Preberite, kako nadgraditi svoj predvajalnik Flash v računalniku

Skoraj vsak uporabnik sodobnega interneta je naletel na takšno aplikacijo Flash Player, vendar še pogosteje z njeno odsotnostjo, zaradi katere je prišlo do napak, zaradi katerih ni bilo mogoče videti animacij in videov na različnih mestih. V tem članku vam bomo podrobno predstavili, kako nadgraditi »Flash Player« v računalniku. Ta članek je zelo priporočljivo za uporabnike, ki uporabljajo operacijski sistem Windows, ker je bil namenjen njej in ustvarjen je bil "Flash Player".

Kaj je Flash Player

Precej veliko uporabnikov uporablja internetno povezavo visoke hitrosti vsak dan, vendar le majhen del razmišlja o tem, kako je vse organizirano, vendar v tem članku ne rešujemo le problema z grafičnimi elementi, ampak povejte nam tudi, kaj je slavni Flash Player.


Pri ustvarjanju interneta nihče še ni vedel, kako bodo vsi podatki obdelani in poslani iz računalnika v računalnik, kar so razumeli s poskusi in napakami. Vsako leto je tehnologija postala bolj dostopna, cena komponente je bila nižja, in število programerjev dobesedno zaskalovala, ker so nekateri začeli program malo ali ne iz srednje šole. Vsako leto se je pojavilo vse več standardov za spletne strani, vendar so se v določenem trenutku veliko velikih podjetij strinjalo, da bodo uporabljale samo eno, tako da se lahko katera koli naprava brez težav poveže s katerim koli strežnikom. Ista pot je čakala tudi video datoteke, katerih širitev je bila precejšnja.


Za vse vrste animacij je zdaj dovoljeno uporabljati samo Adobe Flash Player, saj je ta spletni program mogoče zaslužiti v rokah celo neizkušenega uporabnika. Vsako animacijo, video, brskalniško igro uporablja »Flash Player«, vendar ga vsi standardni izdajatelji brskalnikov ne postavijo v brskalnik, vse zaradi kompaktnosti, zato je problem, kako nadgraditi »Flash Player« na računalniku, vsako leto nastavljen pogosteje in pogosteje. V tem članku je problem v celoti rešen.

Kako posodobiti v "Yandex" "Flash Player" (na računalniku)

Omenili smo že, da niso vsi brskalniki iz Boxes opremljeni s podobno programsko opremo. Ne skrbite, ker je to dejstvo mogoče hitro popraviti, morate imeti dostop do hitre internetne povezave.
 • Na vaš brskalnik gremo na spletu, v našem primeru je to »brskalnik Yandex« in nima trgovine, zato obiščite spletno trgovino Google Chrome ali spletno mesto, ki razširja razširitve za vaš brskalnik.
 • V iskalni niz vnesemo "Flash Player" in prenesemo najbolj razvrščeno različico.
 • Znova zaženite brskalnik, da bodo posodobljene vse nastavitve.
 • Če vas skrbi, kako nadgraditi "Flash Player" na računalniku "Opera", je situacija enaka, vendar ne povsem, saj ima Opera enako razširitveno internetno trgovino, kjer ste kadarkoli in brez registracije, lahko prenesete zgoraj. Mimogrede, število prenosov in namestitev te PO je neomejeno.

  Kako pravilno posodobiti"Flash Player" na računalniku

  Ta podpostavka ni samo tako imenovana, ker v njej ne bomo namestili razširitve Flash Player, temveč celotno aplikacijo. Kako se razlikujejo? V prvi različici ta program deluje samo v določenem brskalniku, v drugem pa deluje za vse, tudi za tiste, kjer ni razširitve, a pomanjkljivost je, da morate redno posodabljati »Flash Player«
  .
  Navodila za posodobitev "predvajalnika Flash" v računalniku:
 • Zaženite brskalnik in pojdite na uradno spletno mesto programa Flash Player.
 • Takoj boste obveščeni, da je vaša različica zastarela in jo je treba posodobiti, nato pa boste pozvani, da prenesete datoteko.
 • Odstranite vse dodatne oznake, vendar šele nato prenesite.
 • Počakajte na celoten prenos na vašem računalniku.
 • Namestite program z dodatnimi oznakami oglaševalcev.
 • Ko podatki niso preveč zapleteni, bodo vsi vaši brskalniki uporabljali najnovejšo različico programa Flash Player. " Mimogrede, bodite pozorni na vsak kljukic in na vsako vrstico, za katero se strinjate med namestitvijo, ker lahko nepazljivost povzroči prenos neželenih programov v računalnik.

  Goljufi

  Če kdo od vas predlaga, da ga prenesete, vam močno priporočamo, da ne greste skozi povezavo, ker obstaja velika verjetnost, da bo računalnik okužil viruse. Dobro spletno stran lahko preučimo, če ima tesna povezava v brskalniku na strani zeleno ikono - to pomeni pozitivne povratne informacije tisočim uporabnikom po vsem svetu. Če je ikona rdeča ali rumena,potem vam priporočamo, da ne vnašate nobenih gesel, niti ne potrebujete ničesar, preprosto zaprite stran varno. Tako lahko prepoznate izvorno spletno mesto Adobe Flash Player.

  V zaključku

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako nadgraditi "Flash Player" v vaš računalnik, saj je to znanje obvezno, ko aktivno uporabljate brskalnik in internet. Pojdite in prenesite le priljubljene in priporočene vire, da se zlonamerni ljudje ne morejo povzpeti v vaš računalnik.

  Sorodne publikacije