DIRT 2 se ne zažene: kaj storiti?

DIRT 2 je arkadna dirkalna igra, v kateri morate sodelovati na tekmovanjih v različnih avtomobilih in med dobro znanimi ekipami. V tem članku bomo razumeli, zakaj se DIRT 2 ne zažene in kako rešiti težavo.

Možen vzrok

Najprej preberite glavne razloge, zakaj se ta igra ne začne pri večini uporabnikov:
 • računalnik ni primeren za sistemske zahteve;
 • zastareli gonilniki ali pomanjkanje dodatne programske opreme;
 • razvajene datoteke iger;
 • nepravilna vgradnja;
 • piratski konflikt z antivirusom.
 • Naj podrobneje preučimo vsak razlog.

  Sistemske zahteve

  Najpogosteje se DIRT 2 ne sproži zaradi neupoštevanja sistemskih zahtev. Če vključite igro, vendar pluje, ko spremenite nastavitve grafike na višje, potem je problem za vse 100% šibka konfiguracija računalnika. Če želite zagnati dirko z minimalnimi nastavitvami grafike, potrebujete naslednji računalnik:


 • operacijski sistem Windows XP ali novejši;
 • procesor Intel Pentium 4 ali analogni od AMD;
 • Vsaj 2 GB RAM;
 • 10 GB za namestitev;
 • grafična kartica z 256 MB.
 • Da bi bila igra prijetnejša od 30 FPS in več, potrebujete računalnik s 4-jedrnim procesorjem, 3 GB OPERATIVNI pomnilnik in grafično kartico, ki ni slabša od Radeon HD 5700 ali podobno Nvidiji. Če upoštevate vsa priporočila, vendar DIRT 2, pojdite na naslednji element.

  Stara programska oprema

  Prepričajte se, da ste znova namestili gonilnikgrafične kartice. To storite tako, da z uradne spletne strani prenesete najnovejšo različico distribucije. Pred namestitvijo morate odstraniti stari gonilnik in znova zagnati računalnik. Nato zaženite namestitev. Med namestitvijo lahko zaslon utripa. Po ponovnem zagonu računalnika ponovno poskusite vklopiti igro.


  Prav tako je treba dodatno upoštevati. Večina iger zahteva DirectX, Net.Framework in Visual C ++. Pakete s to programsko opremo lahko prenesete s spletnega mesta Microsoft. Po posodobitvi ponovno zaženite napravo in dvakrat preverite DIRT 2. Se ne zažene? Potem nadaljujte.

  Preverjanje datotek

  Če predvajate licenčno kopijo, preverite integriteto datotek. V aplikaciji Steam je na primer zelo enostavno. Odprite lastnosti igre in kliknite gumb »Preveri integriteto lokalnih datotek«. Po tem bo program začel pregledovati imenik, kjer je nameščen DIRT 2. Če Steam zazna težave ali poškoduje datoteke, jih bo znova prenesel in namestil.

  Problematika piratstva

  Še ena situacija je, ko se ne sproži DIRT 2 Pirate Flashing. Prvič, lahko prenesete nedelujočo posilstvo, ki nikomur ne pomaga. Preberite komentarje in ocene, da ugotovite, na kateri strani je težava. Če je posilstvo res slabo, prenesite drugo različico. Drugič, piratske igre so pogosto v nasprotju z antivirusom. Preden prenesete zbirko, morate začasno onemogočiti varnostni program, ki lahko blokira delovanje zlomljene izvršljive datoteke ali jo prej blokiranamestitve. Če ne zaženete DIRT 2 in se nič ne zgodi (brez napak, oken z informacijami itd.), Je morda težava v tem, da je datoteke izbrisal protivirusni program. Če želite odpraviti to težavo, odstranite igro, izklopite varnost računalnika in namestite igro. Zdaj veste, zakaj se DIRT 2 ne zažene in kako lahko odpravite vzroke za okvaro.

  Sorodne publikacije