Kako postaviti fotografijo fotografijo v Instagram: vodnik po korakih

Po izidu šestega "iPhonea" so postale priljubljene "žive" fotografije. Animirani posnetki so bolj zabavni kot običajno. Združujejo elemente fotografij in videa. Mnogi ljudje se sprašujejo, če je možno fotografijo vnesti v Instagram. Do danes sama socialna mreža ne podpira oblike animiranih slik. Če prenesete fotografijo v svoj profil brez uporabe pomožnih programov, bo slika izgubila živost. Obstaja pa več načinov, na katere lahko shranite animacijo slike. V tem članku si poglejmo, kako dodati fotografijo v Instagram. Ustvarjalci "Instagrama" so razvili program "Boomerang". Z njegovo pomočjo je možno združiti več fotografij, da bi ustvarili posnetek v živo, nato pa pripravili animacijo, ki jo lahko delite s prijatelji v družabnih omrežjih, vključno z "Instagramom".


Kako delati z aplikacijo Boomerang

Program je brezplačen in ga lahko prenesete v trgovino aplikacij. Deluje na platformi Android in na telefonih iPhone. Najprej morate prenesti in namestiti "Boomerang" na vaš pametni telefon. Po namestitvi zaženite program. Kliknite na "Shooting" - kamera bo naredila deset fotografij zaporedoma, ki se bodo spremenile v "živo ozadje". Ponos programa je, da lahko posnamete slike tako na zadnji kot na sprednji kameri, v animaciji pa je funkcija za pogled od zadaj. Življenjske fotografije se prenesejo v »Facebook« in »Instagram«, potem ko je datoteka prenesena v pomnilnik pametnega telefona.
Zdaj veste, kakoprenesite fotografijo na Instagram prek aplikacije Boomerang.

Slike v živo v iphone-u

Mnogi uporabniki izdelkov Apple ne vedo, kako v fotografiji Instagram namestiti fotografijo s programom "iPhone". V bistvu je vse zelo preprosto, saj ima telefon vgrajeno funkcijo živih slik. Za ustvarjanje animacij pristopi "iPhone" iz šestega modela.


Kako narediti animacijo:
 • Kliknite ikono kamere.
 • V meniju izberite "Live Photo".
 • Ustvarite posnetek.
 • Vendar upoštevajte, da če boste animacijo prenesli neposredno v Instagram, bo postala nepremična. Tukaj ni mogoče opraviti nobenih dodatnih vlog. Medtem ko nalagate fotografijo na Instagram, da ostane dinamična in živahen? Poskušali bomo delati s programom Motion Stills. Lahko ga prenesete v prodajalno programske opreme AppStore. Ko ga namestite, morate v njem odpreti animirano fotografijo. V polju »Oblika« izberite »Videoposnetki«. To je vse, zdaj lahko prenesete posnetek na Instagram, ne bo nepremično.

  Druge aplikacije

  Danes nihče z navadnimi fotografijami ne bo nikogar presenetil, četudi je izdelan z dragimi fotoaparati. Mnogi uporabniki socialne mreže »Instagram« privabljajo naročnike z animiranimi posnetki, ker so taka dela sposobna prenesti človeška čustva. Druga priljubljena aplikacija za sinemografijo je Plotaverse. In kako narediti fotografijo v Instagramu in dobiti klepet, da bi presenetili vašo sliko?
  Aplikacija zahteva registracijo, to je enostavno. Po končani namestitvi se prijavite in prijavite v aplikacijo. Odprite menidržite prst po zaslonu od leve proti desni. Potrebujemo "Plotagraph za ustvarjanje, animiranje" elementa. Kliknite ikono »Dodaj sliko« na dnu zaslona in izberite fotografijo, ki jo želite oživiti. Ko se slika prikaže na zaslonu, kliknite "Mask" na istem mestu, na spodnji plošči. S prstom pokažite dele na fotografiji, ki jih želite "zamrzniti".
  Premer čopiča se lahko nastavi. Ko dosežete želeni rezultat, kliknite gumb »Shrani« v zgornjem desnem kotu. Vstopite v način Animacija. Na mestih, ki jih želite oživiti, kratke črte ustvarjajo puščice, označujejo smer animacije. Na koncu kliknite puščico na dnu zaslona, ​​da vidite, kaj se je zgodilo. Intenzivnost gibanja animacije lahko uredite. Če ste vsi aktivni, kliknite gumb »Skupna raba« (puščica navzgor), da dokončate to datoteko. V meniju izberite "Custom" način. Če želite videoposnetek vnesti v Instagram kot reševalno napravo, morate njegovo trajanje povečati na štiri sekunde. Ostaja le izvoz končnega posnetka.

  Sklep

  Snemografija je zanimiva tehnologija, s katero lahko ustvarite osupljive lepotne videe, bogate in dinamične. Znamka in jo v "Instagram" foto življenje, kot lahko vidite, zelo preprosta, je dovolj, da namestite določene grafične urednike samo.

  Sorodne publikacije