Kako dobiti obleko v Warface? Opis kostumov

Do sedaj so spletni strelec dobesedno zajeli trg iger na srečo. Med njimi je posebej poudarjen projekt studia Crytek, imenovan Warface. V njem je na ducate priložnosti prepletenih z dinamičnimi bitkami, ki ustvarjajo osupljivo vzdušje. Najnovejša posodobitev je prinesla številne inovacije. In zdaj so vsi igralci zainteresirani, kako dobiti obleko v Warface? Skupno je nekaj sprememb. Vsi so prosto dostopni.

Opis spletnih iger

Projekt Warface uspešno deluje v industriji že več let. Razvijalci nenehno spremljajo njihovo ustvarjanje, ustvarjajo dodatke, zadovoljujejo uporabnike z dogodki. Igralni sistem je podoben vsem spletnim strelcem. Oseba vstopi v svoj račun in se pojavi v preddverju, kjer ima dostop do niza funkcij in neposrednega vstopa v bitko. Spopadi potekajo skozi sistemski boj z nekaterimi pogoji. Ustreli so različni glede dinamike in raznolikosti.


Avtorji so ustvarili veliko orožja, ki se kupijo za realne valute ali igralne objekte. Poleg tega obstaja možnost spreminjanja videza. Za to bi morali vedeti, kako priti do obleke v Warface. Konec koncev, popolnoma preoblikuje vojaka na bojišče.

Kako so se pojavile kože?

Leta 2010 so igralni menedžerji izumili sistem vlaganja pravega denarja v igro, ki ne vpliva na igranje. Takšen rezultat je povzročil številne spremembe v videzu predmetov. Od orožja in konca z vojaško obleko se lahko vse spremeni. Studio Crytek je odšelna isti poti v svojem projektu in uvedel element, kot so kože. Ena od najnovejših posodobitev je bila priložnost, da se opremi Psyche, Nomad in Prophet - junaki serije Crysis.


Od takrat govorjenje o tem, kako lahko dobite obleko v "Warface", ne utiša. Ljudje, ki so igrali to linijo in so njeni oboževalci, so si zastavili prednost - pridobili opremo legendarnih rešiteljev planeta od tujcev. Lov na kostume je še zdaj. Na bojišču, en pogled na letalo hitrega napada s pogledom na univerzalnega borec meče sovražnike v tresenje. Že iz tega razloga morate vedeti, kako dobiti "Crysis" denarnico v "Warface".

Razlike pri nakupu opreme

Konec avgusta se je na računih igralcev pojavila posebna ponudba o tem, kako dobiti obleko v Warfiesu. Razvijalci so ponudili nakup celotnega sklopa štirih vrst za 3500 kreditov. Srečniki, ki so uspeli uspešno opraviti nakup, so lahko zase prihranili denar. Konec koncev se je cena skoraj podvojila. V trgovini z igračami so oblačila kupljena v kompletu, vendar stroški akcije niso več pomembni. Hočem takoj opozoriti, da ni nobenega načina, da bi brezplačno kupili obleko v Warface-u. Viri v omrežju, ki ponujajo podobno vsebino, so običajni prevaranti. Najverjetneje bodo predlagali prenos domnevno programa, ki ima veliko izgleda. Žal pa takšnih priložnosti ni. Uporabnik bo verjetno prenesel zlonamerno orodje in povzročil težave z delovanjem naprave. Take aplikacije pogosto kradejo podatkeračunov. Zato bodite pozorni, ko se srečujete s podobnimi ponudbami. Vse uradne informacije o prihajajočih promocijah, prodaji bonusov in popustov so na voljo samo na strani razvijalca.

Opis nanozitivov

Razlog za priljubljenost te oblike iz igre "Kriza" je v priljubljenosti serije. Legendarni borci v takšnih kostumih so se borili proti vojski tujcev. Zunaj izgleda kot obleka, ustvarjena z milijoni vlaken, ki uporabljajo nanoplastice. Na glavi vojaka je čelada, ki zapira obraz pod masko rdečega stekla. Pomemben element so konture mišic telesa. Vojak ima vedno veliko fizično obliko in ta koža poudarja vse vabe in izbokline mišic. Drug pomemben razlog, zakaj morate vedeti, kako priti do obleke iz Warfacea, je njegova redkost. Le malo igralcev je pripravljenih dati denar za nakup seta, čeprav je trenutno najbolj privlačen v igri. Projekt ne ustavi razvoja in se hitro premika naprej. V prihodnosti je možno, da bodo v seriji iger v projektu Warface tudi drugi popularni elementi. Navijači bi radi videli, na primer, Nomadni lok ali Psyche orožje, vendar zadnja beseda ostaja samo za avtorje.

Sorodne publikacije