Sprejemanje in pošiljanje informacij je pravi uspeh

Vsako gibanje človeške misli je posledica sprejete informacije in vsak ukrep je rezultat prejetega razmišljanja. Med zaznavanjem in reakcijo je zbrana življenjska izkušnja, znanje in spretnosti: sprejemanje in pošiljanje informacij je predvsem nezavedni proces. Mnogi ljudje delajo na polnem avtomatu.

Povezava med nezavednim in zavestnim je tako velika, da ni dvoma: zaznana oseba, ki ve, kaj počne, ne ve, kako, konča v enakem številu na lastne izkušnje in znanje.

Sprejemanje in pošiljanje informacij je pomembno.

Računalniške tehnologije so dosegle najvišje tocke, ustvarile so veliko obetajočih oblik predstavitvenih in obdelovalnih algoritmov, vendar še vedno ni videti, kot da je vzpostavljen v človekovem obstoju.


S katerim koli programom oseba najprej uporablja izkušnje in znanje razvijalca, jo razume in deluje na podlagi svojih algoritmov. To je neprijetno. Človek - to ni uporabnik, zato je postalo običajno, da kličejo tiste, ki so bolj ali manj obvladali tipkovnico in se približali računalništvu. Toda tudi potem, ko je postal uporabnik, oseba zanj uporablja najboljše orodje, ki mu je na voljo. Nihče ne posveča pozornosti takšnemu zaničevanju odnosov razvijalcev programov in informacijskih sistemov do svojih strank. Ustrezen in absolutno realen bo odnos osebe do razvijalca programa, ki meni, da je obdelava in prenos informacij - to njen element.

Uporabnik - skoraj vedno ni "kotliček"

Sprejemanje informacij katerega koli programa - posebnega algoritma in kako bo uporabnik opravil svoj del dialoga, je odvisno od tega, ali bo program poslal kot rezultat.


Tukaj formula "sprejemanje in pošiljanje informacij" sploh ni način, kako je sprejeta, temveč kot jo je določil nekdo drug. Na proces razvoja programa vplivajo različni strokovnjaki, končni rezultat pa programer (razvijalec). Rezultat so strokovne izkušnje ustvarjalcev in akumuliranih razvijalcev - tretjih oseb, ker uporabljajo svoje delo na naslednjih področjih: shranjevanje in prenos informacij, njihova analiza, oblikovanje odločitev, umik pravil in tako naprej.
Včasih je razum nerazumljiv, pa tudi tisti, ki so lahko prevzeli določene oblike dialoga, ki jih obravnava drug program, spletno mesto, scenarij, informacijski sistem, oziroma oseba, ki je v življenju dosegla socialno blaginjo, to je objektivno sposobno sprejemati in uporabljati informacije ročno. Priznanje znanja neznanega programerja uči tistega, ki ve, kako živeti, kaj storiti, kako sprejeti in poslati informacije - to je kot v starih dobrih časih: jajca za čudovit navdih sta se odločila, da tiča nauči kljukati zrna. Programer je delo, ne eksperimentiranje z informacijami, njegovimi viri in potrošniki.

Toda programer je redka strokovnjakinja.

Nedavno, v devetdesetih letih, v devetdesetih letih, poleg oživitve in družbenega preobrata, v družbenem prostoru, v ožjih informacijskih prostorih, so vladali klasiki pisma: program, ne glede na stil pisanja, je vključeval: sebiizvajalec, naročnik in programer.
Stranka je zagotovila predmetno področje, programer pa jo je formaliziral in izdelal algoritem, ki je bil očitno potreben večkratni obdelavi, dokler proces ni bil utrujen od ene od strank. Toda vse so bile dejansko. Pojav objektno usmerjenega programiranja je omogočil, da se vse od glave do pete. Vendar pa javna zavest ni bila pripravljena nadzorovati procesa. Razume se, da so programerji v klasične in znane okvire zanje zelo učinkovito postavili zelo sveže in perspektivne ideje.
Namesto manipulacije s predmeti stranke, trenutni program manipulira okna, gumbe, skripte, pravila in druge stvari, ki so na voljo programerju. Stranka sploh ne razume ničesar, programi so ponovno napisani, izpopolnjeni v celotnem obdobju njegovega obstoja. Spet je vse v poslu.

Dinamika priložnosti

Informacije so vedno spremljale ustrezna orodja. Očitno to ni iz sfere, ki je znana, vendar ima vsaka stopnja človekovega razvoja informacijski prostor in sredstva manipulacije v njem. Informacij sploh ni bilo treba upravljati, temveč vplivati ​​na proces sprejemanja in pošiljanja informacij - to se naredi v katerem koli programu (v kateri koli zasebni sferi) brez težav. To bi bila želja na strani procesa

Sorodne publikacije