Vse o Nocturnu v Skyrimu

Nokturnal in Skyrim je mogočna princesa daedre. Ukaže sfere Darkness and Night in njeni oboževalci vedno dajejo velikodušna darila. Seveda je z nokturno povezano veliko skrivnostnih zgodb, tatovi pa ga obravnavajo tudi kot svojega zavetnika. Želite vedeti, zakaj? Potem morate vsekakor prebrati ta članek do konca.

Opis

Srečniki, ki so z lastnimi očmi videli nokturna, ga opisujejo kot privlačno žensko v črnem plašču. Lice Daedrichove princese je skrito s kapuco, vendar so ga nekateri še vedno razumeli. Vendar se opis zelo razlikuje, zato se ne zanašamo nanje.
Nočni prebivalec živi na svojem lastnem astralnem nivoju, znanem kot Vechtotnen. Z Nirnom je to nočno kraljestvo povezano s pomočjo posebnega portala, tako imenovanega Črnega jezera. Prav zaradi tega lahko princeska svojemu občudovalcu pošlje neprecenljivo darilo - veliko sreče, za katero se ve, da je najboljši spremljevalec tatov.


Povezano iskanje

Osebno lahko srečate nokturna v Skyrimu med potjo "Vrnitev somraka". Upoštevajte, da je ta naloga zadnja v celotni veji Guilda tatov, tako da morate, preden jo dobite, opraviti še veliko drugih nalog. Bistvo iskanja je, da najdemo enega od artefaktov, ki jih najdemo - Skeletalni ključ. Po slikanju, nato pa po vrnitvi v Nokturno, bo Dovakin lahko zagotovil njeno vseprisotno podporo. Poleg tega ga bo Daedrich Princess naučil enega izmed posebnihsposobnosti.

Artefakti

Nokturne je nekaj svojih močnih artefaktov predal Nirnu, kar je nadrejenim nadnaravnim silam. Tu so najbolj znani med njimi:
  • Skeletalni ključ. Pravzaprav je vlomilec, ki ga ni mogoče razbiti.
  • Nocturne sive kapice. Na žalost ga Skyrim ne najde, vendar je v preteklem delu serije TES lastniku podaril tajno in mu dal priložnost, da vidi žive skozi stene.
  • Črna čebula. Omogoča, da jih bistvo poseduje, da postane nevidno. Spet v osnovni različici "Skyrim" je nemogoče dobiti.
  • Če še vedno želite dobiti nekaj Nocturne artefakte, lahko uporabite artefakte Nocturnal mod. Dodal bo še Shine Onion in Grey Hood, ki ima vse magične lastnosti.

    Sorodne publikacije