo vpliva na grafiko znotraj odjemalca. Za to morajo uporabniki odpreti nadzorno ploščo Nvidia z desno miškino tipko na namizju. Tam nastavite na prvem mestu v pojavnem oknu za prikaz vseh barvnih kanalov. Drsnik nasproti "svetlosti" nastavite na 65%. Kontrast naj bi bil pet enot višji in gama bi se morala ustaviti pri točno eni enoti brez več deset in več sto delcev. V tretjem odstavku je odtenek padel na nič, tako da obrisi sovražnikov v bitki niso bili nekoliko zamegljeni. Ti parametri COP: GO od strokovnjakov bodo pomagali izboljšati sliko v smislu prikaza. Če upoštevate, da so v strelcih pomembne tudi majhne stvari, vam bodo lahko pomagale, da boste zmagali več kot enkrat. Prav tako je treba omeniti, da mora digitalna intenzivnost ostati standardna vrednost 50%.

Tridimenzionalne nastavitve in grafika

Dodatne nastavitve COP: GO od strokovnjakov pojdite na nadzorno ploščo 3D Nvidia. Skoraj vse tukaj navedene lastnostimora biti izklopljen ali pa se samo zatakne na oznako "ne". Izjeme so prilagodljivo upravljanje porabe energije in grafični procesorji. Zadnji odstavek bi moral vključevati vse. Sedaj shranite spremembe, zaprite ploščo in pojdite do samega odjemalca. Tam morate odpreti nastavitve grafike in nastaviti celoten zaslon z 1024x768 slikovnimi pikami. Način prikaza je normalen, 4: 3. Premik na zelo teksture, je treba omeniti, da morate izbrati med izvajanjem igre in lepoto slike. Vse nastavitve grafikonov privijte na minimum. To bo zmanjšalo verjetnost, da bo prišlo do zakasnitve signala in pogrezanja signala FPS. Filtrirna tekstura namesto anizotropne bi bilinearne. Druge postavke po vrsti "vertikalne sinhronizacije" in drugih losjonov morajo biti popolnoma onemogočene. Drugi parametri nimajo ustreznega učinka na igro in so pomembni le za vizualizacijo. Vpišite ime svoje ekipe blizu vzdevka in začnite boj za prvenstvo.

Miška v strelcih

Nastavitve miške v osebnem zdravniku CS: Professionals zahtevajo, da se parameter DPI nastavi na določeno raven. Večina naprednih igralcev izbere točno 400 enot. Ni vsaka naprava vam omogoča, da spremenite hitrost. Najprej mora biti miška sama igra in imeti poseben ključ za preklopne hitrosti. Drugič, morate namestiti poseben program nastavitev za določen model računalnika na računalniku in že tam postaviti vse parametre gibanja kurzorja. Izberite model miške zanjihovih preferenc in materialnih možnosti. Naredite to skupaj z drugimi zgoraj navedenimi spremembami, prijetno pa vam je na voljo tudi prijetna igra v najbolj priljubljenem strežniku.

Sorodne publikacije