ERIP "Izračun" sistem: povezava in zmogljivosti

Sistem "Izračun" ERIP zagotavlja in vzdržuje OJSC "Nebančna finančna in finančna organizacija ERIP", ki zagotavlja vse potrebne tehnične in pravne instrumente za izvajanje elektronskih plačil za ponudnike storitev.

Zagotavlja možnost povezljivosti onLine in offLine. V prvem primeru ponudnik storitev komunicira prek agregatorja, to je preko organizacije, ki zagotavlja dodatno storitev in storitev za interakcijo z AIS "Izračun". V drugem primeru, ki se povezuje s sistemom "Izračun" v OPPI, se ponudnik storitev sam, z oblikovanjem pravnih razmerij z družbo OJSC "NCFEEIP", razvija in vzpostavlja svoja orodja za interakcijo s strežnikom s pomočjo CJSC Banking-Financial Tele-Net.


Splošni pogoji sodelovanja

Ponudnik storitev vzpostavi pravne odnose z družbo OJSC "NCFE ERIP", zagotavlja tehnično dostop do strežnika FTP s pomočjo CJSC "BFT" in lahko uredi prejem plačil na vaš spletni vir, kot je trgovina z blagom, spletna stran storitve, plačilni terminal z uporabnimi ali drugimi plačili.
Ni pomembno, katere storitve ali izdelki ponujajo ponudniku storitev, pomembno je, da je povezava tam, sistem ERIP "Izračun" pa mu omogoča, da prejme plačilo na kakršen koli način. Ne glede na to, kaj je stranka, ne glede na to, kako je plačal, bo plačilo prejeto in upoštevano. V bistvu je logika povezave preprosta:
 • je storitev, produkt;
 • je kupec, stranka;
 • na mestu(spletni vir) kupec izbere;
 • izbira = edinstvena koda in rekviziti kupca;
 • plačilo = vsako mobilno bančništvo, info-kiosk, blagajna blagajne itd.
 • Zato je zagotovljeno plačilo plačila na potrebno točko drevesa ERIP določenemu ponudniku storitev.


  Informacije o povezavi

  Na svoji spletni strani (spletna stran, trgovina) ponudnik storitev postavi standardne informacije, ki jih predlagajo pravila interakcije z enotnim prostorom za obračun in informacije. Vir je na voljo v drevesu, sistem "Izračun" ERIP je povezan. Kako uporabljati? Potrebujete lastno varianto identifikacije izbranih storitev (blaga) in podrobnosti naročnika (kupca, potrošnika). Kot rezultat ukrepov strank se ustvari plačilo povpraševanja, ki ga je mogoče plačati za vsako od "izračunanih" možnosti, vključenih v AIS. V primeru plačilne storitve (blaga) je mogoče zagotoviti in plačilo za to bo prejeto in upoštevano. Sistem ERP "Izračun" je pravno in tehnično izdelal predpise in protokole za vse možnosti plačila, razveljavitve, obračunavanja. Vendar je za njihovo učinkovito uporabo zelo pomembno, da pravilno postavite potrebne informacije in nadzirate delovanje stranke (kupca, potrošnika). Po registraciji pogodbenih razmerij z OJSC "NKFO ERIP" in CJSC "BFT" so na voljo potrebne informacije in zagotovljena je popolna podpora ponudnika storitev.

  Varno opravljanje storitev in prejemanje plačil

  Sistem "Izračun" v ERIP ima razlikovalno značilnost. Prvič, ponuja veliko možnosti za plačilo. TodaZ zagotavljanjem skladnosti z zahtevami za plačilo od vsakega ponudnika storitev zapomni vse transakcije.
  Vendar se ne smete zanašati na idealno delo komunikacijskih omrežij, strojne opreme, strežnikov in programske opreme. Vse to je izven pristojnosti OJSC "NCF" in "CFT", čeprav ju nadzira kar največ. Lasten nadzor nad fakturiranimi prejetimi računi (obrnjenimi) plačili je pomemben in potreben. Poleg tega, vedno v vsaki organizaciji ima svoje računovodstvo in nadzor. Potrebna bo povezava med informacijskim prostorom in ERIP.

  Optimalna povezava z ERIP

  Za majhno organizacijo ali kadar ima organizacija majhen znesek plačil, se lahko omeji samo na agregator in možnost plačila samo prek SMS. To je enostavno. Edina pomanjkljivost - bo moral plačati agregator za svoje storitve.
  Ko gre za trdno trgovino, so plačila, ki so prevelika za plačila SMS, in v stanju, da so kvalificirani programer, najboljša možnost neodvisna povezava z ERIP. To je veliko več pravnih dokumentov, tehničnih težav, vendar lahko organizacija v celoti poskrbi za svoje mesto v enotnem naselju in informacijskem prostoru. V številnih objektivnih okoliščinah za vsako organizacijo je smiselno razmisliti o njeni prisotnosti v ERIP.

  Sorodne publikacije