Napaka »Ni ekip« (Android): Kaj storiti?

Kljub dejstvu, da se operacijski sistem Android, kot izpeljani "Linux", šteje za precej stabilen in zanesljiv, še vedno ni zavarovan pred različnimi vrstami napak in napak. Toda večina teh napak nastane zaradi zunanjih dejavnikov, ki niso povezani z delom samega operacijskega sistema. Težave s strojno opremo naprave (ne glede na vzrok njihovega nastanka), ki so jo povzročile napake na internetu, nepravilne posodobitve prenosa ali napačne pozitivne rezultate s strani uporabnikov - vse to lahko neposredno ali posredno vpliva na zmogljivost pripomočka. V teh primerih lahko lastniki naprav Android, ko so vklopljeni, prikažejo nepričakovan logotip operacijskega sistema in njegovo poznejše zagon ter sporočila iz obnovitve sistema Android: "Ni ukazov". Kaj storiti, ko uporaba plina ni mogoča? Konec koncev, pametni telefon ali tablični računalnik se ne manifestira več, saj se spremeni v ti opeko.


Sporočila iz operacijskega sistema Android "No Teams". Kaj storiti?

Če se ta pripomoček prikaže na pripomočku, vendar ni bilo nobenih manipulacij z napravo, preden je bil zagnan (to pomeni posodobitev operacijskega sistema, zamenjavo strojne programske opreme ali pridobitev privilegijev superuporabnika) in je bilo normalno, lahko poskusite na več načinov. Ti vključujejo: pridobivanje baterije, ponovno zaganjanje, preverjanje pomnilniške kartice in skupine stikov vsake od sedmih kartic.

Izpušni akumulator

Pomemben del trenutno razpoložljivih naprav v rokah uporabnikov je opremljen s klasično izmenljivo baterijo. Izvlečekne bo težko, še posebej za lastnike nekaterih starih android-pametnih telefonov, predelke sedmih kartic in pomnilniške kartice, ki se lahko nahajajo tik pod baterijo. Ta postopek so zagotovo naredili več kot enkrat.


In če naprava v normalnih okoliščinah ne podpira zamenjave baterije in se njen lastnik sooča s sistemom Android „Ni ukazov“, kaj bi potem bilo treba storiti? Boste morali bodisi opustiti to vrsto metode bodisi, če poiščete shemo določenega pripomočka na internetu ali gledate video, poskusite sami razstaviti baterijo. Na žalost, ne vsaka naprava je predmet razstavljanja "na koleno", in tudi najpreprostejša razstavitev kompaktne tehnologije nima vseh uporabnikov. Od te večine uporabnikov ta možnost ni primerna.

Ponovni zagon naprave

Če baterije ne morete odstraniti, lahko poskusite znova zagnati napravo tako, da pridržite zunanji gumb za napajanje. Odvisno od blagovne znamke in modela določenega pripomočka se ta gumb lahko nahaja na dolgi strani ali na vrhu pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Za ponastavitev napajanja, pritisnite gumb deset sekund, nato ga spustite in po kratkem času ponovno pritisnite, kot pri običajnem vklopu. Če s tehnično stranjo (polnjenje strojne opreme) ni težav, je možnost za normalno obnovitev naprave precej velika. Ne glede na uporabljeno metodo je treba napravo, ki se prazni z energijo, hraniti nekaj minut in nato vstaviti baterijonazaj in poskusite vklopiti napravo. Če je elektronika gadgeta v redu, ponastavitev napajanja najpogosteje pomaga in pametni telefon se bo verjetno zagnal v načinu delovanja.

Preverjanje pomnilniške kartice in kartice SIM

Možne situacije, v katerih je samo pomnilniška kartica okvarjena, je napaka sporočila Android "Ni ukazov". Kaj storiti? Odstranite microSD iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika in poskusite zagnati napravo brez kartice. Podobna situacija (čeprav precej redka) in s sedmimi karticami: morda je težava v slabem stiku sim cone z terminali za pripomočke, ki se pogosto kaže pri uporabi modularnih sim kartic.

Nastavitve popolne ponastavitve

Ta metoda se uporablja, če nobena od opisanih rešitev ni pomagala in telefon trmasto prikazuje sporočila iz operacijskega sistema Android "Ni ukazov". Kaj storiti v tem primeru, pozove vgrajeni pripomoček za obnovitev. Če ga želite zagnati, se kombinacija "Power Button + Volume Down" najpogosteje uporablja, ko je naprava izklopljena za 3-4 sekunde. V spodnjem posnetku zaslona je v Lenovo na voljo sporočilo »Brez ukazov« za Android. Kaj storiti in kako popraviti napako? Pomoč pri ponastavitvi nastavitev za ponastavitev.
Zaslona ne morete uporabljati, vsa gibanja v meniju se izvedejo s tipkama za glasnost, za izbiro pa je odgovoren gumb za vklop. Kazalec morate premakniti na linijo za brisanje podatkov - tovarniške nastavitve in potrditi izbiro s pritiskom na Power. Postopek obnove traja nekaj časa, vsi podatki in aplikacije se popolnoma odstranijo, sistem pa se vrne v stanje "škatle. "

Spremenite vdelano programsko opremo

Dovoljeno je združiti obnovitev pripomočka s spremembo vdelane programske opreme. Toda naprava se ne zažene, kot bi morala, in zaslon - Android Recovery "Ni ukazov". Kaj storiti, ko sprememba strojno-programske opreme ni na voljo standardno? To storite tako, da napravo povežete z računalnikom s kablom USB, nameščenim v gonilniku osebnega računalnika, kot tudi z vdelano programsko opremo, ki je potrebna za vdelano programsko opremo. Poleg tega mora biti baterija pripomočka pred zagonom vdelane programske opreme povsem napolnjena, saj postopek povzroča resno obremenitev baterije.
Uporaba določenega programa je odvisna od specifičnega modela naprave: pripomoček za interakcijo z napravo prek računalnika je velik in za pridobitev informacij o tem, kateri je primeren za namestitev nove programske opreme na določen model pametnega telefona ali tabličnega računalnika, lahko na specializiranem spletu - viri Vsak od njih je običajno opremljen z resnim opisom, ki ureja vsako dejanje uporabnika.

Sporočila Android OS "Ni skupin": kaj storiti, če nič ne pomaga?

V primerih, ko nobena od izvedenih operacij ni dala rezultata, ostane le ena - pritožba v servisni center. Strokovnjaki imajo vse zmožnosti za diagnosticiranje naprav, lastnik pripomočka pa bo hitro odgovoril na vprašanje, ki onemogoča normalno delovanje naprave, ter predlaga rešitve za težavo.

Sorodne publikacije