Elven poganjki v Skyrimu: značilnosti, značilnosti

Skyrimski Vilini so zelo napredna dirka, ki je močna konkurenca za vse Tamrielove človeške rase. Zaradi velikega števila oklepov in orožja so imeli v zgodovini vseh vojn veliko prednost, kar jim je omogočilo, da so osvojili še manjše število. Elvenske roke imajo visoko natančnost in veliko izgubo. Zaradi tega predstavljajo veliko nevarnost za nasprotnike.

Značilnosti Arkansasov vilin "Puščice"

Imajo številne koristi. Imajo veliko izgubo, primerljivo z daedrich puščicami, ki daleč presegajo Dverem in navadno jeklo. Za vse to imajo eno veliko pomanjkljivost. Za uporabo elvenskih puščic v Skyrim-u morate porabiti ogromno denarja. Cena takšnega streliva se lahko giblje od 30 do 100 zlata na enoto. Vsak začetnik si ne more privoščiti takšnega užitka.


Kako jih dobiti?

Na elvenskih puščicah v Skyrimu lahko shranite. Ena izmed najlažjih načinov je žepna tatvina. Če želite uporabiti to metodo, je potrebno prenesti določeno raven te spretnosti in poiskati značaj, ki bi ga lahko bili. Puščice imajo ničelno težo, zato je verjetnost uspeha pri kraji izjemno visoka. Drug način je črpanje kovaške dejavnosti. Dovolj je, da dobite 50 stopnjo v tem poklicu, in vsak lik lahko samo-strgate redkostreliva Pri ustvarjanju puščic se uporabljajo elvenski viri, kot tudi hlod, ki se lahko izloči z lomljenim lesom za proizvodnjo drv.

Edinstvene elvenske puščice

Po posodobitvi Skyrim: Downingard ima igralec edinstveno priložnost, da dobi legendarno strelivo za novo aurilsko orožje. Po prehodu ploskve DLS igralec lahko dobite lok prastar boga, in tudi strgala za njega posebne, "sončne" elven puščice. V "Skyrimu" imajo zelo nenavadno funkcijo - ko jih posnamejo na soncu, povzročijo mrk, ki je uporaben za vampirje.

Sorodne publikacije