Vertebra v "Terariyi", kjer lahko dobite in za kakšno rabo?

"Terraria" je organski material, ki se še naprej aktivno uporablja za vabe še posebej nevarnih pošasti in ustvarja močan napoj. Zato je pomembnost lekarne še vedno na visoki ravni, potrebno pa je le skrbno preučiti mesta, kjer jih je mogoče dobiti. Najprej pa bomo pozorni na edinstvenost tega elementa.

Kaj je ta tema?

Kot smo že omenili zgoraj, ima vretenčar v "Terarii" organsko podlago in se uporablja kot vaba. Uporabite ga lahko tako, kot želite, toda samo z njim lahko naletite na Cthulhuja in druga nepristranska bitja. Vprašaš, in kaj je smisel? V takšnih primerih je enostavno tekmovati s takšnimi pošasti, saj izločajo pomembne sestavine. Ostaja samo, da skrbno razmisli o bitjih, ki vam lahko pomagajo, da dobite določen vir. O njih bomo še naprej govorili.


Iz nekaterih pošasti je izkopan?

Recepti "Terorizem" včasih zahtevajo stalne bitke. Ta primer je zgleden primer tega, kaj boste morali loviti za pošasti. Seznam izvlečkov vključuje naslednje ustvarjanje:
 • Lyceimosstr - izboljšan zombi, ki lahko odpre vrata in skoči visoko. Bodite previdni, sovražnik je dovolj močan in nevaren.
 • Crimer je grozljivo in neprijetno bitje, ki spominja na mnogokotnik. Ampak, če je vaš lik dobro oborožen, potem ubijanje te pošasti ne bo delovalo.
 • Krvavi drsnik -nevarni in neprijetni pajek. Hitro se premika, lahko okreva in povzroči veliko škode. Da bi se s tem ukvarjali, lahko neposredno udarite v lok.
 • Leteči pogan je še en nevaren sovražnik, ki lahko ne le veliko poškoduje in preide skozi stene, ampak tudi nevidnost. Bodite prepričani, da uporabite "Poison of the Hunter", da vidite to pošast.
 • Boriti se bo treba dolgo in trdo, saj so sovražniki precej nevarni in nepredvidljivi. Edini kraj za življenje je "krimski", kjer boste zlahka naleteli na celo skupino pošasti. Priporočamo vam, da se za to potovanje dobro pripravite, saj boste v vsakem primeru potrebovali sestavine za recepturo "Therapy", ki izvirajo iz njih. Kar se tiče samega vretenca, pade z verjetnostjo 33%, kar je seveda prijetno, saj dolgo bivanje v takšnem okolju - ni najboljši čas za ohranjanje.


  In če vam uspe zbrati potrebna sredstva, se vam ne mudi, da bi se veselili, saj se težko dogodivščine pravkar začnejo. Konec koncev se obrnemo na vprašanje uporabe sestavine, in kolikor vemo, se uporablja za priklic nevarnih sovražnikov.

  Kaj lahko uporabite?

  Zdaj bomo analizirali glavne smeri glede tega, kaj lahko naredimo iz vretenca v "Terarijah". Kot smo že omenili, je ta sestavina koristna za klicanje, vendar to nikakor ni edina funkcija. Zato takoj predlagamo, da preberete seznam razpoložljivih dejanj:
 • Bloody Spine - grozna stvar, ki velja izključnoza klic Cthulhu. Ni potrebno upati, da se bo takšna mogočna pošast popolnoma pojavila, saj se bo morala ukvarjati z njegovimi možgani. Za ustvarjanje bodo potrebovali krvavi ali demonski oltar in vretenca (15 kosov).
 • Mehanski črv je univerzalna vaba, ki lahko povzroči, da se uničevalec bori. Ampak ne mudi, morate najprej ustvariti sova, zbiranje vretenc (6 kosov), Duše noči (6 kosov), In tudi potrebujejo železa ali svinca ingoti (6 kosov).
 • Bojni napoj je zanimiv element, ki vam omogoča, da uredite zakol. Ko se uporablja, pospeši gobico pošasti za 50% in podvoji število pošasti. Podobno zdravilo uporabite bolje kot dobro pripravljen junak. Če želite ustvariti boste morali najti alkimistično mizo, boste potrebovali steklenico vode (1 kos), Smrt trava (1 kos) in vretenčar (1 kos.).
 • Zahvaljujoč temu razširjenemu obsegu boste odkrili veliko zanimivih značilnosti. Glavna stvar je biti pripravljen na njih in uspeti kljub vsem težavam.

  Zakaj je ta sestavina tako pomembna? Kot zaključek bi rad opozoril na pomen uporabe vretenc. Zahvaljujoč njemu lahko ustvarjate ne le močne in učinkovite napitke, ampak tudi redke šefove. Da, težko se je boriti z njimi, vendar bi morali razmisliti o dobrem plenu v obliki redkih virov in predmetov, kot tudi veliko izkušenj za črpanje. Če se želite hitro razviti in ne poznate meja plovila, boste morali uporabiti vretenca v "Terarijah" v katerem koliprimeru. Vaša prednost v tem primeru je priložnost, da se pripravite na nevarno bitko. Zapomni si te nianse in uspeh.
  Zdaj imate vse informacije o vretencah v "terorizmu". Spoznali ste kraj sani, pošasti, ki jih želite ubiti, in celo o koristnem učinku obdelave. Še vedno je treba uporabiti vse prejete informacije in odkriti veliko novih priložnosti.

  Sorodne publikacije