Kako priti do žaganega krova. Skyrim: Gradbeništvo

Posodobitev Hearthfire, poleg drugih sprememb in inovacij, je Skyrimu omogočila, da zgradi svoj dom. To vam omogoča, da ne le bistveno diverzificirajo igro, ampak tudi samo počitek v odmoru med izkorišča.

Seveda bo potrebno porabiti določeno količino teh sredstev za gradnjo doma, kot so glina, steklo, kamen in žagovina. Skyrim ponuja več možnosti za njihovo pridobivanje, pri čemer mora biti vsak posebej pozoren. V tem članku boste našli vse informacije o škropilnih listih.


Osnovni način

Če potujete po svetu iger, se lahko na njenih prostorih srečate z žagami, na katerih je narejen potreben vir - krovna žaga. Skyrim je bogat z gostimi gozdovi, zato ni presenetljivo, da je predelava lesa postala ena glavnih dejavnosti lokalnega prebivalstva. Če želite naročiti blago, se morate pogovoriti z lastnikom žage in mu plačati 200 zlata. Poleg tega, če ne veste, kje lahko vzamete razpršeni krov v Skyrim, ali pa preprosto ne želite zapustiti svojega doma, lahko od upravitelja zahtevate, da izvede operacijo za vas in se tako prikrajšate za pretirano vožnjo. Upoštevajte, da dnevniki ne bodo dodani v inventar junaka. Namesto tega se bodo pojavili poleg konstrukcije v obliki nizov. Prav tako ne pozabite na visoke stroške vira, zato pred nakupovanjem poskrbite, da boste imeli potreben znesek.

Lastna proizvodnja

Če želite, lahko brezplačno prejmete žaganje. Ugodnost "Skyrim" ni prikrajšana za to možnost. Če želite to narediti, morate iti na žago, se pogovorite z lastnikom in ga prosite za dovoljenje za proizvodnjo drva. Takoj se ne bo strinjal, zato boste morali najprej na kakršenkoli način zadovoljiti obrtnika. Na primer, lahko delate logger za določen čas in tako izboljšate svoje razmerje.


Ko se boste dogovorili z lastnikom, vam bo omogočil uporabo žage in rokovanje z lesom. Po vsakem proizvodnem ciklu boste prejeli 10 enot proizvodnje, ne da bi za to porabili denar. Ta metoda vam omogoča, da prihranite majhno količino, čeprav traja veliko več časa.

Pot za ljubitelje goljufij

No, končno, obstaja način, da zdravimo in takoj dobimo žagan krov. "Skyrim", kot veste, ni brez goljufij, od katerih bo samo eden od njih omogočil pridobitev potrebne količine katerega koli vira.
Da bi dobili dnevnik škropljenja, morate v ukazno mizo vnesti ukaz "player.additem ХХ00300е". Tukaj namesto "XX" je treba števila od 01 do 04 nadomestiti z vrstnim redom namestitve dodatka Hearthfire. Najpogosteje vrednost, ki jo potrebujete, bo enaka 04, če pa goljufija ne deluje, lahko poskusite druge številke. Tako lahko kadarkoli prejmete dnevnike v neomejenih količinah in ne boste porabili za to dragoceno zlato. Ampak ne pozabite, da uporaba goljufa kvari užitek igre, zatoposkusite jih uporabiti čim redkeje.

Sorodne publikacije