Prenosnik Asus N56VB: pregled, funkcije, pregledi

Asus je eden najboljših proizvajalcev visoko kakovostnih prenosnih računalnikov, tako za delo kot za zmogljivo igranje. Vendar pa v nekaterih primerih uporabniki potrebujejo majhen stroj, ki lahko obravnava večino nalog. Posebej za take potrošnike je bil razvit kompaktni prenosnik Asus N56VB. Kljub svoji skromni velikosti je ta prenosnik popolna multimedijska postaja. V tem primeru je razvijalec uspel doseči popolno ravnovesje odlične zmogljivosti, visoke kakovosti zvoka in slik s ceno.


Za popolno upoštevanje vseh prednosti in potencialnih slabosti enote vam ponujamo kratek pregled prenosnega računalnika Asus N56VB, ki se mora začeti z videzom naprave.

Oblikovanje

Prvi modeli serije N so postali prava vizitka proizvajalca. Glavna potrditev tega je nagrada, ki jo je Asus prejel na enem od prestižnih oblikovalskih natečajev Red Dot. Navzven je elegantno ohišje prenosnika Asus N56VB dopolnjeno s kovinskim pokrovom pokrova. Logotip podjetja se elegantno ujema s celotnim videzom naprave. In seveda, nihče ne bo stal pred valovitimi rešetkami, ki pokrivajo zelo močne zvočnike.

SonicMaster Premium

To tehnologijo je razvil proizvajalec v povezavi z Bang & amp; Olufsen ICEpower. Ta praksa ni nova za Asus, saj je bil ta modul prisoten na vseh prenosnih računalnikih serije N. Če na kratko opišete SonicMaster, potem je to posebna programska oprema, ki omogoča večkratno uporaboizboljša zmogljivost avdio sistema naprave. Tako je kakovost zvoka najboljša. Tak uspeh doslej ne more pohvaliti drugih proizvajalcev.


Poleg tega SonicMaster vključuje prenosni subwoofer, ki omogoča Asus N56VB dober zvok.

Produktivnost in mobilnost

Kot pri prejšnjih modelih ima nova naprava moderni modul Super Hybrid Engine II. Zaradi tega se prenosni računalnik Asus N56VB hitro preklopi v stanje mirovanja in se v nekaj sekundah umakne. Hkrati procesor takoj začne delovati v polni sili, kar lahko bistveno skrajša čakalni čas, dokler stroj ne »pospeši«. Še en lep odtenek je funkcija USB Charger +. Zahvaljujoč njej iz prenosnega računalnika lahko vedno polnite vse pripomočke.

Prednosti modela

Glede na stroške prenosnega računalnika Asus N56VB (približno 28 tisoč rubljev) ima zelo spodobne lastnosti. Med glavnimi prednostmi so:
 • Zmogljiv procesor s štirimi jedri in visokokakovostni sistem za rekuperacijo toplote, zaradi česar se avto hrupno in praktično ne segreva.
 • Priročen mat zaslon, ne sveti pred sončno svetlobo. V tem primeru ima monitor velik kot gledanja in bogat barvni razpon.
 • Tipkovnica prenosnika Asus je opremljena z osvetlitvijo na treh ravneh. Postavitev je digitalna.
 • Kljub dejstvu, da se prenosni računalnik ne igra, je odličen pri številnih nalogah.
 • Ohišje naprave je izdelano iz kakovostnih in trajnih materialov.
 • Na zunanji strani je laptop precej težakpravzaprav je njegova teža le 27 kg.
 • Če primerjate kakovost zvoka, je to veliko bolje kot pri podobnem modelu V3 proizvajalca Acer.
 • Namestitev sistema Windows 8.
 • .

  Slabosti

  Če primerjamo ta model z Acerjevim V3, se zdi barvni prenos N56VB zamegljen. Poleg tega ima prenosni računalnik nameščen tudi zaslon, ki ni IPS. Po drugi strani pa je to pomanjkljivost mogoče opaziti z namestitvijo dveh avtomobilov drug poleg drugega. Če primerjate model N56VB z N55F istega proizvajalca, potem je druga naprava bolje izvedena multimedijske tipke. Poleg tega ima prenosnik v prejšnji seriji možnost dodatnih funkcij z uporabo Fn +. Tudi mnogi so nezadovoljni z dejstvom, da morajo samostojno integrirati pomnilnik SSD. Podobna storitev v servisni center stane približno 1700 rubljev. Zato je treba določiti, koliko stane prenosni računalnik Asus N56VB, zato je treba temu znesku dodati denar, potreben za njegovo nadgradnjo. Kot pri 55. modelu, se na pokrovu, ki pokriva zvočnike, pojavi rahla reakcija. Včasih, ko se glasbene datoteke predvajajo pri polni glasnosti, se plošča začne malo mešati. Omeniti velja tudi dejstvo, da brezžično omrežje Wi-Fi v tem modelu deluje le pri 24 GHz, kar lahko povzroči težave pri sprejemanju signala. Poleg tega se nekateri napredni uporabniki soočajo s težavami pri razstavljanju enote. Ker je pri netbook oblikovanju drugačen, to vodi do dejstva, da je zelo težko neodvisno nadomestiti potrebna vozlišča. Vsi moduli se nahajajo neposredno pod tipkovnico prenosnika "Asus", kipriključena na matično ploščo in hrbtni pokrov. Tako bo za čiščenje, na primer, ventilatorja naprave potrebno popolnoma razstaviti stroj.
  Kljub temu se vse opisane pomanjkljivosti nanašajo samo na napredne uporabnike. Za izpolnitev glavnih nalog te enote je dovolj.

  Prenosni računalnik Asus N56VB: Funkcije

  Kot pri vsaki drugi tehnologiji, je ta prenosnik kupljen z enoletno garancijo. Pomnilnik prenosnika je 1600 MHz, njegova največja velikost pa je 8 GB. V tem primeru je na trdem disku na voljo 1000 GB prostega prostora.
  Prav tako je "avto" opremljen z optičnim pogonom DVD-RW, ki deluje pri 5400 vrt /min. Širokozaslonski mat zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik je opremljen z LED osvetlitvijo. Če govorimo o dimenzijah, potem je diagonala monitorja le 156 palcev. Vendar pa je to dovolj za polno delo na prenosnem računalniku. Ko že govorimo o priključkih, je "stroj" opremljen z vsemi potrebnimi izhodi: LAN, USB 2/3 mikrofon itd. V tem primeru je prenosni računalnik opremljen z zmogljivostjo baterije 5200 mag. To je dovolj, da enota deluje v 3 urah brez povezave z omrežjem. Na notranji strani pokrova je 13 MP kamera, opremljena z vgrajenim mikrofonom in zvočniki.

  Prenosnik Asus N56VB: Reference potrošnikov

  Če govorimo o mnenjih kupcev, potem prevladujejo pozitivni komentarji. Mnogi ugotavljajo, da ima ta model konkurente drugih proizvajalcev. Vendar so njihovi stroški veliko višji. S korelacijocena /kakovost N56VB je dobil le najboljše ocene.
  Mnogi pravijo, da ta model ni zanimiv samo za določen modul ali možnost, ampak za vrsto prednosti, ki jih je proizvajalec dobro premislil. Torej, morda enota v resnici ni igra. Vendar pa so vsi ugotovili, da multimedijski del te enote preprosto nima enakih. Vendar pa so nekateri uporabniki opazili tudi precej počasen HDD, ki ga je treba zamenjati z bolj izpopolnjenim SSD-jem. Po tem avtomobil izgubi garancijo. V primeru okvare je treba napravo popraviti na lastne stroške. Glede na parametre enote in njeno relativno nizko ceno, je vredno reči, da je N56VB odlična izbira. Prav tako je treba upoštevati, da si svetovno priznani proizvajalec res zasluži zaupanje. Vsi izdelki Asus je bil vedno znan po svoji kakovosti gradnje in dolgi življenjski dobi.

  Če povzamemo, je vredno reči, da je ta model še en visokokakovosten in večnamensko vozilo podjetja Asus. Čeprav so nekateri uporabniki v tej enoti našli nekaj slabosti, se vse slabosti običajno nanašajo le na bolj zapletene manipulacije z napravo. Če uporabnik ne namerava nadgraditi prenosnega računalnika ali kopati v njegovo "notranjost", bo ta model najboljša možnost.

  Sorodne publikacije